Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negra też chciała zdjęcie ze strefą ale Bibi zasłoniła. :eviltong:

I Bibi wredotka też chciała zasłonić, jak Negra pokonuje tunel...ale nie do końca się udało. :D

Biegnij Luka, biegnij. !

Posted

[quote name='Maalwi']Ilka ja daję 2 łyżeczki i mieszałam z wodą i z czymś tam jeszcze z bio groomu nie pamiętam nazwy.[/QUOTE]

No wiec właśnie pewnie dodajesz vita oil do tego? I jeżeli tak to pewnie dlatego ci się kołtunmi. Spróbuj bez "tego czegoś" i daj łyżeczkę na 1L wody ;)

Jaga możliwe bo każdy pies ma inny włos i może dla małej 2 łyżeczki to za dużo choć i mozliwe że jej super cream nei służy ale czasami to tj pisałam wina stężenia. Ja na Toffika dawałam zupełnie inne, dla Molly inne a dla Poli i Buziaka jeszcze inne i dochodziłam do tego powoli sama ;)

Daria foty super jak zawsze :) A mój wnunio przystojny na potęgę!

Posted

[quote name='Ilka21']No wiec właśnie pewnie dodajesz vita oil do tego? I jeżeli tak to pewnie dlatego ci się kołtunmi. Spróbuj bez "tego czegoś" i daj łyżeczkę na 1L wody ;)

Jaga możliwe bo każdy pies ma inny włos i może dla małej 2 łyżeczki to za dużo choć i mozliwe że jej super cream nei służy ale czasami to tj pisałam wina stężenia. Ja na Toffika dawałam zupełnie inne, dla Molly inne a dla Poli i Buziaka jeszcze inne i dochodziłam do tego powoli sama ;)

Daria foty super jak zawsze :) A mój wnunio przystojny na potęgę![/QUOTE]

Nie, to raczej nie wita olej, ja juz to przelałam do słoika i nie wiem jak się nazywało :diabloti:
A dlatego Bibi dawałam 2 łyżki bo ona dość duża i kupe kłaków ma ;)
ale zobaczymy jutro ją kąpie i oleje, ciekawa jestem efektów

Posted

[quote name='deer_1987']http://img542.imageshack.us/img542/1733/img0227bq.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/8088/img0268rb.jpg
Pasuja Wam dwa grzywki :loveu:
Hihi. :loveu:

uwielbiam widok dwóch psów tej samej rasy
Luka wygląda super!

ps. dzięki za pw

Dziękuję za niego. :)
;)

Daria foty super jak zawsze A mój wnunio przystojny na potęgę!

Dziękujemy. :)
Hihi, jeszcze 2 miesiące i zobaczy go Pani na żywo. :)
ale super się agilitujecie Lukas to klonik Kolesia, identyczni są

;)
Tak, obydwaj żywiołowi, z wyglądu identyczni. Ach... :loveu:

Uśmiech. : :)

Posted

Jak co dzień rano, tradycyjnie wyszłam z psami na spacerek. Gdy mieliśmy już wracać do domu, zobaczyłam, że biegnie do nas sunia sąsiadki (nia pamiętam jak się wabiła, ja nazwyałam ją ''Luna'', ''Mała'', pasują jej te imiona. :D). Odprowadziłam ją do domu ale nikogo nie było, pomyślałam, że uciekła... Draco i Luka bardzo ją lubią, ale droga do domu nie była miła, ponieważ cały czas głupole chciały się bawić, a że mała była bez smyczy ciągle do nich podbiegała, jak na złość... Jak wróciłam, puściłam ją do nas na ogród, ależ szalała. :) Luka i Drac biegali sobie z nią. Były 2 rodzaje zabaw, Luka skakanie na siebie, podgryzanie. Draco bieganie ze sobą wkółko. Po bodajże 45 min. poszłam sprawdzić z 'Luną' czy jest jej właścicielka. Sąsiadka czekała na schodach przed domem na nią, okazało się, że mała uciekła w pogoń za sarnami jak byli na polanie. Oczywiście wracając do domu, zapomniałam się spytać jak suńka się wabiła. :D A najlepsze było, to że tak się u ans dobrze bawiłą, że nie chciała wracać. :D Ale na widok Pani strasznie się cieszyła. ;)
No i nie obyło się bez zdjęc. ;)