paulinken Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja pomogę z ogłoszeniami, tylko że dziś na pewno się nie wyrobię:( Quote
ihabe Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja nie widzę żadnych zdjęć, czy moge je prosić na maila? iwona@bezdomnepsy.pl, tez porobię ogłoszenia Quote
paulinken Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='ihabe']ja nie widzę żadnych zdjęć, czy moge je prosić na maila? iwona@bezdomnepsy.pl, tez porobię ogłoszenia Wysłałam Ci, rzeczywiście z dogo nie da się pobrać, ale pobrałam z chomika. Quote
nothing Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Trochę ubłocony ale postawa jak na wystawie... Witam Wszystkich. Pozwoliłem sobie wstawić zdjęcie, bo chyba były problemy z załadowaniem ich wcześniej... Pieska poznałem wczoraj osobiście. Jest rewelacyjny, niezwykle mądry i bardzo chce się z kimś na stałe zaprzyjaźnić... :-) Quote
Lenurek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzięki za super fotki Nothing:-) Aresiku przytulaku na pewno znajdzie się ktoś... Quote
ihabe Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Aresku, szukamy domku tymczasowego dla Ciebie na Cito, musisz jak najszybciej zacząć nauki domowe:-) Quote
piołun Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ares potrzebuje nauk to fakt, ale w porównaniu do nowych psów schroniskowych jest super grzecznym psem potrafi zakładać szeleczki, nie ciągnie na spacerze nie awanturuje się z innymi psiakami rozpoznaje wolontariuszy same superlatywy Quote
ihabe Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 może by tak przygotować plakacik dla Areska z wołaniem o pomoc DT? Kiedys robiłam plakaciki ale mi nie wychodziła, za to moge drukować:-) Czy jest ktos zdolny w świecie plakacików? Quote
piołun Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 o jakim rozmiarze myślisz? plakat do rozwieszania? Quote
paulinken Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Widziałam, że jakaś ciotka kiedyś robiła plakaty, ale już nie pamiętam, która... Quote
piołun Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 ja plakat zrobię, tylko muszę przede wszystkim wyzdrowieć, grypa to okropna choroba i muszę przeinstalować system, bo te wszystkie problemy z komp. to Vista jaki rozmiar tego plakatu? Quote
togaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Piołun dalej pod kołderką. Zdrówka zyczymy....! Quote
ihabe Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 może A4?? Piołunku, wyzdrowiej szybciutko a dla Arsika: Quote
Recommended Posts