darii_iia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='psyja']super z Lukasia chłopak:loveu: taki już dorosły hihihi nawet przedziałek da sie zrobić! ;) ahh żeby mu jeszcze ten kolorek został...... :) Hehe, mój mały brzdąc. :loveu: jakie urocze dwa cudaki aż stęskniłam się z nimi cytować fotek nie będę bo za dużo tych fajnych jest http://img84.imageshack.us/img84/2492/img1029yf.jpg uwielbiam te, na których dwa psiaki są razem no i przedziałek to pierwsza klasa Hihi, dzięki. :) Cóż, w sumie dawno foteczek nie było. ; ) Ale foooot Fajnie chłopcy szaleją, a Luka wygląda super http://img14.imageshack.us/img14/6842/img0889hs.jpg łaaaaaał dobrze Ci wychodzi jak niestety nie posiadam umiejętności robienia przedziałków Teraz do szkoły nie będę chodziła więc będzie ich jeszcze więcej. :) Dzięki. ; ) http://img16.imageshack.us/img16/4186/img0986j.jpg aaaale cieszymorda! jak mój Hanuś Mały fajnie się rozwija, ładny piesek z niego i faktycznie, byłoby bosko gdyby się nie wybarwił Haha, no cieszymordka jest duuża, ale Haniśka nie przebije w zacieszaniu. :loveu: Też bym się cieszyła gdyby kolorek został. ;) Daria, jak przygotowania do szczecina? ; )) Widzimy się jakoś w tym tygodniu , żeby poćwiczyć ostatni raz kłus? Świetnie, świetnie. ;) A no widzimy, ale tym razem u mnie. :eviltong:Jeszcze, to omówimy. ;) Cześć psiaczki cudowne szczególnie jak biegają z rozjuszonymi oczkami. Przedziałek też rzeczywiście imponujący. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Cześć. ! :) Dzięki i wpadniemy. ; ) chłopaki są super ale masz fantastyczne tereny spacerowe, pewnie włączają piąty bieg na nich Dzięki. ; ) Są baardzo fajne...ale sama tam nie chodzę...boję się, od pewnego czasu tam sama chodzić... a że nikomu się nie chce ze mną chodzić, to rzadko tam bywamy. ; / Quote
Maalwi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Daria, to ze mną pójdziesz , Bibi nas obroni jak coś (:evil_lol:) Ale i tak nic nie rpzebije moich terenów spacerowych :eviltong: Quote
darii_iia Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Maalwi napisał(a):Daria, to ze mną pójdziesz , Bibi nas obroni jak coś (:evil_lol:) Ale i tak nic nie rpzebije moich terenów spacerowych :eviltong: Tiaa, haha. Draco jest groźniejszy. :eviltong: Ja już tam raz napotkałąm coś nei miłego dla mych ocząt więc teraz nie chodzę sama...a razem, czemu nie ? ; ) Przekonamy się jak zobaczysz moje. ! :eviltong: Quote
Shetanka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Witamy się u Was :D Super psiaki ;D i widzę że macie tereny spacerowe fajne <3 Quote
Chantell Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 o ranyyy rudy grzywek? :loveu: boooooooski jest! Yori też niczego sobie :D Quote
darii_iia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Shetanka']Witamy się u Was :D Super psiaki ;D i widzę że macie tereny spacerowe fajne <3 Cześć. :) Dzięki. Cóż na tereny nie narzekam. ;) o ranyyy rudy grzywek? boooooooski jest! Yori też niczego sobie Tiaa, prawdziwy rudy grzywek. :loveu: (wybarwi się ale to tam szczegół) Haha, dzięki. ; D Footki. :) Draco : Quote
darii_iia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 A teraz 3 Yorki w typie i 1 Grzywacz. : Moich chłopców znacie, czarny to Mati, a szara sunia to Tiffani. ; ) Quote
kiniaaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ale Luka robi się superaśny, bardzo mi się podoba ! :loveu: http://img838.imageshack.us/img838/5161/img1063n.jpg no cudny jest, po prostu cudny :) Quote
darii_iia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 A teraz fotki moich łobuzów i moojego królika(rodowodowy:razz:). : Quote
darii_iia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Nasza Słiiitaśna ffocia. : ; D I teraz dziwaczna mina Lunia, jęzor jak mrówkojad. : :D Draco ostatnio wytropił wieczorem jeża . : Którego głaskałam. To już nie pierwszy jeż którego głaszcze i którego Draco znalazł u nas na podwóku. :D KOOONIEC. Draco w ogóle jeszcze tydzień temu znalazł gołębia u nas daleko w krzaczorach, biedak się zranił i nie mógł latać, a Draco go jeszcze próbował zaganiać....Wzięłam ptaszyne i za nakazem taty oddałam go sąsiadowi który hoduje gołębie...I jeszcze też tydzień temu Draco znalazł mysz gdy byliśmy na spacerze....wbiegł za nią w pole sąsiada. : D jutro jeszcze wstawie 3-5 fotek, które jeszcze nei pomniejszyłam. ;) [quote name='kiniaaa']ale Luka robi się superaśny, bardzo mi się podoba ! :loveu: http://img838.imageshack.us/img838/5161/img1063n.jpg no cudny jest, po prostu cudny :) Hihi, dziękujemy. :) Mój chłopiec dorośleje. :loveu: Quote
psyja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 wooow jaki Lucek się zrobił.. duży! i jaki dorosły :loveu: i jak mu sie włosek wydłuża! ahh zmienia sie chłopak :) nie moge sie doczekać aż mój zacznie tak dorastać a króliczek to chyba nowy domownik..?:razz: Quote
darii_iia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 psyja napisał(a):wooow jaki Lucek się zrobił.. duży! i jaki dorosły :loveu: i jak mu sie włosek wydłuża! ahh zmienia sie chłopak :) nie moge sie doczekać aż mój zacznie tak dorastać a króliczek to chyba nowy domownik..?:razz: Ty się nie możesz doczekać, aż Ci zacznie dorastać....A ja tęsknię za moim 9 tygodniowym maluuszkiem.:roll: I tu się mylisz. :eviltong: Edi jest już ze mną 2 lata...Jego zdjęcia są gdzieś na samym początku galerii. Ale tak jakoś nie żyje z nim w zgodzie(ech...:roll:) i jakoś o nim niezbyt opowiadałam. Quote
psyja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 darii_iia napisał(a):Ty się nie możesz doczekać, aż Ci zacznie dorastać....A ja tęsknię za moim 9 tygodniowym maluuszkiem.:roll: I tu się mylisz. :eviltong: Edi jest już ze mną 2 lata...Jego zdjęcia są gdzieś na samym początku galerii. Ale tak jakoś nie żyje z nim w zgodzie(ech...:roll:) i jakoś o nim niezbyt opowiadałam. ja nie mogę się doczekać bo jestem strrrasznie ciekawa jak wyrośnie - jak będzie wyglądał i jaki będzie miał włos :) z Ulinkiem tak samo czekałam hihi fajny króliczek, myślałam że nowy bo wcześniej jakoś nic nie pisałaś i nie widziałam fot Quote
kalyna Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 no i są fotki :) Oj daria ten królik taki grzeczny i potulny :D coś Ty mu zrobiła :D a Luka w centrum zainteresowania :D że mu się nie pomieszało od tych 3 Yorków :) a z Draca robi się pies użytkowy :D ja w poniedziałek rano byłam na spacerze z Ciapkiem. I spotkaliśmy kreta :D a mój dzielny pies uciekał od niego :lol: cóż zdarza się... Quote
Maalwi Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Lukas rośnie jak na drożdżach, A ja pamietam jak za pierwszym razem go widziałam to kruszynka do mnie podbiegł i zaczął skakać :) A teraz to już prawie równy z Bibliną ;) Quote
Recommended Posts