Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siemka wszystkim,

byłem dziś u mojego ukochanego doktora Mikołaja, który usunął mi trzy ćfe - dwa z szyi i jedno z szynki, więc teraz mam trzy łyse srebrne placki :)
A w ramach gratisu wyczyścił mi zęby.

Duża mnie teraz pilnuje, żebym sobie nie poczochrał szwów. Ale co się dziś smaczków wyjadłem na przeprosiny za porannego podstępnego dziabasa w cztery litery i srebrne placki, to moje! HA!

Ściskam Was serdecznie,

Rulon

Posted

[quote name='werenn']siema :-)
Marcel z rewizytą :-)[/QUOTE]

Marcel :) - fajnie, że wpadłeś!

U mnie leje :( i jakoś tak reumatycznie jest... włażę pod koc...

Rulon antyreumatyczny

Posted

Ooooo, dziękować :)

[quote name='yunona']My też wpadamy z opóźnieniem na urodzinki, ale prawdziwy jamnik ochodzi urodziny przynajmniej 3 dni. Rulon wszystkiego naj :)

Posted

to trzeba pomóc w zmywaniu
ja bardzo chętnie robię zmywanie wstępne i jak nie widzą to wylizuję talerze w zmywarce (bo jak widza, to nie pozwalają, a ja tylko pomagam przecież)
Marcel pomagacz

Posted

[quote name='keakea']A Dużej się nie chce iść pozmywać naczyń!!!!
Wielka brudna piramida w zlewie!!!

Rulon skarżypyta[/QUOTE]

ja tez lubie skarżyć. Dorota dzisiaj nie wyprala jeszcze zaszczanych przez mnie koców tylko wypłukane stoją w pralce.

[quote name='werenn']to trzeba pomóc w zmywaniu
ja bardzo chętnie robię zmywanie wstępne i jak nie widzą to wylizuję talerze w zmywarce (bo jak widza, to nie pozwalają, a ja tylko pomagam przecież)
Marcel pomagacz[/QUOTE]

U mnie Dorota nie docenia zmywania, z dziewczynami robimy to bardzo dokladnie a ona czyste naczynia potem zmywa. Nie rozumiem.

[quote name='keakea']I zamiast iść zmywać to zasypia przed komputerem na siedząco, a ja muszę na dogo z komórki wchodzić!!!!

Rulon z pożyczoną komórką[/QUOTE]

Dorota leży i się obija a ja wykonałem przelewy na akcje PUSZKA DLA PAJUSZKA.

Rambo też skarżypyta

Posted

Yun kupiła zmywareczkę taką małą, stoi na pralce w kuchni i rozwiązała problem zmywania, bo jak wracała z pracy Micho naprodukował tyle naczyń do zmywania , że wkurzyła się , powiedziała, że życia nie spędzi na latanie ze szmatą i na zmywaniu naczyń - wiem to z opowieści, bo to było a ze 17 lat temu.:eviltong::multi:
Harek historyk