Celina12 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Rulon gotują to leczo czy nie???? Usiadł jamnik przy schroniskowej kracie, zadumał się na losem wygnanego. Nie było miejsca dla mnie w ludzkiej chacie Nie było dla mnie niczego. A ja tak niewiele potrzebuję. Tak niewiele miejsca zajmuję. Taki będę wdzięczny jak TY Zabierzesz mnie daleko stąd. A TY...... Mów do mnie słowa,które koją i kołyszą. Chcę widzieć Twoje "kocham"-w uśmiechu. By Twoje "kocham"miało zapach-wolności i troski By Twoje "kocham" miało dotyk-delikatny,piękny,czuły. Niewiele potrzebuję-naprawdę! Chcę zapomnieć,pokochać ,uwierzyć. A ja swą wierność u nóg Ci położę I tylko dzięki Tobie i dla Ciebie będę żyć!!! .......to o Sopelku chyba co??? Quote
keakea Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jeju, łaaaadne, Ciocia Celina napisała? :) Sopel, leczo będzie w niedzielę, :D R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Selin wzruszyłem się. R(rrr)ulon zajmij czymś dużych przyjadę ze swoimi laskami na leczo. Quote
keakea Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Rambuś, chyba na kiełbachę z lecza :) Leczo to niech se Duzi wtrajają :) Z poważaniem, R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Oooooo-to samo mówiłem JA-SOPEL!!!! Żebyś kiełbachę sam zjadł a to "lepsze" DUŻYM ostawił wew spokoju.... Edited August 31, 2012 by Celina12 Quote
Celina12 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 U nas przy witaniu to wszyscy się pchają a ja musze uważać na Fokusa-bo skika niczym zając i często ląduje na plecach innych-:shake: Quote
Isadora7 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Celina12 napisał(a):U nas przy witaniu to wszyscy się pchają a ja musze uważać na Fokusa-bo skika niczym zając i często ląduje na plecach innych-:shake: Mój Edunio jak się witał, to był pad na plecki i fontanna. Quote
keakea Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ciotki, ratunku!!!!!!!!!! Na Paluchu jest nasz brat, upchany do kontenerka!!!!!!!!!! Cierpi, obgryza sobie ogon do krwi, ma nos porozdzierany od wpychania go pomiędzy kraty :( !!!!!!! Potrzebny pilnie choćby dt :( !!!!!!!!!!!!!! Moi Duzi nic nie mogą, tylko rozsyłać to wołanie o pomoc :(, ja też tylko tyle mogę, jeszcze mogę napisać fileton tylko :( POMOCY!!! Jeśli możecie jakkolwiek pomóc, boimy się, że stanie się z nim to samo co z Rolką i Sarą :( R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ziomal dzieki, trzeba naszego braciaka Gustawa dawać gdzie się tylko da. Ja zrobiłem tez cafeanimala i tablice (najskuteczniejsze). Sam bo Dorota zajeta. R(rrr)ambo Quote
Celina12 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Rulonnnnnnnnnnn-dlaczego nic nie piszesz jak tam wyszło to leczooo....kiełbachę zjadłeś???? Quote
keakea Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Celina12 napisał(a):Rulonnnnnnnnnnn-dlaczego nic nie piszesz jak tam wyszło to leczooo....kiełbachę zjadłeś???? Nie było lecza :( Duża to jest śmierdzący leń :( zrobiła smażony makaron z jajkiem i boczkiem, a w niedzielę był ryż z truskawkami i śmietaną :( Ale dała kawalątek boczku i wieczko od śmietany do wylizania. Aha, zwizytowałem dra Mikołaja i badałem sobie krew - no i w sumie jest jak było, znaczy wszystko jest lodzio-miodzio, tylko wskaźniki wątrobowe przekroczone, wprawdzie się nie pogarsza, ale też się nie polepsza. Dr Mikołaj mówi, że może taka moja uroda, ale na hepadiecie kazał zostać i to hepacośtam w tabletkach planuje mi zmienić na inne hepacośtam, podobno, że skuteczniejsze. Hepatfu! Zjadłbym jeszcze tego boczku... :( Quote
Celina12 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Siemka Rulon-wiem co to głód,co to sny o tłustym jedzonku-głodny nie jestem,Selin mi nie żałuje ale mimo tego,że chudzina ze mnie-pilnuje mi dietki-raz an jakiś czas coś tam mi da-serek żółty,kiełbaskę...placki tylko raz jadałem u Niej :shake:...ja długo dostawałem do jedzonka-Hepachol-to słodki,smaczny syropek. Wczoraj Selin zrobiła nam spagetti psie-ugotowane, mielone mięsko z psim makaronem-byłą tam marchewka,dała taki lekki sosik-mniam-chciałem nawet sprać Fokusa,bo nie chciał się podzielić swoim a ja moje szybko wtryniłem. Ciężkie jest życie jamnika...oj ciężkie.... Quote
Isadora7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 keakea napisał(a):Nie było lecza :( Duża to jest śmierdzący leń :( zrobiła smażony makaron z jajkiem i boczkiem, a w niedzielę był ryż z truskawkami i śmietaną :( Ale dała kawalątek boczku i wieczko od śmietany do wylizania. Aha, zwizytowałem dra Mikołaja i badałem sobie krew - no i w sumie jest jak było, znaczy wszystko jest lodzio-miodzio, tylko wskaźniki wątrobowe przekroczone, wprawdzie się nie pogarsza, ale też się nie polepsza. Dr Mikołaj mówi, że może taka moja uroda, ale na hepadiecie kazał zostać i to hepacośtam w tabletkach planuje mi zmienić na inne hepacośtam, podobno, że skuteczniejsze. Hepatfu! Zjadłbym jeszcze tego boczku... :( hejka ale ciebie wrobili, normalnie szwindel. Ja bym strzelił focha. Słuchaj a to hepacoś to tez takie paskudne jak moje? Bo moje jest ostatnio z Becośtam. Jakie ja cuda muszę robić bo Dorota po podaniu kuleczki paszteciku z tym czyś i z lumicośtam wsadza mi rękę i szpera w pycholu czy czegoś nie zachomikowałem. Masz jakieś sposoby? Bo ja mam tyle miejsc gdzie mogę ukryć. Celina12 napisał(a):Siemka Rulon-wiem co to głód,co to sny o tłustym jedzonku-głodny nie jestem,Selin mi nie żałuje ale mimo tego,że chudzina ze mnie-pilnuje mi dietki-raz an jakiś czas coś tam mi da-serek żółty,kiełbaskę...placki tylko raz jadałem u Niej :shake:...ja długo dostawałem do jedzonka-Hepachol-to słodki,smaczny syropek. Wczoraj Selin zrobiła nam spagetti psie-ugotowane, mielone mięsko z psim makaronem-byłą tam marchewka,dała taki lekki sosik-mniam-chciałem nawet sprać Fokusa,bo nie chciał się podzielić swoim a ja moje szybko wtryniłem. Ciężkie jest życie jamnika...oj ciężkie.... Chopie ty naprawdę trafiłeś super. Się nie dziwię że kochasz Selin, ale wiesz odpuść troche Fokusowi, daj spokój niech żółtodziób ma spokój. Chopaki a może by tak jakiś strajk zrobić? Albo manifestocośtam? Quote
keakea Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nie strajk, tylko SRAJK!!! Próbowałem, ale to nie działa - Duża powiedziała, że jestem biduś, wyszorowała dywan i dała mi smectę szczykawą do pyska... R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No dobra wiem że SRAJK, sie pomyliłem. Wiesz masz rację mam z Dorota to samo, zaraz chodzi za mną, przytula, nosi na rekach i tu podziwiam bo ja paker jestem. R(rrr)ambo Quote
keakea Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Paker... hihihihi.... hrhrhr.... hihihihi.. no ale nie dziw z takim imieniem w sumie... :D R(rrr)ulon Quote
yunona Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 ha,ha,ha, ha, hi,hi,hi, łoj nie wiem co napisać bardzo mi się SRAJK podobał, aż się popłakałem :evil_lol: . Ale swoją drogą nie zazdroszczę ci Rulon , bo brzusio musi pobolewać. Ja przy srajku mam boleści i warczę wtedy na wszystkich:diabloti: Rambo - paker no, no coś tam słyszałem , ale macie fajnie. Ja to jestem taki men, że na ręce nie dam się wziąć :diabloti: Quote
keakea Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Czemu te weekendy takie krótkie są? :( W tygodniu to Duzi się cały czas spieszą i porządne mizianie jest dopiero po pracy :( Quote
keakea Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Z pamiętnika jamnika mówiącego deszczowi STANOWCZE NIE! Dzień pierwszy - zawiązałem sobie lejek na supełek. R(rrr)ulon Quote
keakea Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Odwiązałem, jak przestało padać, rzecz jasna. Ale dziś od rana mam wrażenie, że za chwilę spadnie BIAŁEZIMNE!!! :crazyeye: R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 A ja tam nie wiąże supełka. Wczoraj dałem popalić Dorocie, obszczałem w miejscach w których się nie spodziewała. Sprzątnęła jedno, spryskała antycośtam, a dalej capiło. Dorota chodziła z nosem jak Pinokio i z inhacośtam i szukała źródła. Było mi jej zal bo widziałem jak się czuje. Ale to naprawdę silniejsze ode mnie i co ja mam zrobić? Dorota wyzwała faceta ostatnio bo on powiedział ze uśpił by psa. Nie wiem dlaczego Dorota się wściekła (żebyście wiedzieli jak) i o co chodzi z tym uśpieniem? Bo przecież wieczorem my we czwórkę się wzajemnie usypiamy. Wiecie o co chodzi chłopaki? R(rrr)ambo Quote
keakea Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Isadora7']A ja tam nie wiąże supełka. Wczoraj dałem popalić Dorocie, obszczałem w miejscach w których się nie spodziewała. Sprzątnęła jedno, spryskała antycośtam, a dalej capiło. Dorota chodziła z nosem jak Pinokio i z inhacośtam i szukała źródła. Było mi jej zal bo widziałem jak się czuje. Ale to naprawdę silniejsze ode mnie i co ja mam zrobić? Dorota wyzwała faceta ostatnio bo on powiedział ze uśpił by psa. Nie wiem dlaczego Dorota się wściekła (żebyście wiedzieli jak) i o co chodzi z tym uśpieniem? Bo przecież wieczorem my we czwórkę się wzajemnie usypiamy. Wiecie o co chodzi chłopaki? R(rrr)ambo[/QUOTE] Ni cholery nie wiem, Rambuś. My się też wieczorem z Dużymi wzajemnie usypiamy. Oni mnie ciciają po brzuszku, a ja ich oblizuję. Jak musisz lać, to lej i się nie obcyndalaj, Dorota zrozumie. Najlepiej byłoby, jakby dała wszędzie kafelki, bo wtedy sioo nie wsiąka, ale to sporo kosztuje, więc chyba nie wchodzi w grę, co? U nas jest wykładzina dywanowa w pokoju i przedpokoju, ale ja nauczyłem się lać na pieluszki, bo mi było przykro, jak się Duża męczyła z szorowaniem. Teraz to już tylko na pieluszki leję, ewentualnie czasem na kocyk na pontonie, jak się zapomnę, ale pod kocykiem też są pieluszki i potem tylko trzeba wypralkować sam kocyk. I tylko jak miałem wypadek z koo, to zrobiłem na wykładzinę i było mi bardzo wstyd, ale Duża powiedziała, że jestem biduś, wyszorowała wszystko i dała mi smectę. Ale jak pada i jest zimno, to wiążę supełek i Duzi muszą mnie wynosić pod pachą na sioo i koo bo kto mądry wychodzi w taką pogodę na dwór? A jeszcze Duża ostatnio mówiła, że jakbym wiedział, po co jest łazienka, to całą zimę bym z domu nie wyszedł. To ja się pytam, po co jest łazienka? Bo na razie to się tylko w niej kąpałem i co to ma wspólnego z sioo, koo i zimą??? R(rrr)ulon Quote
keakea Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Duży ma anginę:( I pada i zimno jest :( Dajcie mi łuk, ja się zastrzelę... R(rrr)ulon Quote
Recommended Posts