Celina12 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Cześć Rolon...ależ ja się cieszę.....Twoja Duża zrobiła bazarek dla Kacperka i dla mnie...wow...tak się cieszę....całuski dla WAS-WASZ Sopelek Quote
keakea Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Siemka, zapraszam Wszystkie ciocie na bazarek na rzecz Sopelka i Kacperka - link w naszej sygnaturce :) A dziś sobota, więc wyprowadziłem Dużego na siku dopiero o ósmej, żeby się trochę wyspał, bo cały tydzień zrywa się rano do pracy, żeby robić piniondz. To niech ma ode mnie w prezencie tę dodatkową godzinkę snu :) Quote
Isadora7 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Hejka Ziomal a wiesz ja i dziewczyny śpimy w wolne dni tyle ile Dorota śpi. My mamy norme minimu 18 godzin na dobę snu, a najchetnie 24 z przerwami na michę, odlew i polowanie na koty i ptaki. Twój Ziom R(rrr)ambo Quote
Isadora7 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Hejka R(rrr)ulon Czemu się nie pochwaliłeś że masz swojego bloga?? R(rrr)ambo Quote
Isadora7 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='keakea']A mam????????????????????? Zdębiały R(rrr)ulon Dawać mi naTENtychmiast adres, ale to już bom zły. Zioooooooomalowi nie powiesz???? R(rrrrrrrrrrrrrrrrrrr)ambo ps Każdy ma swojego agenta tomka :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
keakea Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nie mam bloga, mam tylko wontek na dogo i fileton na sos, klnę się na pół kilo fileta z kurczaka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O so chozi? Niekumający R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Czeee R(rrr)ulon bo wiesz podejrzałem maila u Doroty i tam było takie zdanie: [...] [FONT=Arial]jakiś czas temu poznaliśmy na naszym osiedlu (willanów) rulona, czytamy jego blog na glos w pracy[/FONT] [...] R(rrrrrr)ambo Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Do stu tysięcy par parówek, KTO to napisał??? R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Hmmm, a może blogiem nazwany został tenże wątek, na którym teraz rozmawiamy?! Quote
soboz4 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Rulon to sława, od razu wiedziałam że tak będzie, chłopak ma swój styl, jest bardzo jamniczy, mądry i na dodatek świetnie pisze!!!! Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 O, włacha, Ciocia Maciaszek ma rację, pewnikiem ktoś wziął wontek za bloga. Ja nawet nie wiem, co to blog :) Duża siedzi ze mną cały tydzień w domu teraz, bo ma 4 czerwca gzamin (a co to?) i podobno się uczy do niego. Ja tam nie wiem czy się uczy, ale chodzę ją wysikać porządnie, korzystając z okazji. Bo jak Duża i Duży chodzą do pracy, to nie mogę ich porządnie wysikać i później są tacy skociali, nic, tylko po powrocie z pracy by leżeli i spali. A przecież jak oni są w pracy, to ja też jestem w pracy, znaczy śpię i pilnuję Domu. A po pracy trzeba iść oznaczyć teren, no! Teraz to się bardzo boję, bo podobno mamy mieć za oknem budowę (a co to?) i Duża się wścieka, bo mówi, że będzie hałas i syf. Hałas wiem co to jest, to wtedy, kiedy jest burza (wrrr!), ale syf? R(rrr)ambo, Ha(rrr)utek, Sopeeeeeel, czy wy wiecie, co to jest syf za oknem? Bardzo trzeba na to szczekać? Bo nie wiem, czy sam dam radę :( Ciocia Dorota, kto do Ciebie napisał tego mejla? Bo ja trochę poznałem psów na osiedlu, ale żaden nie mówił, że ma mejla (!) R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Powiem Ci Rulonie kochany (a wiem co mówię, bo za naszymi oknami też jest budowa...), że na syf szczekać nie musisz. Czy byś szczekał czy nie, on i tak sobie nie pójdzie, ani się nie przestraszy (takie toto paskudztwo). Nawet wtedy gdy do domu Wam wejdzie. A wejdzie... i Twoja Duża będzie bardziej zajęta, bo będzie miała więcej sprzątania. Bo syf Rulonie nabrudzi Wam w mieszkaniu. Wejdzie przez okno, drzwi, każdą szczelinę i zostawi wszędzie pył taki, jaki czasami może na łapkach ze spaceru przynosisz. Tylko Ty zostawiasz go na podłodze, a syf zostawi go wszędzie. Współczuję i współodczuwam. Zarówno jeśli chodzi o hałas, jak i syf... Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Och :(((((( A my mamy okna tylko z tej strony :( I co teraz? :((((((((((( R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dla Dużych zatyczki do uszu, żeby dało się spać. A Ty wejdź pod kołdrę Dużych, kołdra dobrze wytłumia hałasy ;). Na syf tylko ścierka, ale i to niewiele pomaga... Po jakichś 2 tygodniach Duża pewnie dojdzie do wniosku, że nie ma sensu ścierać kurzu, skoro za 2 minuty wszystko wygląda dokładnie tak samo. A duża ta budowa? Długo będzie trwała? Nasza 2 lata... Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nasza pewnie conajmniej z 1,5 roku :( Och, nie :( Co robić? Co robić? Może zamienię Dużym Dom na jakiś bez syfu za oknem? Jak to się robi? Czy jeden jamnik da radę? Nic z tego nie rozumiem, ten trawnik za naszym oknem to taki ogryzek, jak ktoś mógł wpaść na pomysł zbudowania tam czegokolwiek, a już zwłaszcza biurowca :( Ale kicha :( Zdesperowany R(rrr)ulon Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ciocia Maciaszek, a Wam co za syf budują za oknem? :( Nam podobno pezetpeen, ale nie wiem, co to za syf jest, Duzi mówią, że straszny :( R(rrr)ulon Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 A przecież ja byłem grzeczny :( I Duzi też byli grzeczni :( My nikomu syfu nie robimy :( R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 :glaszcze: Obawiam się, że jeden jamnik nie da rady zamienić domu na taki bez syfu za oknem. Ale jeden jamnik z dwójką Dużych już coś może zdziałać! Quote
keakea Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Powiem dzisiaj Dużym, że trzeba się spieszyć i uciekać od tego syfu. Że im pomogę i jakoś to będzie. W końcu jak ich znalazłem (z pomocą Cioci Bożeny), to taki Dom bez syfu za oknem też znajdę. Jeszcze mam całkiem dobry węch. Ciocie, trzymajcie za nas łapy. R(rrr)ulon Quote
maciaszek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 keakea napisał(a):Ciocie, trzymajcie za nas łapy.Trzymamy!!! Quote
maciaszek Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Jestem :). Jak tam namawianie Dużych na przeprowadzkę, zanim Syf i Hałas nadciągną?! Quote
keakea Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Duzi powiedzieli, że zaczynamy Polowanie na Mieszkanie zaraz po gzaminie Dużej :) - może zdążymy przed Syfem i Hałasem :) Quote
maciaszek Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Powodzenia! Mam nadzieję, że Wam się uda! Z Twoją pomoc na pewno - w końcu jamniki to psy myśliwskie, Polowanie mają we krwi :) !!! Quote
Recommended Posts