keakea Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Eeee... coś łgacie, Ciotki, wcale Was tu nie ma :( Pewnie kisicie ogórki... R(rrr)ulon Quote
yunona Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ogórki swoją drogą, ale tu wciąż zaglądamy:p. Ale Rulon ciągle zajęty pomocą i pisaniem pięknych wierszy dla bidaków.:lol: Quote
Isadora7 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='keakea']Ufff... bo już myślałem, że tylko ja zostałem, a reszta na rurlopach... a tu robota jest do zrobienia. Marco ma Dom, Kacper ma Dom, ale Cinek i Pajo dalej siedzą za niewinność :( R(rrr)ulon[/QUOTE] Ziomal musmy stanąc na głowie aby ich wyciągnąć R(rrr)ambo Quote
Celina12 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kurczaki Rolon-nie wypiłeś chyba całej wody co????:diabloti: A serce się kraje widząc te biedy....:( Quote
keakea Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Siemka, cosik się pochorowałem i zrobiłem Dużym w czwartek niespodziewajkę - dwie rzadkie kupki w domu na powitanie Dużych wracających z pracy. Bardzo się bałem, że się wkurzą i na wszelki wypadek, jak weszli, przewróciłem się brzuszkiem do góry i zrobiłem się malutki. Ale Duzi bardzo się przejęli. Wyszorowali dywaniki i nakarmili mnie węglem, więc następne kupki robiłem już czarne. I zrobili mi głodówkę, nie wiem, czemu, bo ja BYŁEM głodny i jak już zrobiłem te wszystkie kupki, to bardzo chciało mi się jeść. A tu nic. Dopiero następnego dnia dostałem troszkę ryżu z marchewką. I zamiast węgla coś innego, co kazał podać mój dr Mikołaj, nie pamiętam nazwy, ale nie było takie dobre jak węgiel i Duża musiała mi to wlewać tą, no, szczy-kawką do pyszczka. W sobotę miałem się już trochę lepiej, a teraz jest ok. Duża twierdzi, że to przez śmierdziela, którego zjadłem cichcem z trawnika na nocnym spacerze w środę. Duża się nie zna. Ja sushi jadłem. Poza tym, czy tylko ja mam sraczkę po wyprawie do restauracji? Na wiosnę, jak Dużą złapało retrocośtam w brzuchu, to cztery dni biegała do kibla i leżała plackiem. I jadła tylko ryż z marchewką, kumkakolę i słone paluszki. Takie jest ryzyko prawdziwego smakosza - czasem degustacja ma ponure konsekwencje. A u nas na trawniku pod oknem chyba się zaczyna, ta, no tfu, budowa :( - od tygodnia jeździ koparka i robi dziury, a dziś rozciągnęli jakieś rury i zrobili olbrzymie Bajoro. Pewnie już za chwilę przyjedzie też Syf&Hałas :( Quote
yunona Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 No tak sushi z restauracji "Pod oknami bloku" też nam dobrze robią na odchudzanie. Duzi łykają i jedzą różne świństwa , żeby schudnąć a my wiemy co dla nas dobre:eviltong:. Ale najważniejsze, że przeczyściłeś sobie Rulona i będziesz się dobrze czuł. Yun też niemalże dostaje luzu jelitowego jak my z Ferką wracamy z restauracji.:diabloti: Trzymaj się i powiedz dużym o zatyczkach do uszu na hałas.:eviltong: Harrek A zajrzałbyś na wątek Sama, bo coś nie bardo mi się widzi jego leczenie jak również kiepska info na wątku jak i na fb. Dobrze by było abyś tam wrzucił swoje uwagi :) Quote
maciaszek Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Na takie sushi trawnikowe to musisz uważać, bo czasem Zły Ludź potrafi takie sushi zatruć albo napchać do niego np. szpilek :shake:. Lepiej takich rzeczy nie jeść. A poza tym lepiej ich nie jeść też dlatego, że potem przymusowa głodówka jest ;). Rozpoczynającej się budowy współczuję... Quote
keakea Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ciocie, spójrzcie tutaj :( http://www.facebook.com/events/395252610523431/ To nie jamnik, ale nędzarz nad nędzarze... Jaś stoi na skraju przepaści, do którego chcieli go wepchnąć jego "właściciele" - ratunek przyszedł w ostatniej chwili, ale jest bardzo źle Trzeba mocno za niego trzymać łapy :( R(rrr)ulon Quote
Ryjonek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Rulonie, a jak Wam idzie ucieczka przed &syfem? Quote
Isadora7 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Chopie ty musisz mieć brzuch pełny bo jak będzie burczeć to własnych myśli nie będziesz słyszał, a wiesz że masz robotę w swojej Akademii Adopcyjnej gdzie jesteś rektocośtam. Ziomal jak ja ci zazdroszczę że byłeś u lekarza. farciarz jesteś. R(rrr)ambo i dziewczyny sie dopisują z pozdrowieniami Ruda i Ganga Quote
keakea Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ty Rambuś zamiast się rozmarzać o werrrrflonach to lepiej trenuj laudację, bo jak się znajdzie ten, co zda egzamin z Pajusia, to kropisz mówkie pochwalną, a ja wręczam haubilitację, nie? Ja to uwielbiam odwiedzać dra Mikołaja :) - jak raz poszliśmy na spacer w niedzielę koło lecznicy, to ja chciałem wejść tak krutuazyjnie złożyć siemanko, ale pchałem drzwi głową i pchałem i nic. A Duża się śmiała ze mnie jak opętana. Głupia ona, co to już nie można złożyć siemanka doktorowi...? R(rrr)ulon Quote
keakea Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nic z tego nie rozumiem, piekarnik zawsze był w kuchni, a ostatnio piekarnik jest za naszym oknem :( Duża z Dużym dziś ledwo zipali, jak ich wysikiwałem, to tylko parę kroków pod domem i zaraz z powrotem. I leżeliśmy, i się nie ruszaliśmy. Do d... z takim latem :( Wasz nieprzytomnie spocony R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Siemka R(rrr)ulon nie narzekaj a co ja mam mówić z moją hippisowską fryzurą? Ledwo skleciłem wstepny wykład o zdrowiu na stronie SOS DLA JAMNIKÓW. Twój ziomek R(rrr)ambo Quote
Isadora7 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 keakea napisał(a):Ty się oszczyż Rambuś! R(rrr)ulon Chooooopie jaaaaaaaaaaaaaaaaa? Ty wiesz jak ja bym wyglądał? R(rrr)ambo Quote
keakea Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Jak to jak? Seksownie byś wyglądał. Przecież ostatnio baby lecą wyłącznie na tych, co się depilują :D Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ......no i więcej miejsc do całowania.....:diabloti: Quote
keakea Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 O Sopel, dobrze gadasz!!! Przyznaj się, ile razy dziennie Selin Cię całuje w brzuszek??? Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Selin najbardziej lubi mnie całować w nochalek...w ten przedziałek nad noskiem...no i uwielbiam masowanie po udkach.... Quote
yunona Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Celina12 napisał(a):Selin najbardziej lubi mnie całować w nochalek...w ten przedziałek nad noskiem...no i uwielbiam masowanie po udkach.... Niee.....:evil_lol: no po prostu widzę to :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:, leżę.... Quote
keakea Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Mnie Duży i Duża całują dosłownie wszędzie... noooo, może z wyjątkiem lejka i koodziurki, hehe... :D Quote
Celina12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ......no Rulon-nie wymagaj za wiele....hihihihi....moja Selin to by oddech straciła jakby tak chciała całą czwórcę całować prawie wszędzie...a gdzie Wnuczęta????...no i zazdrośnik Pan Krzyś? Quote
Isadora7 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 keakea napisał(a):Jak to jak? Seksownie byś wyglądał. Przecież ostatnio baby lecą wyłącznie na tych, co się depilują :D Celina12 napisał(a):......no i więcej miejsc do całowania.....:diabloti: Ta ale nie byłbym taki napakowany, a baby lubie pakerów. Wiem bo jak Dorota mnie kąpie to wiem jak wyglądam. Celina12 napisał(a):Selin najbardziej lubi mnie całować w nochalek...w ten przedziałek nad noskiem...no i uwielbiam masowanie po udkach.... yunona napisał(a):Niee.....:evil_lol: no po prostu widzę to :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:, leżę.... A ja lubię jak mnie caluje w główkę, szyjke i pod bródką R(rrr)ambo Quote
Recommended Posts