Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odświeżyłam maluchowi allegro ale niestety ze względu na braki w kasie stowarzyszenia, nie mogłam go wyróżnić a to bardzo zmniejsza szanse na oglądnięcie psiaka w necie:-( Może jakaś cioteczka chciałaby stać się wirualnym sponsorkiem Aresika?;-)

jestem w trakcie wykupienia mu kompletu ogłoszeń na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/206926-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-na-Rokusia-i-Dinusia-do-13-maja!!!?p=16857866#post16857866

Posted

[quote name='ihabe']odświeżyłam maluchowi allegro ale niestety ze względu na braki w kasie stowarzyszenia, nie mogłam go wyróżnić a to bardzo zmniejsza szanse na oglądnięcie psiaka w necie:-( Może jakaś cioteczka chciałaby stać się wirualnym sponsorkiem Aresika?;-)

jestem w trakcie wykupienia mu kompletu ogłoszeń na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/206926-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-na-Rokusia-i-Dinusia-do-13-maja!!!?p=16857866#post16857866

czekamy na ogłoszonka z bazarku, oby pezyniiosły szczęście naszemu psiakczkowi:-)

Posted

„Oddam Ci całą moją miłość,
Oddam Ci całe moje serce,
Oddam Ci nawet moją dusze,
Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,
Wtulę swój nosek w Twoje ramię,
Przyrzeknę wierność już na zawsze …
A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,
Pomóż w bolesnej mej udręce,
Stanę się całym Twoim życiem,
…Tylko mnie przytul, weź na ręce…”

http://www.braciamniejsi.com.pl/337/piekne-wiersze-o-psach-dla-psow/

Posted

Czy te dane kontaktowe są aktualne, żeby użyć ich w ogłoszeniach?
ihabe wykupiła u mnie pakiet ogłoszeń z tekstem+wydarzenie na Facebooku i potrzebuję danych.
Będę wdzięczna za odpowiedź :)

Posted

To jest propozycja tekstu:

Ares to jest młode serce stworzone do kochania, nie narodził się po to, aby zaznać bólu naszego świata... Jego piękna sierść powinna chwytać wiatr podczas spacerów, a nie stanowić pancerz przed chłodem tego świata... On czeka, aż ktoś poda mu w końcu dłoń i zacieśni już tak luźne więzy między człowiekiem a zwierzęciem...
Nie różni nas nic oprócz wyglądu. Nie stworzono nas, ludzi i zwierząt po to, aby cierpieć całe życie... nie po to, by kryć się w mrokach i ciemnych zakamarkach codzienności przed... ludźmi...

Ale przecież dom kiedyś był. Była miłość, radosny spacer.

Wiosenny deszcz, letni skwar, jesienna plucha, zimowa śnieżyca, zawsze razem on i człowiek, łapa w łapę. Za nim podążał jego wierny malutki, futrzany przyjaciel, w którego futerko wypłakiwał swój smutek i żal...

Ares już nawet nie pamięta domu. Jest przesympatycznym psiakiem w sile wieku (5lat). Dzień w dzień z niecierpliwością wyczekuje na spacer, to pozwala mu się oderwać od smutków i sprawić, że czuje się wolny.
Ares jest żywiołowym psem. Szukamy dla niego domu z ogrodem, gdzie będzie mógł sobie swobodnie biegać, w zamian popilnuje posesji i troszkę nastraszy obcego.
Jest to pies idealny. Ładnie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psami i zwierzętami, lubi dzieci. Ares jest wykastrowany.

Do szczęścia potrzeba mu jedynie miejsca w twoim sercu. Podzielisz się z nim miłością?

Kontakt w sprawie adopcji:
Aleksandra Cichocka-Pawełek
tel. 691 866 387
aloola34@interia.pl