Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psyja']super z Lukasia chłopak:loveu: taki już dorosły hihihi nawet przedziałek da sie zrobić! ;) ahh żeby mu jeszcze ten kolorek został...... :)
Hehe, mój mały brzdąc. :loveu:

jakie urocze dwa cudaki aż stęskniłam się z nimi
cytować fotek nie będę bo za dużo tych fajnych jest
http://img84.imageshack.us/img84/2492/img1029yf.jpg uwielbiam te, na których dwa psiaki są razem
no i przedziałek to pierwsza klasa

Hihi, dzięki. :)
Cóż, w sumie dawno foteczek nie było. ; )
Ale foooot

Fajnie chłopcy szaleją, a Luka wygląda super

http://img14.imageshack.us/img14/6842/img0889hs.jpg
łaaaaaał dobrze Ci wychodzi jak niestety nie posiadam umiejętności robienia przedziałków

Teraz do szkoły nie będę chodziła więc będzie ich jeszcze więcej. :)
Dzięki. ; )

Haha, no cieszymordka jest duuża, ale Haniśka nie przebije w zacieszaniu. :loveu:
Też bym się cieszyła gdyby kolorek został. ;)
Daria, jak przygotowania do szczecina? ; ))
Widzimy się jakoś w tym tygodniu , żeby poćwiczyć ostatni raz kłus?

Świetnie, świetnie. ;)
A no widzimy, ale tym razem u mnie. :eviltong:Jeszcze, to omówimy. ;)

Cześć psiaczki cudowne szczególnie jak biegają z rozjuszonymi oczkami.
Przedziałek też rzeczywiście imponujący.
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas.

Cześć. ! :)
Dzięki i wpadniemy. ; )

chłopaki są super ale masz fantastyczne tereny spacerowe, pewnie włączają piąty bieg na nich

Dzięki. ; )
Są baardzo fajne...ale sama tam nie chodzę...boję się, od pewnego czasu tam sama chodzić... a że nikomu się nie chce ze mną chodzić, to rzadko tam bywamy. ; /

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maalwi napisał(a):
Daria, to ze mną pójdziesz , Bibi nas obroni jak coś (:evil_lol:)
Ale i tak nic nie rpzebije moich terenów spacerowych :eviltong:

Tiaa, haha. Draco jest groźniejszy. :eviltong:
Ja już tam raz napotkałąm coś nei miłego dla mych ocząt więc teraz nie chodzę sama...a razem, czemu nie ? ; )
Przekonamy się jak zobaczysz moje. ! :eviltong:

Posted

[quote name='Shetanka']Witamy się u Was :D
Super psiaki ;D
i widzę że macie tereny spacerowe fajne <3

Cześć. :)
Dzięki. Cóż na tereny nie narzekam. ;)

o ranyyy rudy grzywek?
boooooooski jest!
Yori też niczego sobie
Tiaa, prawdziwy rudy grzywek. :loveu: (wybarwi się ale to tam szczegół)
Haha, dzięki. ; D

Footki. :)
Draco :

Posted

Nasza Słiiitaśna ffocia. : ; D

I teraz dziwaczna mina Lunia, jęzor jak mrówkojad. : :D

Draco ostatnio wytropił wieczorem jeża . :

Którego głaskałam. To już nie pierwszy jeż którego głaszcze i którego Draco znalazł u nas na podwóku. :D

KOOONIEC.
Draco w ogóle jeszcze tydzień temu znalazł gołębia u nas daleko w krzaczorach, biedak się zranił i nie mógł latać, a Draco go jeszcze próbował zaganiać....Wzięłam ptaszyne i za nakazem taty oddałam go sąsiadowi który hoduje gołębie...I jeszcze też tydzień temu Draco znalazł mysz gdy byliśmy na spacerze....wbiegł za nią w pole sąsiada. : D
jutro jeszcze wstawie 3-5 fotek, które jeszcze nei pomniejszyłam. ;)

[quote name='kiniaaa']ale Luka robi się superaśny, bardzo mi się podoba ! :loveu:
http://img838.imageshack.us/img838/5161/img1063n.jpg no cudny jest, po prostu cudny :)

Hihi, dziękujemy. :)
Mój chłopiec dorośleje. :loveu:

Posted

wooow jaki Lucek się zrobił.. duży! i jaki dorosły :loveu: i jak mu sie włosek wydłuża! ahh zmienia sie chłopak :) nie moge sie doczekać aż mój zacznie tak dorastać

a króliczek to chyba nowy domownik..?:razz:

Posted

psyja napisał(a):
wooow jaki Lucek się zrobił.. duży! i jaki dorosły :loveu: i jak mu sie włosek wydłuża! ahh zmienia sie chłopak :) nie moge sie doczekać aż mój zacznie tak dorastać

a króliczek to chyba nowy domownik..?:razz:

Ty się nie możesz doczekać, aż Ci zacznie dorastać....A ja tęsknię za moim 9 tygodniowym maluuszkiem.:roll:

I tu się mylisz. :eviltong:
Edi jest już ze mną 2 lata...Jego zdjęcia są gdzieś na samym początku galerii. Ale tak jakoś nie żyje z nim w zgodzie(ech...:roll:) i jakoś o nim niezbyt opowiadałam.

Posted

darii_iia napisał(a):
Ty się nie możesz doczekać, aż Ci zacznie dorastać....A ja tęsknię za moim 9 tygodniowym maluuszkiem.:roll:

I tu się mylisz. :eviltong:
Edi jest już ze mną 2 lata...Jego zdjęcia są gdzieś na samym początku galerii. Ale tak jakoś nie żyje z nim w zgodzie(ech...:roll:) i jakoś o nim niezbyt opowiadałam.

ja nie mogę się doczekać bo jestem strrrasznie ciekawa jak wyrośnie - jak będzie wyglądał i jaki będzie miał włos :) z Ulinkiem tak samo czekałam hihi

fajny króliczek, myślałam że nowy bo wcześniej jakoś nic nie pisałaś i nie widziałam fot

Posted

no i są fotki :)
Oj daria ten królik taki grzeczny i potulny :D coś Ty mu zrobiła :D
a Luka w centrum zainteresowania :D że mu się nie pomieszało od tych 3 Yorków :)
a z Draca robi się pies użytkowy :D

ja w poniedziałek rano byłam na spacerze z Ciapkiem. I spotkaliśmy kreta :D a mój dzielny pies uciekał od niego :lol: cóż zdarza się...

Posted

Lukas rośnie jak na drożdżach, A ja pamietam jak za pierwszym razem go widziałam to kruszynka do mnie podbiegł i zaczął skakać :)
A teraz to już prawie równy z Bibliną ;)