Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siema :)

Byłem u dra Rafała na kontroli i wiecie co?
Dr Rafał był bardzo zdziwiony i bardzo się ucieszył, bo coś mi się w pikawie zmniejszyło o cały centymetr (nie pamiętam co dokładnie, jakiś przedpokój czy coś takiego).
Taki był zadowolony, że aż mi dał 5 smaczków :D
I powiedział, że widzimy się na kontroli na początku lipca.

Ale koo mi się nadal zdarza luźne. Jadę cały czas na ryżu z kurczakiem i marchewą i ważę sobie teraz 8,5 kg :) - mam wcięcie w talii jak baletnica z Bolszoja, tak mówi Duża i się chichra...

A w naszym bloku (i naszej klatce) zamieszkała taka jedna małolata, Szpilka, co jak mnie widzi, to sioora pod siebie, a potem się na mnie rzuca i chce mnie CAŁOWAĆ!!! No i muszę się oganiać przed smarkatą, bo jest namolna jak fanka Justina Biebera normalnie...

A ja nie żaden Bieber, tylko Rulon.

Rulon zdystansowany

Posted

No Rulon-jestem z Ciebie dumny-poprawa zdrowia....dbasz o linię.....NOMALNIE teraz to LAski oszalejom i Dumiś będzie zazdrosnom Kobitkom....:evil_lol:

A jak ta Szpilka wygląda???? A sioora pewnie z radości,że Cie widzalnikuje cio????

Rulon pomasuj Dużej głowę...żeby nie bolanikowała JOM...OK????

Sopelek pilnujący

Posted

Szpilka wygląda zupełnie tak jak ja kiedym był szczylkiem, znaczy kiedym był mały i niesiwy. Sioora jak mnie widzi, no - najpierw sioora, a potem się wywraca do góry takim zupełnie gołym i różowym brzuchem. A potem leci mnie CAŁOWAĆ, brrrr - i muszę się chować za Dużych.

Zastosowałem Dużej jamnikopunkturę, położyłem się jej na stopie i głowa przestała boleć, hehehe.

Rulon uzdrowiciel

Posted

Chopie ja ogarnę laseczkę, jak mnie zobaczy to oszaleje z miłości.
Najważniejsze ziomal że już lepiej z pikawą. I tu słyszę że Duża sie coś wygłupia? Jakim prawem, co z jej boląca głową?

Rambo zatroskany

Posted

A to Ty Rulon znasz jak widzę mapę receptorów na stopach-SZACUN!!!!

Pokazałbyś fotencję Szpilki-fajne imię jak na jamniczkę.....lubię takowe....:loveu::loveu:....a jak moja Selin słyszy o różowych brzucholkach to kwiczy.....i wcale nie do słodycy....

Sopeluś

• 2 weeks later...
Posted

Rambo, chcesz w tubę?

Nie opierniczam się, tylko zasuwam ile sił w łapach.

Wkrótce relacja, cierpliwości trochę, nie?

Rulon wnerwiony niecierpliwcami

Posted

Widzę, że tu jakoweś kombinacje odchodzo. No domyślam się o so choźi. Yun zasłaniała, ale podpatrzyłem. No Rulon sprężaj się, a Sopel tam wszystkie ozdrowieńcze moce jamnicZe niech zsyła . Harry detektyw.

Posted

[quote name='keakea']Rambo, chcesz w tubę?

Nie opierniczam się, tylko zasuwam ile sił w łapach.

Wkrótce relacja, cierpliwości trochę, nie?

Rulon wnerwiony niecierpliwcami[/QUOTE]

Ej tyyyy siekne mielonym po gałach to zakminisz że do mnie sie nie fika, dawaj relacje bo jak sie zapultam to nie zrobie dzisiaj tego co mam zrobić.

Rambo żul z Kercelaka - boss Gibalaka.

Posted

Ty do mnie z mielonym nie występuj, bo ja się na mielonym znam, jestem Ślunzok i karminadle to moje drugie imię, wisz?

No więc w ogólności jest ze mną jakby odrobinkę lepiej... ale nie mówię nic więcej, żeby nie zapeszać.

A dziś podpiąłem się po cichu przez skajpa do komputera Dużej w pracy i widziałem, że ma paczkę na biurku i ją obwąchiwała. To pewnie moja paczka, więc jak myśli, że przyniesie do domu i schowa, to się myli bardzo.

A tak w ogóle to znowu idą upały... :(

Rulon reporter

[quote name='Isadora7']Ej tyyyy siekne mielonym po gałach to zakminisz że do mnie sie nie fika, dawaj relacje bo jak sie zapultam to nie zrobie dzisiaj tego co mam zrobić.

Rambo żul z Kercelaka - boss Gibalaka.[/QUOTE]

Posted

Sopeluś, ja tylko Rambego zgasiłem, bo się pulta jak żaba w szklance i po co, ja się pytam?

Rulon zrelaksowany

[quote name='Celina12']Rulon Ty tak do nas o nas????

Nie wnerwiaj się,bo to szkodzialnikuje na serce i zmarchy.....relacjonen plisssss TERA-ZARA....

Sopeluś[/QUOTE]

Posted

Ja się pultam? Jaaaaaa? Zobaczysz jak sie zapultasz jak ta paczka co Duża obwąchiwała znajdzie się w domu. I zobaczysz zę tez będa wydzielać. Zobaczysz jakiego pulta dostaniesz.

Rambo zapultowany totalnie

Posted

Wiecie ja też się zawsze zastanawiałem co Ludzie mają z tym wydzielaniem...walnęliby po całości-mniej dla nich roboty z chowaniem,porcjowaniem,pilnowaniem czy równo,czy nie za dużo...:shake:.....no ale tak do końca to ludziów nie można zrozumialnikować.Pisalnikowałem już kiedyś,że to ich słownictwo mnie dobija...na jedną rzecz mają po kilka określeń....

A mielonymi nie rzucajta-szkoda...dziś Selin właśnie napiekła a jakie zapachy szły....z kopereczkiem,pietruszeczką.....ło jezuuuuuuuuuuuu

Sopeluś pilnujący

Posted

Duża dziś została w Domu, ciągle mnie wachluje, dosypuje lodu do wentylatora, robi przeciągi, liczy mi oddechy i ogląda dziąsła, a przed chwilą wstawiła mnie łapami do wanny z chłodną wodą. I poczęstowała mnie lodami.

Rulon czujący się jak król

Posted

No, no, no! Mnie duża zabrała na kąpiel w stawie, ale dojść doszłam, wykapałam sie, nawet popłynęłam 2-3 metry, ale gorzej było z dojściem do domu,

Pozdrawiam gorąco ugotowana Iga

Posted

U nas dalej upał :( - Duży przeziębiony :( - a i mamy gościa na parę godzin, Zibi się u nas przechowuje, bo jego Duża poszła na koncert, ale to straszny cykor jest, siedzi schowany w łazience, cały wytrzeszczony i ziaje. To go olewam i leczę Dużego.

Rulon spocony nadal

Posted

W taki upał przeziębienie jest strasznie uciążliwe....:shake::shake:

U nas też masakra z tymi upałami....dziś troszkę lżej.....po 22 nawet chwilkę popadało.....

Rulon Ty to masz opiekę.....jak KRÓL!!!!

Posted

A taką miłość, czułość.....powinno się pokazywać.....taki jest Prawdziwy Facet-dla mnie Twój Duży Ruloniku-mój ZIęciu-TO CHODZĄCA CZUŁOŚĆ,MIŁOŚĆ,DELIKATNOŚĆ....to widać czytając posty an FB....widząc zdjęcia....macie szczęście-Twoja Duża i TY.....ma szczęście Twój Duży mając WAS.....:loveu::loveu:...aż lepiej mi się zaśnie....

Selin -Teściowa....:diabloti: