keakea Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Dzięki za pozdrowienia i pączki, to ja upraszam wybaczenia, byłem pewien, że dawałem Wam znać o moim wątku... :oops: Rulon buraczany [quote name='Sarunia-Niunia'][FONT=georgia]Pozdrawiamy Rulona-Poetę i Jego Rodzinkę w tłusty czwartek i życzymy:[/FONT] Dopiero kilka dni temu, dowiedzieliśmy się od Sopla o tym, że masz Rulon swój wątek... Jak mogliśmy tego nie wiedzieć??? Wstyd nam:oops: Pozdrawiamy i prosimy o wybaczenie i łaskę: Świetna Trójca z Południa;) Quote
keakea Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dziędobry, byłem dziś u mojego dra Mikołaja i wyciągnął mi szewy. Nie wiem, co to, bo nie pokazał, ale dał chrupki, więc chyba wszystko teges. I obmacał mi brzuszek, i powiedział, że się trochę za bardzo sfermentowałem w środku, i dał mi takie tabletki Diadog. A Duża i Duży to byli nielitościwi i po tym śniegu mi kazali w obie strony, do weta i z powrotem, iść na własnych łapkach. Więc teraz się odgrzewam pod kocem, razem z Dużym, bo czyta książkę. A Duża coś tam grzebie w komputrze... Rulon zmachany wycieczką do weta Quote
werenn Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ja miałem dziś spokój, tylko Bond był u weta, robili mu kosmetykę doopci a ja codziennie dostaje jakieś żółte świństwo w strzykawce i tabletkę, ale to ok, bo razem z parówką Marcel pogodzony Quote
Isadora7 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A ja chyba w łikiend pójdę wreszcie do weta i będę miłą wertflona Rambo hipochondryk Quote
Celina12 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 A ja se śpiem,jem...panujem.....rządzem.... Sopel Król Quote
Isadora7 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 werenn napisał(a):Ale tak na życzenie? Marcel pytający Niezupełnie. Musze sie oczyścić Celina12 napisał(a):A ja se śpiem,jem...panujem.....rządzem.... Sopel Król Ha u mnie też ja rzadzę Rambo Quote
keakea Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Wiecie, czego nauczyłem się od Sopla? Że trzeba łapać każdą chwilę i wyciskać ją do ostatniej kropelki. I tak będę robił. Wy też tak róbcie! Żeby niczego nie żałować!!! Rulon zadumany i carpediemowy Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 i tak CZYmaj chopie Rambo tez carpediemujący Quote
werenn Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ty się Rulon zrobiłeś taki... taki... taki wyblimusowany, ze ho ho Marcel zaskoczony Quote
keakea Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 werenn napisał(a):ty się Rulon zrobiłeś taki... taki... taki wyblimusowany, ze ho ho Marcel zaskoczony Jaki się zrobiłem??? O_O Marcel..........? Hę???? Rulon zaskoczony jeszcze bardziej Quote
werenn Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 chwila zajrzę do słownika, bo przecież nie muszę znać wszystkich słów... ............................. jeszcze chwila ........................................ i jeszcze ............................... ooo wysublimowany o żesz Marcel poprawiony Quote
keakea Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 werenn napisał(a):chwila zajrzę do słownika, bo przecież nie muszę znać wszystkich słów... ............................. jeszcze chwila ........................................ i jeszcze ............................... ooo wysublimowany o żesz Marcel poprawiony :D :D :D Marcel, a jak Ty się masz? Bo u nas przez cały weekend nie wyjrzało słońce :( - nawet na minutę - jeszcze tak ze dwa dni... i się zrobię taki białożółty jak trawa pod płytą chodnikową, gdzie światło nie dociera :( Rulon rozpaczliwie potrzebujący witaminy D Quote
werenn Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ja tam nie lubię wychodzić z domku, złazić z kanapy ale jak leję w domu to się denerwują, więc łaskawie wychodzę ale nie lubię jak zabierają Bonda bo to taki narwaniec jest a wieczorkiem jak byłem, to strasznie w łapki zmroziło siakis mróz czy ktoś przyszedł Marcel rozżalony Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Chopaki a moze zrobim jakiś foch do wiosny Rambo nadal bez wertflona Quote
keakea Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Zarządzam akcję fochową: 1) o Sopla 2) o Kacperka 3) o pogodę 4) o naszych braci bezdomnych 5) o werrrflona dla Rambego 6) o szynkę dla Marcela 7) i o wszystko inne też Rulon foch manager Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 keakea napisał(a):Zarządzam akcję fochową: 1) o Sopla 2) o Kacperka 3) o pogodę 4) o naszych braci bezdomnych 5) o werrrflona dla Rambego 6) o szynkę dla Marcela 7) i o wszystko inne też Rulon foch manager Nie chcem ale muszem i jestem ZA a nawet bardzo ZA Rambo Marks don Guevara Quote
werenn Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dobry foch nie jest zły Marcello di Fochetti Quote
keakea Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) Nie pisałem trochę... ale pamiętajcie, brak wiadomości to dobre wiadomości. Złe wiadomości podróżują najszybciej. A nie pisałem, no bo tego czasu jest zawsze za mało. I Sopel mnie nauczył, że czasem, a nawet całkiem często zamiast pykać w klawiaturę, lepiej wziąć Dużych na spacer. Albo się do nich chociaż przytulić. I stąd to moje milczenie. Bo ja teraz coraz więcej carpediemuję. Nie na darmo powiada Sopel, że mowa jest srebrem, a milczenie - majonezem :) Carpediemujcie i Wy, ściskam Was, Rulon Edited February 26, 2013 by keakea Quote
Isadora7 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Chopie powiedziałeś coś bardzo mądrego. Już wiem dlaczego Moja Dorota tak malo się udziela na naszym watku. Rambo rozumiejący carpediemowanie. Quote
Celina12 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Tak Rulon-czerp z życia wszystko co możliwe...kochaj....przytulaj się..okazuj miłość. Ja doświadczyłem wiele złego ale w ostatnim roku mej wędrówki ziemskiej wzniosłem się na szczyt.Dostałem ogrom miłości,czułości,pieszczot.......jak wyzdrowiałem-Selin po kryjomu dawała posmakować wszystkiego , no fakt przy mym charakterze nie miała specjalnie innego wyjścia :diabloti:. Uważam,że jestem spełnionym JAMNIKIEM.....każdy dzień u Selin traktowałem tak jakby miał być moim ostatnim. Rulon Przyjacielu dbaj o Dużych....są lepsi niż....nasz ulubiony majonez...... Kocham WAS.....Sopelek Quote
keakea Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Sopel, jak dobrze, że wpadłeś... Duża z Selin to cały czas coś knują... coś tam gadają... pszy, pszy, pszy... jakieś jamnisza... jamniska... jamniwa... Co to będzie? Rzuć no na to swoim fachowym okiem, Królu Majonezowy, Ty się najlepiej znasz na szpiegowaniu :) Rulon Quote
Celina12 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 No ja wiem co knują ale to ma być niespodzianka i powiem Twojej Dużej,żeby Ci na uszko powiedziała.... Wiesz takie mam przeczucie,że powiedzenie Sopel-Wiecznie Żywy będzie miało sens,wymowę....... Macie talent Ty u Twoi Duzi......podziwiam-ślę niskie ukłony Sopelek Quote
Isadora7 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='keakea']Sopel, jak dobrze, że wpadłeś... Duża z Selin to cały czas coś knują... coś tam gadają... pszy, pszy, pszy... jakieś jamnisza... jamniska... jamniwa... Co to będzie? Rzuć no na to swoim fachowym okiem, Królu Majonezowy, Ty się najlepiej znasz na szpiegowaniu :) Rulon[/QUOTE] [quote name='Celina12']No ja wiem co knują ale to ma być niespodzianka i powiem Twojej Dużej,żeby Ci na uszko powiedziała.... Wiesz takie mam przeczucie,że powiedzenie Sopel-Wiecznie Żywy będzie miało sens,wymowę....... Macie talent Ty u Twoi Duzi......podziwiam-ślę niskie ukłony Sopelek[/QUOTE] Chopaki mnie się też coś o uchole obiło. Jakieś skar.. czy jakoś tak - moze to o skarby jakieś biega> Rambo zaintrygowany Quote
Recommended Posts