Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='keakea']Ciocie, malusia jamnisia Orzeszynka ciężko doświadczona przez życie potrzebuje wsparcia

http://kotyumagdy.wordpress.com/2012/08/19/suczka-ze-wsi-po-wypadku-pilnie-potrzebna-pomoc/

Duża obiecała zaraz po powrocie zgórów zrobić dla niej bazarek, ale to dopiero za 2,5 tygodnia :(

R(rrr)ulon

No właśnie ja podnoszę codziennie kruszynę i tez prośże o pomoc. Dorota chce do nich podjechać w łykend.
R(rrr)ambo

Posted

Oooooo, wiem, już kiedyś przywieźli, smażyli na patelni i jedli z żurawiną, a mi dali plasterek, ale niesmażony, dobry był tylko słony, i więcej nie mogłem, bo słone dla psów niezdrowe :D

R(rrr)ulon

Posted

Jest okej z ciocią! Dajemy radę! Zabiera mnie na długie spacery, bawi się ze mną i jest w sumie fajna:) Duzi z tego co mówi ciocia mają wrócić w poniedziałek czyli już niedługo.

Posted

Jest oki! Wieczorem kradnę cioci miejsce w łóżku! Dziś byliśmy "na wykopkach" i wykopałem całkiem dużą dziurę. Codziennie dzwonią do nas Duzi, więc wiem, że już niedługo wracają! Jutro z ciocią jedziemy do mamy Dużego, więc będę rozpieszczany jeszcze bardziej :D Jest fajnie, ale niech już z tego urlopu wracają!!

Posted

Nie zmieściłbym się, tak mieli wypchane plecaki! Poza tym nie dałbym chyba rady z dłuższymi spacerami poza plecaczkiem :) Z ciocią chodzę bardzo często na spacerki w tym dwa bardzo długie, w zależności od pogody oczywiście. Przedwczoraj na przykład spotkałem na spacerku jamnika czarnego też ze schroniska, chwilę się obwąchaliśmy i poszliśmy dalej z ciocią. A wczoraj obowiązkowo wciągnąłem ciocię do zaprzyjaźnionego sklepiku z jedzeniem dla Dużych, ale Pani nie miała marchewki dla mnie. Obiecała mieć dzisiaj- sprawdzę to!

Dajemy radę w każdym razie!!! :)

Posted

Marchewka była, panie ze sklepiku spisały się na medal! Byłem też na przedostatnim spacerze nocnym z ciocią i spotkaliśmy znajomą jamniczkę Majkę z sąsiedniego domu- spacer uważam za udany :) Teraz standardowa zajmę cioci łózko. Jutro jesteśmy u mamy Dużego, a tam czeka na mnie weekendowy obiad czyli kurczak i... marchewka :) A po weekendzie wiecie co będzie?? Moi, osobiści, należący tylko do mnie Duzi!!!

Posted

WRÓCILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUZI WRÓCILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Przywieźli oscypek i mi dali. I pachnieli lisem. Bo podobno spotkali lisa. I byłem dziś z Dużą na wykopkach. I z ciocią też, ale ciocia już jutro jedzie. A Duzi nie jadą. Na razie. Długo na razie nie jadą nigdzie. I spałem z Dużymi. I lizałem Dużego po nodze.

WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓCILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R(rrr)ulon