yabadu Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Gary trafił do przytuliska w Białuniu po tym jak podjęła go Straż Miejska w miejscowości Krępsko. Łańcuch i buda to nie bylo najlepsze miejsce dla tego przystojniaka. Zabrałam go do siebie na tymczas. Liczne drobne rany na ciele i uszach świadczyły o długiej tułaczce. Pies miał zapalenie uszu, zapalenie krtani. Podjęta zostało skuteczne leczenie. Gary został również wykastrowany. Pies to myśliwski i takie też ma zapędy, lubi pognać przed siebie ( tylko na wybiegu), gdy zwęszy jakiś zapach to wspina się na przednie paznokcie byle być jak najwyższym. Toleruje większość psów, koty mu nie przeszkadzają. W domu zachowuje się prawie idealnie, dużo śpi, chodzi za mną jak cień - jeden minus - powarkuje na mojego starszego syna. Nie brudzi w domu ( po tym jak zaznaczył wszystkie kąty), doskonale chodzi na smyczy, jest karny i posłuszny. Psi prawie ideał :) Konkluzja jest taka - szukam mu dobrego domku i fajnych ludków do kochania i ewentualnie do pilnowania. Quote
JOAPG Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Melduję się na wątku i ściskam Cię mocne yabadu, zapisuje i będę zagladać. Mam nadzieję, że przystojniak szybko trafi do odpowiednich człowieków. Quote
JOAPG Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 no i co tylko ja tu zagladam, co jest take piekny psiak i nik nie zaglada??? Quote
yabadu Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 NIK tu nie zagląda. Gary chyba przywita Mesię na święta Wielkanocne. Oj będzie się działo. Kto chce wyżła, kto chce......... Quote
JOAPG Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jest tak piękny że z Mesia wygladaliby cudownie ona brunetka a on czekoladowy szatyn Quote
kinga Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 podsyłam wątek tanitce, która jest od wyżłow (nie wiem, czy wie o Garym?) - trzeba go pokazać "wyżłowcom" koniecznie Quote
tanitka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 widzialam Garego na allegro i seterach :) proponuję jednak zrobić mu allegro wyróżnione- sprawdziłam, warto :) Quote
JOAPG Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witam, Garego i zapraszam na bazarek na biedne psinki walczące o życie http://www.dogomania.pl/threads/200888-W-S-Z-Y-S-T-K-O-!-D-Pomagamy-P.Joli-ratować-otrute-niewinn******-(-....-Do-6.02 Quote
yabadu Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Garuś od wczoraj ma nowy domek :) Quote
Enigma79 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Oooo to świetnie. Jutro na pewno zniknie z Poczekalni w TOZ :) Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 cudny, a ja szukam domku dla bardzo podobnej suni http://www.dogomania.pl/threads/192284-2-letnia-wyzlica-znaleziona-ranna-na-parkingu-le%C5%9Bnym-jutro-trafi-do-schroniska?p=15323261#post15323261 Quote
Recommended Posts