keakea Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hie, hie, ja ZAWSZE mam Dużych, ale czasem ich puszczam na urlop, żeby mi się CAŁKIEM nie ZUŻYLI... R(rrr)ulon [quote name='Isadora7']hurrrrrra R(rrr)ulon już ma Dużych Quote
Isadora7 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 keakea napisał(a):Hie, hie, ja ZAWSZE mam Dużych, ale czasem ich puszczam na urlop, żeby mi się CAŁKIEM nie ZUŻYLI... R(rrr)ulon A co to ten urlocośtam jest? Nie pamiętam aby Dorota była. R(rrr)ambo Quote
keakea Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Isadora7 napisał(a):A co to ten urlocośtam jest? Nie pamiętam aby Dorota była. R(rrr)ambo Rambuś, ty se jaj nie rób... :( To poważna sprawa jest - jak wam się Dorota zużyje, to gdzie ją zregenerujecie? To nie opona, żeby ją na nowo wybieżnikować. Weź baby i omówcie urlop dla Doroty, ale śmigiem! R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Rulon-stary powiedz-czy TY wiesz co moja Selin względem mnie planuje???? Łażą z Krzysiem po kątach-coś tam omawiają....a ja ze skóry wychodzę,żeby podsłuchac.... Quote
Isadora7 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Celina12 napisał(a):Rulon-stary powiedz-czy TY wiesz co moja Selin względem mnie planuje???? Łażą z Krzysiem po kątach-coś tam omawiają....a ja ze skóry wychodzę,żeby podsłuchac.... A gdzie ty łazisz na wywiad? R(rrr)ambo Quote
keakea Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Włacha, Sopel, na wywiad to trzeba się wycfanić, np. przebrać się, za trzykrotkę albo zeszłoroczny suchy bukiet. A nie ze skóry wyłazić. Ze skóry to amatorzy wyłażą i od razu ich Selin z Krzysiem rozpozna :D R(rrr)ulon Quote
keakea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Pezetpeen zabrał mi mój trawnik, na który chodziłem sikać, gonić gołębie, bawić się z kolegami i kopać dołki, na który wyglądałem co rano z okna i cieszyłem się wszystkim, co na nim widziałem. Zabrał mi mój maleńki skrawek trawnika i będzie na nim budował wstrętny betonowy kloc. Leję na pezetpeen! :angryy: Jamniory wszystkich krajów, pomóżcie! :diabloti: - Jamnik Rulon Zapraszam na wydarzenie "Jamniory leją na pezetpeen!" na facebooku. :mad: http://www.facebook.com/events/343154259114034/ Udział w wydarzeniu za zaproszeniami, więc dajcie znać, kogo jeszcze nie zaprosiłem, to niezwłocznie prześlę zaproszenie! I pozdrawiam kolegę Musztardka z osiedla! :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Chopie a moze by jakię protes przed sejmem, wiesz namioty, opaski te sprawy. R(rrr)ambo. Quote
keakea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 E, w sejmie to się nie znają na pezetpeenach... :( A nawet jakby, to czy sejm kiedy pomógł jakiemuś jamnikowi? :( R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 No to zróbmy Solidarność Jamniczą, albo junte i obalim sejm. R(rrr)ambo. Quote
keakea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Dobra, ale ja przez płot nie będę skakał, bo se jeszcze kręgosłupa uszkodzę, i będzie Solidarność Jamninwalidzka :( R(rrr)ulon Quote
keakea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ziooooooomy, Marley-Maksio z mojej sygnaturki ma w domu 5 kotów!!!!!!!!!! Bierta musztardę, majonez, keczup i biegiem do chłopaka na uroczystą kolację! R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 keakea napisał(a):Dobra, ale ja przez płot nie będę skakał, bo se jeszcze kręgosłupa uszkodzę, i będzie Solidarność Jamninwalidzka :( R(rrr)ulon No ale pospisz na styrop.... no jakoś tak takie białe cóś keakea napisał(a):Ziooooooomy, Marley-Maksio z mojej sygnaturki ma w domu 5 kotów!!!!!!!!!! Bierta musztardę, majonez, keczup i biegiem do chłopaka na uroczystą kolację! R(rrr)ulon Dobra pakuje dziewczyny i jaadymy. R(rrr)ambo. Quote
Celina12 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 JA jak już to przyjadem z majonezem-tylko to uznaję ywyntualnie Sopel Quote
keakea Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Wiadomo, z majonezem najlepsiejsze są koty, ale wiesz, Sopel, są tacy, co wolą z chrzanem, to nie będziemy im przecież zabraniać :) R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 No ja lubię sobie pochrzanić, a nawet trochę popieprzyć. R(rrr)ambo. Quote
keakea Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Rambuś, my tu o jedzeniu, a nie o dziewuchach.. :diabloti: R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 keakea napisał(a):Rambuś, my tu o jedzeniu, a nie o dziewuchach.. :diabloti: R(rrr)ulon no taaaak Co ty wiesz o dziewuchach, ja to tak mam mini haremik. R(rrr)ambo Quote
keakea Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 No i kopią, przyjechała kopara i kopie.... :placz: :shake: :-( R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Chopie a może skrzyknąć ziomków i sieknąć zadymę mielonym po gałach. Chopaki chycą parę bejsboli i trzy im w cztery zrobią. R(rrrrrrrrrrrrr)ambo Zadymiarz Quote
keakea Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Co oni się tak nerwowo dziś zabrali za to kopanie, akurat w dzień wyborów nowych władz pezetpeenu? Pewnie się bali, że nowy prezes zrezygnuje z budowy :( R(rrr)ulon Quote
keakea Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jamnikomaniacy, zajrzyjcie na bazarki dla Figo http://www.facebook.com/#!/events/296300870484645/ mnóstwo ciekawych jamniczych gadżetów. W szczególności TORBA W JAMNIKI!!!!!!!!! Dla jamola Figo, chorego biedaka wyrzuconego na śmietnik :( R(rrr)ulon Quote
keakea Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Wiecie co, na razie NIE KOPIĄ!!! Boniek myśli... I płot się częściowo przewrócił :) R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Super! Może zmienią zdanie??? U nas też nie kopią, ale niestety zdania nie zmienili. Zmieni się tylko firma kopiąca, ale to dopiero na wiosnę. Do wiosny cisza :). Ale za to potem mają pracować całą dobę :(. Quote
Recommended Posts