darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Bibi+zamyślona Malwina. : Negra ponownie : Grzywki : Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 I znów idziemy ćwiczyć : Moja kupa futra wspaniale się spisywała. : :loveu: Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Smycz, nam cały czas zwalała, hopki. :D (styłu widać) A Bibi ładnie czekałą na swoją kolej : Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 A mój głuptas, biegał ze smyczą w pysku. :D Negra : Bibi, bardzo ładnie zaliczałą strefy. : ;) Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Negra też chciała zdjęcie ze strefą ale Bibi zasłoniła. :eviltong: I Bibi wredotka też chciała zasłonić, jak Negra pokonuje tunel...ale nie do końca się udało. :D Biegnij Luka, biegnij. ! Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Zabawa : Wariatka. :loveu: Wariat :loveu: Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Tak, Luka reaguje na Malwinę. :D Maluszki. : :loveu: Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Negra idzie do domku : Z grzywkami. : ;) Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Malwina z maluchami : Lukaś usatwiany przez Malwinę : KONIEC. ! ! ! :) Jeszcze potem dodaj jedną fajną fotkę. ;) Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 http://img542.imageshack.us/img542/1733/img0227bq.jpg http://img51.imageshack.us/img51/8088/img0268rb.jpg Pasuja Wam dwa grzywki :loveu: Quote
motyleqq Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 uwielbiam widok dwóch psów tej samej rasy :) Luka wygląda super! ps. dzięki za pw:) Quote
Ilka21 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Maalwi']Ilka ja daję 2 łyżeczki i mieszałam z wodą i z czymś tam jeszcze z bio groomu nie pamiętam nazwy.[/QUOTE] No wiec właśnie pewnie dodajesz vita oil do tego? I jeżeli tak to pewnie dlatego ci się kołtunmi. Spróbuj bez "tego czegoś" i daj łyżeczkę na 1L wody ;) Jaga możliwe bo każdy pies ma inny włos i może dla małej 2 łyżeczki to za dużo choć i mozliwe że jej super cream nei służy ale czasami to tj pisałam wina stężenia. Ja na Toffika dawałam zupełnie inne, dla Molly inne a dla Poli i Buziaka jeszcze inne i dochodziłam do tego powoli sama ;) Daria foty super jak zawsze :) A mój wnunio przystojny na potęgę! Quote
Jaga. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 ale super się agilitujecie :) Lukas to klonik Kolesia, identyczni są :) Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Ilka21']No wiec właśnie pewnie dodajesz vita oil do tego? I jeżeli tak to pewnie dlatego ci się kołtunmi. Spróbuj bez "tego czegoś" i daj łyżeczkę na 1L wody ;) Jaga możliwe bo każdy pies ma inny włos i może dla małej 2 łyżeczki to za dużo choć i mozliwe że jej super cream nei służy ale czasami to tj pisałam wina stężenia. Ja na Toffika dawałam zupełnie inne, dla Molly inne a dla Poli i Buziaka jeszcze inne i dochodziłam do tego powoli sama ;) Daria foty super jak zawsze :) A mój wnunio przystojny na potęgę![/QUOTE] Nie, to raczej nie wita olej, ja juz to przelałam do słoika i nie wiem jak się nazywało :diabloti: A dlatego Bibi dawałam 2 łyżki bo ona dość duża i kupe kłaków ma ;) ale zobaczymy jutro ją kąpie i oleje, ciekawa jestem efektów Quote
darii_iia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='deer_1987']http://img542.imageshack.us/img542/1733/img0227bq.jpg http://img51.imageshack.us/img51/8088/img0268rb.jpg Pasuja Wam dwa grzywki :loveu: Hihi. :loveu: uwielbiam widok dwóch psów tej samej rasy Luka wygląda super! ps. dzięki za pw Dziękuję za niego. :) ;) Daria foty super jak zawsze A mój wnunio przystojny na potęgę! Dziękujemy. :) Hihi, jeszcze 2 miesiące i zobaczy go Pani na żywo. :) ale super się agilitujecie Lukas to klonik Kolesia, identyczni są ;) Tak, obydwaj żywiołowi, z wyglądu identyczni. Ach... :loveu: Uśmiech. : :) Quote
darii_iia Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Jak co dzień rano, tradycyjnie wyszłam z psami na spacerek. Gdy mieliśmy już wracać do domu, zobaczyłam, że biegnie do nas sunia sąsiadki (nia pamiętam jak się wabiła, ja nazwyałam ją ''Luna'', ''Mała'', pasują jej te imiona. :D). Odprowadziłam ją do domu ale nikogo nie było, pomyślałam, że uciekła... Draco i Luka bardzo ją lubią, ale droga do domu nie była miła, ponieważ cały czas głupole chciały się bawić, a że mała była bez smyczy ciągle do nich podbiegała, jak na złość... Jak wróciłam, puściłam ją do nas na ogród, ależ szalała. :) Luka i Drac biegali sobie z nią. Były 2 rodzaje zabaw, Luka skakanie na siebie, podgryzanie. Draco bieganie ze sobą wkółko. Po bodajże 45 min. poszłam sprawdzić z 'Luną' czy jest jej właścicielka. Sąsiadka czekała na schodach przed domem na nią, okazało się, że mała uciekła w pogoń za sarnami jak byli na polanie. Oczywiście wracając do domu, zapomniałam się spytać jak suńka się wabiła. :D A najlepsze było, to że tak się u ans dobrze bawiłą, że nie chciała wracać. :D Ale na widok Pani strasznie się cieszyła. ;) No i nie obyło się bez zdjęc. ;) Quote
Recommended Posts