Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ciociu, moi Duzi mają pikawy wielkie jak u słoni, gdyby tylko mogli, toby zaadoptowali wszystkie bezdomne jamaje tego świata.
Ja bardzo ich za to kocham.

Rrrrulon

Edited by keakea
Posted

To widać Ruloniku....moja Selin tak samo....Krzysio mi mówił,że o mnie powiedziała Mu we wtorek a mnie zobaczyła w niedzielę..i najpierw płakała tak,że nie mógł ją uspokoić i bał się,że coś bardzo złego się stało...a jak już o mnie powiedziała on stwierdził...no trzeba Biedakowi pomóc....

Posted

Jeju, to Ci Twoi Selin i Krzysio to nawet mają pikawki wielkie jak wieloryby, o!

Nie rozrabiaj u nich Sopel, ja Ci mówię, bo wygrałeś szóstkę w totolotka, a nawet siódemkę - z Selin, Krzysiem i Trójcą nie zginiesz :)

Posted

....hihihi....wieloryby.....wiesz Rulon-ja jeszcze nie wierzę,że nikt mnie nie skrzywdzi-musze ostrzegać,żeby czasem nie okazało się,że czeka mnie poniewierka,strach,rozpacz,głód...może swoimi resztami zębów przekonam Dużych,żeby mnie chcieli w swoim domku.....

Posted (edited)

Cześć, Ciocie!

BYŁEM U DENTYSTY :D

Teraz mam zęby jak George Clooney i trochę mnie pysk boli, więc jem ostrożnie. Duża maluje mi dziąsło Solcoserylem.

Duża mówi, że i tak trzeba będzie szczotkować i malować pastą, żeby znowu się nie zrobiła jesień średniowiecza w mordce.
A ja sobie myślę, że może jak mam takie wypolerowane, to się ta jesień tak szybko nie zrobi, bo się mniej będą resztki przyczepiać.

No i muszę zrzucić jeden kilogram, który się do mnie przyczepił w te mrozy, bo się w żadną spódnicę nie mieszczę. Tfu, co ja gadam, w żadne spodnie... Tfu, tfu, na psa urok, w szelki znaczy...

Ech, chyba idzie wiosna, koty wyszły z piwnic :D

Wasz Rrrrrrulon

Edited by keakea
Posted

Wow Rulon i pozwoliłeś sobie do buziuchny zaglądać?Miałeś narkozę czy tylko "głupiego jaśka" ?

Wiesz ja daję od czasu do czasu moim do chrupania smaczki denta....one dobrze czyszczą...więc może Twoja Duża też Ci pozwoli....:diabloti:.....

Dzielny Jesteś...a jeden kilogram szybko na wiosnę zgubisz-więc nie martw się.

Przesyłam Tobie i Twoim Duzym mnóstwo ciepłych myśli..

Posted

soboz4 napisał(a):
Rulon pomaga innym jamniorkom w potrzebie!!!
Od razu wiedziałam, że to NAPOLEON i wyjątkowy pies!

Tee R(rrr)ulon a moze napiszesz jakieś felietony na SOS? Mnie moja Duża zmusiła, wiesz bo ja gadam jak Gzresiuk i Tyrmand i taki chłopak z Woli z Kercelaka jestem. I Dorota wstawi mój felieton, może i ty coś napiszesz? Pod swoim imieniem, bo Dorota robi mi mój profil na SOS. Obiecała nawet wierszówkę z kości cielęcej.

keakea napisał(a):
[...]

No i muszę zrzucić jeden kilogram, który się do mnie przyczepił w te mrozy, bo się w żadną spódnicę nie mieszczę. Tfu, co ja gadam, w żadne spodnie... Tfu, tfu, na psa urok, w szelki znaczy...

Ech, chyba idzie wiosna, koty wyszły z piwnic :D

Wasz Rrrrrrulon

R(rrr)ulon ja musze min 2 ale nie schdne bo mbiore leki które leczą mi padaczkę ale jednoczesnie tyję.

pozdrawiam kolego R(rrr)ambo

Posted

Rrrrambo, powiedz Dużej, że kiedyś chciała wstawić na sosa mój fejleton o zostawianiu psów pod sklepem. I ja się zgadzam. Ten fileton jest gdzieś wcześniej na moim wątku.

A ja się zastanowię nad kolejnym... Może coś o polowaniu?

Rrrrulon

Posted

keakea napisał(a):
Rrrrambo, powiedz Dużej, że kiedyś chciała wstawić na sosa mój fejleton o zostawianiu psów pod sklepem. I ja się zgadzam. Ten fileton jest gdzieś wcześniej na moim wątku.

A ja się zastanowię nad kolejnym... Może coś o polowaniu?

Rrrrulon

Siemka Rrrulon
no faktycznie pamiętam ten felieton, poszukam go i wstawię (dorota obiecała zrobić twój profil). Przyznam, że paczę nieraz jak stoją psy pod sklepami i nie kumam. Spacer z nami to spacer z nami. Dorota to nawet telefonu nie bierze, mówi że wsytarcza jej trzy nasze smycze.

keakea napisał(a):
Cholercia, Duża mnie umyła :diabloti:

o krucafuks, tez tego nie lubię. Nas to jeszxcze Dortoa psika czyms takim lawendowym. Mówi ze to do rozczesywania i jedwabistości. Ale wiesz dziewczyńskie to jakieś a ja facet jestem i to jajeczny.

Celina12 napisał(a):
..i jak było???Histeryzowałeś jak ja???

SOPEL

No co wyyyy, histerysujecie? Ja uwielbiam, wszyscy wtedy się nade mną litują. A jak mam czasami taka igłę w łapce... jakoś to we.. wek... nie wenfolon chyba sie nazywa, to jest super. Ja chodzę i zaczepiam ludziów i pokazuję łapkę z iglą. Kurczątko każdy wtedy tiurlika do mnie, głaszcze, kiwa główą, łapóweczkę daje (jak Dorota nie widzi bo ona się scieka jak biorę od obcych). No fajnie być chorym. A ta igła to mi potrzebna aby przerwać serie ataków jak mam czasami takiej choroby - padaczki. Nie wiem na czym to polega. Bo nie pamiętam co się zemną dzieje.

Rrrrrambo

Posted

Siemka ziomal Rulon
chopie ja tak pacze i ty jakbyś sie na mnie zapaczył :megagrin::megagrin::megagrin:. Też masz takie równiutkie boczki czy mi sie wydaje?

twój ziomek Rambo