Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ares mieszka w przelotówce, tam gdzie kiedyś mieszkał nieśmiały Boluś,
do wakacji był w boksie tylko wew., co nie było dobre dla nich, za mało miejsca na tyle energii

u nas rzeczywiście bardzo zimno,
Ferdosław/kumpel Aresa z boksu/ już mnie wyciągnął na poranny spacer
mróz wielki

Posted

[B]Kochany Aresiku i Wy Kochane cioteczki![/B]
Musiałam wczoraj pomóc pieskowi, który od tygodnia mieszkał na rondzie, obok budynku Policji, niedaleko mojego bloku.
Był przerażony, w szalonym pędzie biegał wzdłuż ulicy,nie chciał nic jeść, strach i lęk to jego towarzysze.
Domyślacie się jak tam się znalazł?
Założymy mu wątek, ale mam problem ze zdjęciami,
są zapisane w programie starszym niż Vista i mój komputer ich nie czyta,
chociaż załączniki na poczcie na interii widzę,
jednak jak publikuję w internecie to wychodzi kwatrat z czerownym krzyżykiem, czy może ktoś mi pomóc?
Acha, Rondelek, tak ma na imię pieseczek, jest teraz u Irenki na dt. w Bielsku, tej kochanej duszyczki u której mieszka obecnie Lando,
jest wspaniały, szkoda,że nie widzicie jego zdjęć.
Pozdrawiam i obiecuję, że zdjęcia Areska zrobię i zamieszczę tutaj, jak tylko uporam się z problemem technicznym.
Jak wróciłyśmy wczoraj z Bielska schronisko było już zamknięte,
przepraszam Aresku, wiem, że czekałeś, ale twój kolega potrzebował pilnej pomocy, pa pa, pa.

Posted

[quote name='piołun'][B]Kochany Aresiku i Wy Kochane cioteczki![/B]
Musiałam wczoraj pomóc pieskowi, który od tygodnia mieszkał na rondzie, obok budynku Policji, niedaleko mojego bloku.
Był przerażony, w szalonym pędzie biegał wzdłuż ulicy,nie chciał nic jeść, strach i lęk to jego towarzysze.
Domyślacie się jak tam się znalazł?
Założymy mu wątek, ale mam problem ze zdjęciami,
są zapisane w programie starszym niż Vista i mój komputer ich nie czyta,
chociaż załączniki na poczcie na interii widzę,
jednak jak publikuję w internecie to wychodzi kwatrat z czerownym krzyżykiem, czy może ktoś mi pomóc?
Acha, Rondelek, tak ma na imię pieseczek, jest teraz u Irenki na dt. w Bielsku, tej kochanej duszyczki u której mieszka obecnie Lando,
jest wspaniały, szkoda,że nie widzicie jego zdjęć.
Pozdrawiam i obiecuję, że zdjęcia Areska zrobię i zamieszczę tutaj, jak tylko uporam się z problemem technicznym.
Jak wróciłyśmy wczoraj z Bielska schronisko było już zamknięte,
przepraszam Aresku, wiem, że czekałeś, ale twój kolega potrzebował pilnej pomocy, pa pa, pa.[/QUOTE]

Mój TZ jest informatykiem, może by coś udało mu się zrobić.

Posted

[QUOTE]Mój TZ jest informatykiem, może by coś udało mu się zrobić. [/QUOTE]

Matko Jedyna, [B]Paulinken[/B]! A co [B]Ty[/B] chcesz robiś swojemu informatykowi? Chyba nic złego ?:razz:

Posted

[quote name='togaa']Matko Jedyna, [B]Paulinken[/B]! A co [B]Ty[/B] chcesz robiś swojemu informatykowi? Chyba nic złego ?:razz:[/QUOTE]

Hahahaha :D Może by mu się udało coś zrobić ze zdjęciami :D

Posted

Aresku wytrwałości, niedługo Cię odwiedzimy...Rondelek wczoraj potrzebował pomocy.
Kochana Irenka ma teraz ciasno w domku, bidulków się sporo u niej nazbierało.
Aresku więc skacz szybciutko... hop do góry!

Posted

To przez 'łapankę" na [B]Rondelka[/B] ,[B]piołun[/B] nie popstrykala nowych fotek...;)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201403-Kosmaty-śliczny-Rondelek-z-żywieckiego-ronda-pięknie-prosimy-o-ogłoszenia[/URL]-!