Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Rulon a fajna niespodzianka była w tej paczce ?:cool3:
Ciekawe wrażeń jamniki

Ooooooo, powiem Wam, że była w tej paczce NAJFAJNISTSZA niePSOdzianka na świecie :)
Zamówcie też taką dla Waszej Mamci :)

R(rrr)ulon

Posted

Moc prezentów od zajączka
co jajeczko trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego! Neoś z rodzinką!!!!

Posted

[quote name='keakea']Muszem Dużego w nogę poszczypać, żeby wstawił foty na picasę...

Rulon zaspany bardzo przez ten cały śnieg[/QUOTE]

No dawaj dawaj te foty na picassę chceM zobaczyć

Rambo ciekawy

Posted

Dzień dobry,

tu są zdjęcia Dużych zgórów [url]https://picasaweb.google.com/108719243599774227429/Wielkanoc2013BeskidSadeckiIPieniny[/url] - było baaaardzo dużo śniegu...

A mnie to ostatnio męczą rzadkie koo, i to co dziwne, na ogół wieczorem. Duża się martwi, bo nie wie, co mi dawać do jedzenia w takiej sytuacji, więc mówię jej, dawaj wszystko, nie pękaj. Dziś poszedłem z Dużymi do dra Mikołaja dać krew do badania, żeby sprawdzić, jak się ma moja wontróbka, nerki i trzustka. A na 24 kwietnia jadę na kontrolę do dra Niziołka.

Bardzo mi brakuje już słońca, ciepłej pogody i trawy :(

Wczoraj poszliśmy na spacer z Dużymi na wykopki, trochę kopałem, ale bez przekonania, bo chyba myszy się jeszcze nie obudziły, nic a nic nimi nie pachniało. Za to jak szedłem przez suchą trawę, to spadł na mnie muryjek!!!!! ale na szczęście Duża go od razu zobaczyła i usunęła. A potem doszliśmy do pętli na Wilanowie, do McKwacza, i wtedy jak lunęło!!!! Burza była, deszcz padał i grad, i zrobiło się okropnie zimno. Duży mnie schował pod kurtkę swoją, a Duża owinęła swoim szalikiem, i jak przestało troszkę padać, to wróciliśmy do domu autobusem. Dostałem na pociechę trochę siekanej pręgi wołowej, na surowo, uwielbiam, ale potem koo znowu było rzadkie. Coś mi chyba w środku nie do końca dobrze działa...

A dziś pogoda kiepska, buro, ponuro, Dużego boli głowa, a Duża się pieni, bo ma do zrobienia coś, czego jej się KOMPLETNIE nie chce robić, więc wynajduje sobie różne czynności zastępcze. A ja śpię, bo to jest jedyna sensowna rzecz do roboty w takie dni...

Tylko Wam linka wstawiłem do zdjęciów. A potem jeszcze dam moją fotę, jak siedzę z Dużymi w McKwaczu zawinięty w kurtkę i szalik.

Ściskam Was mocno, Rulon

Posted

A co Ci Twoi Duzi tyle dżiwgali-czy to były beczki z...majonezem????:crazyeye::crazyeye:

Pogodę jak na Wielkanoc mieli adekwatną....ale jak widzę troszkę wiosny znaleźliście . Byliście wysoko...fajnie oglądać widoki .

Rulon nie wygłupiaj się - co Cię tak męczy??? Wyniki krwi będziesz miał w poniedziałek??? Daj znać cio???

Szczekam na zdjęcie z McKwacza....

Powiedz swojej Dużej,że jak się Jej nie chce robić dziś-zrobi jutro albo pojutrze-będzie miała dwa dni wole :diabloti:...co sie odwlecze-to nie uciecze....

Sopeluś wiedzący

Posted

Rulon nie wygłupiaj się i bądź zdrowy!!!

Igunia Ci to mówi, szczęscie złapałeś za rogi i trzymaj je mocno, bo masz domek o jakim każdy jamnik marzy!