keakea Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Pewnie, że się wszyscy Tam spotkamy. Inaczej to by było do kitu i strasznie głupio wymyślone, jakby nie. I Wikunia ma rację, że czasem się strasznie długo czeka na to spotkanie. Ale przecież nie czeka się w nieskończoność. A na tymczasem ma się zdjęcia... i wspomnienia... i tych, którym jeszcze można Tu pomóc... Rulon kombinująco-pocieszający Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Rulon potrafisz pocieszyć....tak mamy pamięć,serce....zdjęcia.....no i dla pamięci TYCh,którzy odeszli za TM pomagajmy potrzebującym.... Sssopelek chcący pomagać....ale nie za wiele potrafi.... Quote
keakea Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ty, brachu, to powinieneś zostać "twarzą", tfu, znaczy "kufą" akcji adopcji starszych jamników!!! Rulon święcie o tym przekonany Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nie no teraz to już sufity Selin ma poryte dokumentnie....ciekawe co powie jutro na te wzorki na nich.... Moja piękna twarzyczka na cosik się może przydać???? Na coś innego niż całowanie????? Sopel nosem zahaczającym sufity Quote
Isadora7 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Celina12 napisał(a):To ja WAM coś opowiem.....wiem,że jak odszedł Hektorek powiedziano Wikuni ,że poszedł do NIEBA.Ostatnio przy kąpieli Wikunia tak mówi do Selin-Babciuś jak ja umarnę to umarniesz też i będziesz ze mną? Będziemy razem ale co będziemy jadły? Na to Mamusia Wikuni mówi,że tam można wszystko jeść słodycze itp.bo w Niebie tak jest i musisz być grzeczna,żeby kiedyś tam być.....na co Wikunia...ja będę bardzo niegrzeczna-nie chce do Nieba-tam poszedł Hektorek i nie wraca...a tak za NIM tęsknię....:-(:-( Musieli coś mówić w przedszkolu,bo u nas takich tematów się nie porusza.....aż mnie zmroziło.....no i musiała Selin się mocno wysilać aby to wytłumaczyć Wikuni.... Sssopel dumający Wzruszające keakea napisał(a):Ty, brachu, to powinieneś zostać "twarzą", tfu, znaczy "kufą" akcji adopcji starszych jamników!!! Rulon święcie o tym przekonany Ja tez tak uważam Rambo również przekonany Celina12 napisał(a):Nie no teraz to już sufity Selin ma poryte dokumentnie....ciekawe co powie jutro na te wzorki na nich.... Moja piękna twarzyczka na cosik się może przydać???? Na coś innego niż całowanie????? Sopel nosem zahaczającym sufity Kolo słuchaj tylko patrzeć jak bedziesz autografy rozdawał. Rambo menadżer Quote
Celina12 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Jutro pokaże WAm moje próby podpisu....Selin to ma śmieszny podpis.....podpiszę się i skreśla.....hihihi.... Jejciu....jaki ja ważny JEZDEM.....Chłopaki..Rambuś i Rulon....zakładamy Przymierze TRZECH ???? Ssssopelek Ważniak Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 O rety to pięknie brzmi PRZYMIERZE TRZECH będziem ważni? Rambo ważniacha Quote
yunona Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Isadora7']O rety to pięknie brzmi PRZYMIERZE TRZECH będziem ważni? Rambo ważniacha Co????????? Pięknie brzmiiiiiiiiiiiiiii !!!!! TRZECH?????? No moi kolesie dali plamisko :mad::eviltong:. To jest knucie za plecami .....JASNE ???? Czyżbyście brali przykład z tych , że nie wymówię ?..... Banda Czworga lepiej pasuje ! I to siwy Sopel tak proponizuje?;) No nie spodziewałem się po takim dziadku, patrzcie jak manipuluje (od razu widać że buchty wsuwa) , a ja to CO? :mad:Krowie spod ogona wyleciałem? :diabloti: Harry Czarodziej (100% jamnik) z Sopotu herbu Gryziony Zad. Quote
Celina12 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 O rany...rany a se nagrabiłem....no ale Harry-Ty coś chyba ostatnio za dużo :sleep2::sleep2:albo pracujesz :user:.....no właśnie tego :niewiem: Brygada Czterech......albo Czterej Pancerni i.....no właśnie FTO????:x Harry-wybacz Stary.... A fto Ci ten ZAD gryzie???? Sssopelek zadumany Quote
werenn Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ja wam rozpędzę te wszystkie nielegalne organizacje i zgromadzenia :-P Marcel von Jamnik Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No to chyba ja tu zarządzę i poprowadzę moje hasło Długowłose Pany Rambo Legionista Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Się mi przypomniało... Co z tego, że Wola i Ochota, kiedy Włochy i Bródno :D Rulon uchachany Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 keakea napisał(a):Się mi przypomniało... Co z tego, że Wola i Ochota, kiedy Włochy i Bródno :D Rulon uchachany Te koleś takiś uchachany to nie zapominaj że jest też Czyste Rambo przypominający Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Czyste Bródno Na Bateryjce :D Rulon uchachany jeszcze bardziej Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 keakea napisał(a):Czyste Bródno Na Bateryjce :D Rulon uchachany jeszcze bardziej Oby tylko Jelonki tam nie biegały Rambo rechoczący Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Nieeee... spoko... Jelonki nie będą tam biegać, bo je bolą Ząbki :D :D :D Rulon lekko obolały od rechotu Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No to przylecą Gołąbki Rambo wręcz pękajacy z rechotu Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja wątpam, żeby przyleciały... Niedźwiadek im nie pozwoli raczej... Rulon piejący ze śmiechu Quote
Celina12 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Jejuuuuuuu ale o so chozi???? Mieszkam na wsi ale u mnie dzielniców tyż sporo..... Sooopel ze wsi... Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Też mi coś... Szmul Jakubowicz to był gość, nawet układ miał ze Stasiem Poniatowskim. I taki Niedźwiadek na Szmulkach miałby się z pyszna. Rambo zarechotany do granic możliwości Quote
keakea Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Eeeee... w mieście to nudno... tu nie wolno sikać, tam nie wolno sikać... śmierduchują samochody... i koty są święte, nie można pogonić, taka ich kocia mać... Zazdraszczam Tobie Soplu tej wsi. Rulon smutnomiastowy Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 keakea napisał(a):Eeeee... w mieście to nudno... tu nie wolno sikać, tam nie wolno sikać... śmierduchują samochody... i koty są święte, nie można pogonić, taka ich kocia mać... Zazdraszczam Tobie Soplu tej wsi. Rulon smutnomiastowy I tu się zgodzim. U nas na szczudłach trzeba chodzić, tu gówno tam balas - masakra. Rambo obrzydzony Quote
yunona Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Celina12 napisał(a):O rany...rany a se nagrabiłem....no ale Harry-Ty coś chyba ostatnio za dużo :sleep2::sleep2:albo pracujesz :user:.....no właśnie tego :niewiem: Brygada Czterech......albo Czterej Pancerni i.....no właśnie FTO????:x Harry-wybacz Stary.... A fto Ci ten ZAD gryzie???? Sssopelek zadumany Ja na Czterech Pancernych się nie piszę , z lufą na wierzchu jeździł nie będę :eviltong::diabloti: . Specjalnie rzuciłem kontrowersyjną nazwą, ale przymierze? fuj :shake: a co to takiego? Krawce czy co? nic przymierzać nie będę, ja saute wole.:p W moich żyłach błękitna krew płynie więc jestem szlachetnie urodzony i w herbie mam gryziony zad ( przeniesione w genach po przodkach). Nie dumaj stary bo bardziej szpakowaty będziesz ;):evil_lol: Quote
yunona Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Na wioskę to i ja bym chciał.:multi: Byłoby gdzie pokopać, pobiegać, albo nad morzem mieszkać, daleko od kurortów to na dzikiej plaży można brykać ile się zechce. Hmmmmmmm.... ale się rozmarzyłem , jak nie Harek .:diabloti: Harek marzyciel. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]Pozdrawiamy Rulona-Poetę i Jego Rodzinkę w tłusty czwartek i życzymy:[/FONT] Dopiero kilka dni temu, dowiedzieliśmy się od Sopla o tym, że masz Rulon swój wątek... Jak mogliśmy tego nie wiedzieć??? Wstyd nam:oops: Pozdrawiamy i prosimy o wybaczenie i łaskę: Świetna Trójca z Południa;) Quote
Recommended Posts