darii_iia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dziękujemy. :) Ach, te rzywki. ;) A wnuusio gorąco pozdrawia wraz z moją zepsutą prostownicą i lokówką.:roll: Żeby nie było, były wyłączone z kontaktu(zawsze wyłączam) i wszystko było na parapecie, tylko kable się walały na podłodze. :roll: Maalwi napisał(a):Ale śmisznie Lucek wygląda z jednym klapnietym uszkiem :0 a Dracuś obciety wygląda tak...wiosennie :D W środę już będą związane.:eviltong: Hehe, jeszcze 2 dni i zobaczysz mego wiosennego pieska. :) Quote
Ilka21 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Daria ale to nie wina Lucka tylko twoja, powiedz że chciałaś nową prostownicę i lokówkę hahaha ale spokojnie to można naprawić za pomoca noża i izolacji, tata na pewno sobie poradzi ;) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://img232.imageshack.us/img232/1769/img0016ner.jpg widać że chłopak z Wołomina pochodzi :D :D :D Quote
Yourii Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Widać że te Twoje maluchy się nieziemsko kochają :) tak uroczo się bawią razem :) http://img232.imageshack.us/img232/1769/img0016ner.jpg jak pocztówka :D Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A w ogóle to Drakuś pięknie wygląda w nowej fryzurce:D Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Foteczki ! :) Łóżkowe: Rozciąganie: Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Toż, to będzie przyszły pies do agility. :) Jak tylko podrośnie zaczniemy ćwiczyć. ;) Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Maluch chciał ten kijek zabrać do domu. Nawet po schdach z nim wszedł. ;) Nie ma, to jak obserwować sąsiadów, a potem ich obszczekać. :D Kooniec. :) Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 A te 3 zdjęcia dałam na konkurs do MP. :) Pt. ''Śmieszna mina'' Nr.1 - ''Z jęzorkiem na wierzchu, zawsze lepiej'' Nr.2 - ''Co dwie głowy, to nie jedna'' Nr.3 - ''Ciekawe jak pachnie, mój nosek...'' Quote
mychaaaaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 http://img810.imageshack.us/img810/4007/img0040x.jpg zabójcze :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dwa młodzieniaszki nieźle rozrabiają na takiej przestrzeni :) i Lucuś ma śmiesznie przyklapnięte uchole :) no i wie że im większy kijek tym więcej radości :) mój Ciap kiedyś Barremu zagwizdał wielką wołową kość i nie mógł jej unieść i się gimnastykował, a potem Pańcia mu ja wywaliła.... patyki też przerabialiśmy :) jak się zmieścić nie mógł w drzwiach :) ale nauczyłyśmy go z mama.. jak miał coś w pyszczku to mówiłyśmy, że go z tym nie wpuścimy i musiał zrezygnować z wnoszenia :) i wczoraj przyjechałam i biegał z rękawiczką jakąś starą i stoi oprzy drzwiach, mówimy że nei wejdzie z nią, otworzył pyszczek, ona wyleciała i do domu wszedł :) ** im więcej psów, tym więcej radości :) Quote
Jaga. Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Lucek jak skacze :) cudne fotki a te do konkursu szczególnie. trzymam kciuki ;) Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Kalyna-Racja, im więcej ich jest tym więcej radości. ;) Wszyscy się mnie pytają ''Co ja bym robiła gdybym ich nie miała'' gdy widzą jak się z nimi bawię itp. :) Jaga-Dziękujemy. A Lucek, to mó mały skoczek. :) Footki. ! ;) Wczoraj była u nas Malwina z Bibi w odwiedzinkach. Na początku było fajnie, psy się bawiły. Niestety później Draco się nakręcił, a że Bibi była tydzień po cieczce, to cały czas oblizywał jej dupę, a później chciał na nią skakać więc Draca nie wpuszczałyśmy do tego samego pokoju co Bibi. Maluszek był grzeczny, tylko Draco go nakręcał. A gdy Drakusia nie było, to było fajnie i mogli być w jednym pokoju. Tylko później Bibi była już chyba zmęczona i nie pozwalała podejść do siebie Luckowi i warczała. Ale mimo, to było dobrze. ;) A oto zdjęcia : Zabawa A tu już się nakręcili : Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Później Lucek sam bawił się z Bibi : Ja z Grzywkami : Kooniec. Fotek tylko tyle. Z tego powodu, iż więcej zdjęć robiłam Bibi, które możecie zobaczyć u nij w galerii. ;) Quote
Yuveza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Hehe! Draco świetny!! :roflt: http://img88.imageshack.us/img88/6996/img0034wa.jpg zapraszamy do nas;) Quote
Maalwi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jeju robisz świetne foty :) Ale 3 zdjęcia są moje! :razz: A te gumki co sobie wzięłam jedną to super włoski trzymają i są takie inne niż ja miałam chyba musze je kupić :loveu: Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 westie_justa napisał(a):Hehe! Draco świetny!! :roflt: http://img88.imageshack.us/img88/6996/img0034wa.jpg zapraszamy do nas;) Aleksandra95 napisał(a):super fotki ! :D ania90 napisał(a):fotki wysmienite:) Dziękuję. :) Maalwi napisał(a):Jeju robisz świetne foty :) Ale 3 zdjęcia są moje! :razz: A te gumki co sobie wzięłam jedną to super włoski trzymają i są takie inne niż ja miałam chyba musze je kupić :loveu: Twoje, twoje bo mi nikt nie miał fotek robić.:eviltong: Ja Ci chciałąm dać kilka tych gumek ale nie chciałaś...:eviltong: Quote
mychaaaaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Daria! Ale z Ciebie ładna dziewczyna! :) Spotkanie bardzo fajne, wybawiły się maluszki, zdjęcia porobione... :loveu: Quote
Recommended Posts