Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eeeeee tam  , pewnie dostaje urozmaicone żarełko , ale nie tak żeby zaraz się obżerać ;). Tak trzymaj  Rulon, grunt to dobry humor i  fajne żarełko :bigcool: :sabber:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam Was, że tak nic nie pisuję ostatnio.

W poniedziałek 17 listopada znowu mnie przedziurkowano, po transfuzji 17 października, która tym razem wystarczyła tylko na miesiąc spokoju od dziurkowania.

Pojadam kurczaka, niechętnie chodzę na spacerki, bo zimno, i czekam na słońce, bo jakoś tak szaro i dzień bardzo krótki.

Duża ponura dalej.

Ech...

Byle do Nowego Roku...

Wasz Rulon depresyjny troszkę

• 5 weeks later...
Posted

Aguniu, Ruloniku, składamy Wam... Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę...

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Hej Wam w tym Nowym (ale już schrzanionym) Roku!

W styczniu załapałem się na 3 punkcje, bo jakoś mi tak ta woda przyspieszyła, że co 9 dni jestem bania na krótkich nóżkach.

Transferuzji żadnych na razie nie miałem, bo się nie kwalifikuję, póki co.

Doktor Michał powiedział, że jeszcze trochę i zrobi ze mnie specjalizację w zakresie punkcji.

Bardzo marudzę teraz z jedzeniem, jadłbym tylko parówki i żółty ser i Duża rwie sobie resztki włosów z głowy nad moim mizernym apetytem.

Ale co ja na to poradzę, że pogoda taka syfiasta, to muszę mieć jakąś pociechę, nie?

A wiadomo, że nic tak nie pociesza jak parówka i żółty ser.

Rulon kombinator

P.S. A jutro mam 4 urodziny, z Katowic do Domu przyjechałem 4 lata temu, 29 stycznia 2011 :)

• Upvote 1
Posted

dziewczyna-z-balonikami.gif        Wszystkiego NajlePsiego Rulon ,życzymy Tobie jak najwięcej wspaniałych chwil z Twoją wspaniałą rodzinką i pokazuj się częściej chłopie! brakuje Was tutaj!  

tort-ze-%C5%9Bwieczkami-na-urodziny.gif                                                     

Posted

Ponieważ Duża się bardzo pieniła o te parówki i żółty ser, to poszerzyłem menu o paszteciki Applawsa (ale tylko z królikiem!), wędzone kabanosy kurczakowe z biedronki, wędzoną pasztetową z biedronki, biały jogurcik bakomy, gruszki konferencje i świeży ogórek.

A ona mi na to, że mnie sraczka pogoni na siódmy zagon.

Hm...

Rulon zamyślony

P.S. A doktor Michał to mi kazał codziennie łykać łyżeczkę oleju mct, takiego, co go pakerzy biorą na budowanie mięśni.

• Upvote 1
Posted

Wątroba?

No... khm...

łykam Hepatoforce, a poza tym sobie nie żałuję, kiedyś i tak w końcu się zużyję, to przynajmniej sobie wcześniej porządnie podjem, nie?

Rulon stoik

• 2 weeks later...
Posted

No dobra, doktor Michał mi dołożył jakieś dodatkowe piguły i tak na razie odpukać 2,5 tygodnia bez dziurkowania wyczymałem, w poniedziałek ważyłem 8 kg, wczoraj i dziś 8,1 (po punkcji w poniedziałek 2 tygodnie temu miałem 6,9).

Ale siuram jak wściekły, Duża nie nadąża wycierać i podkładów zmieniać. I sraczkę mam od wczoraj, dekoruję różne miejsca w mieszkaniu, a Duża chodzi ze spinaczem do prania na nosie, delikatna jaka...!

Przerzuciłem się też z powrotem na gotowanego kurczaczka z majchewką, BO TAK!

A w tym Hepatoforce, co łykam na wątróbkę, jest ostropest, Ciociu Aniu, więc spoko.

Posted

Rulon :)... to na pewno, Twoja Duża się nie nudzi!.. a kurczaczek z majchewką!?.. a jakże! dobry, smaczny jest ;)

wygląda że dobrze się u Ciebie dzieje! i tak trzymaj!  a my trzymamy za Ciebie :)  i pokazuj się chopie bośmy stęsknione :)

• 2 weeks later...
Posted

Hejka, ważę sobie teraz 7,5 od kilku dni.

I jestem strasznie wybredny, kurczaczek musi być posypany mielonymi żwaczami, a dziś to rano mi nawet Duża dodała do niego oprócz majchewki gotowanych brokułków.

I rano byłem na siusiu bez sfetera!!! Chyba wiosna idzie, tentego...

Rulon stęskniony za słoneczkiem

• Upvote 1
Posted

Hejka, ważę sobie teraz 7,5 od kilku dni.

I jestem strasznie wybredny, kurczaczek musi być posypany mielonymi żwaczami, a dziś to rano mi nawet Duża dodała do niego oprócz majchewki gotowanych brokułków.

I rano byłem na siusiu bez sfetera!!! Chyba wiosna idzie, tentego...

Rulon stęskniony za słoneczkiem

Suuuper Rulon bardzo się cieszymy. Dorota, Sułtan Rambo i odaliski Ganga i Roma.