Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rulon Ty się trzymaj!!! Może za dużo biegasz? Ja odkąd przestałam się włóczyć po spacerach czuję się o wiele lepiej! No i Ty Rulnie apetytu nie masz??? Bardzo gorąco Cie pozdrawiam! Iga

Posted

Dziękuję za wszystkie pozdrowionka.

Ja mam apetyt, tylko na takie rzeczy, co mi ich Duża żałuje, np. wędzona pasztetowa z Biedronki albo kiszona kapusta :(

A spacerki uprawiam bardzo oszczędne, głównie się wyleguję, tak, że spoko, nie ma tu żadnych nadużyć mojej podłużności.

Rulon zalegający płasko jak naleśnik

• Upvote 1
Posted

Rulonie, staruszki tak mają! ... jak ma swoją kochajacą rodzinkę, to nie trzeba się bać... tak już jest! jamniczy nochal ,bardzo pomaga przy poruszaniu siem ;)

Taksunia wyjaśniająca

Posted

Ta, może 180 w ogóle??? Nie znają się kompletnie, przecież wiadomo, ile mamy, ja 4 a Ty 6, Maks. Nie daj sobie nic wmówić.

A Duża wczoraj jadła barszcz ukraiński i mi dała wylizać talerz, DWA RAZY!!!

Rulon ukraiński

Posted

och Rulon , ja oślepłem i ciągle mi każą leżeć padnięty Maks

niestety Rulon ech stary jestem mówią ,że 18 lub 19 co oni tam wiedzą 

zamyślony Maks

Ech no my też mamy teraz w Fundacji 2 jamniory w twoim wieku. Chopie to bardzo szanowny wiek. Trzymaj się, masz Człowieków swoich i to najważniejsze. Sułatan Rambo i odaliski Ganga  i Roma

Ta, może 180 w ogóle??? Nie znają się kompletnie, przecież wiadomo, ile mamy, ja 4 a Ty 6, Maks. Nie daj sobie nic wmówić.

A Duża wczoraj jadła barszcz ukraiński i mi dała wylizać talerz, DWA RAZY!!!

Rulon ukraiński

Ale zazdroszczę.Rambo łakomczuch

• 3 weeks later...
Posted

Podciągnąłem z wagą do 8,1 ale ostatnie 5 dni jest 8,1 bez zmian, więc jeszcze się nie dziurkuję.

I mam zęby w okropnym stanie, Duża mówi "daj ciumaczka", a potem narzeka, że mi wali z paszczy jak smokowi.

No co ja mogę...

Rulon filozoficzny

Posted

Rulon ten Nfz czy Fnz to nam szczęki zrefundować nie chcę a potem głupie człeki mówią ,że gryziemy a my nie mamy czym ....

zębny maks

Posted

Rulon ten Nfz czy Fnz to nam szczęki zrefundować nie chcę a potem głupie człeki mówią ,że gryziemy a my nie mamy czym ....

zębny maks

Dobrze gadasz, Maks.

Ale wiesz, ja i tak nie mogę do dentysty, bo tej no... narcyzy czy jakoś tak nie mogę mieć, bo serce do dupy.

Rulon wyjaśniający

Posted

Dobrze gadasz, Maks.

Ale wiesz, ja i tak nie mogę do dentysty, bo tej no... narcyzy czy jakoś tak nie mogę mieć, bo serce do dupy.

Rulon wyjaśniający

Rulon a Dorota chce mnie zabrać do dentysty. Roma

Posted

Roma, weź zemdlej, to zobaczysz, dentysta odpada w trymiga.

Rulon doradzający

Taaa ale mnie badał  kardiocośtam i nawet napisał jakąś bumagę i w niej ze nie ma nic przeciw znieczuleniu. I nawet moje zastawki mają tylko zamiar wypadać ale nie wypadają.

Posted

Przedziurkowałem się w piątek, 8 tygodni wytrzymałem bez dziurkowania, a teraz zjechałem z 8,7 na 7,5.

Doktor Michał zbadał mi krew i sioo i powiedział, że rewelacji nie ma, ale TAK CZYMAĆ!!!

To i tak czymamy.

Aż z tego wszystkiego mu zrobiliśmy sernik.

A Duża dała mi w nagrodę dużo kiełbaski :)

Rulon wyluzowany na wiosnę

• Upvote 1
Posted

A ja znowu uciekłam Kostusze...Duża już postawiła na mnie krzyżyk a ja się nie dałam! Wet powiedział, że na pewno mam więcej żyć niż kot, no to przynajmniej dziesięć muszę mieć...

Ty to masz dobrze Rulon, u mnie kiełbasek jak na lekarstwo, nawet z tabletką nie dają...

Na dodatek chcą mi usuwać ząbki! 

szczerbata Iga 

Posted

Przedziurkowałem się w piątek, 8 tygodni wytrzymałem bez dziurkowania, a teraz zjechałem z 8,7 na 7,5.

Doktor Michał zbadał mi krew i sioo i powiedział, że rewelacji nie ma, ale TAK CZYMAĆ!!!

To i tak czymamy.

Aż z tego wszystkiego mu zrobiliśmy sernik.

A Duża dała mi w nagrodę dużo kiełbaski :)

Rulon wyluzowany na wiosnę

No chopie ja zawsze wiedziałem ze moc z tobą brachu. Rambo ziomal.

A ja znowu uciekłam Kostusze...Duża już postawiła na mnie krzyżyk a ja się nie dałam! Wet powiedział, że na pewno mam więcej żyć niż kot, no to przynajmniej dziesięć muszę mieć...

Ty to masz dobrze Rulon, u mnie kiełbasek jak na lekarstwo, nawet z tabletką nie dają...

Na dodatek chcą mi usuwać ząbki! 

szczerbata Iga 

Iga ja też zaraz będę szczerbata. 13 letnia tymczasowiczka Doroty - ROMA.

Posted

Doktor Michał mi obejrzał zęby, bardzo się zasępił, ale powiedział, że nic nie zrobi, dopóki nie będzie sytuacji wóz albo przewóz.

Wszystko przez tę moją pikawę klejoną gumą do żucia i taśmą klejącą.

Rulon potencjalnie szczerbaty

• Upvote 1
Posted

Aha, jak dziś wracaliśmy rano z sioo, to tuż przed schodkami do bloku Duża się pochyliła i mówi, pacz, Rulon, ktoś upuścił gotowane ziarno bobu.

To ja się oblizałem, bo lubię, a Duża nachyliła się jeszcze trochę i nagle się zrobiła zielona, żółta i mało nie puściła pawia.

I do tej pory jest jej niedobrze.

Zgadnijcie, co zobaczyła Duża.

Rulon zagadkowy