soboz4 Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Rulon Ty się trzymaj!!! Może za dużo biegasz? Ja odkąd przestałam się włóczyć po spacerach czuję się o wiele lepiej! No i Ty Rulnie apetytu nie masz??? Bardzo gorąco Cie pozdrawiam! Iga Quote
keakea Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Dziękuję za wszystkie pozdrowionka. Ja mam apetyt, tylko na takie rzeczy, co mi ich Duża żałuje, np. wędzona pasztetowa z Biedronki albo kiszona kapusta :( A spacerki uprawiam bardzo oszczędne, głównie się wyleguję, tak, że spoko, nie ma tu żadnych nadużyć mojej podłużności. Rulon zalegający płasko jak naleśnik 1 Quote
Mika31 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 och Rulon , ja oślepłem i ciągle mi każą leżeć padnięty Maks Quote
keakea Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Oślepłeś??? Jak to???? Rulon zaniepokojony Quote
anica Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Rulonie, staruszki tak mają! ... jak ma swoją kochajacą rodzinkę, to nie trzeba się bać... tak już jest! jamniczy nochal ,bardzo pomaga przy poruszaniu siem ;) Taksunia wyjaśniająca Quote
Mika31 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 niestety Rulon ech stary jestem mówią ,że 18 lub 19 co oni tam wiedzą zamyślony Maks Quote
keakea Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ta, może 180 w ogóle??? Nie znają się kompletnie, przecież wiadomo, ile mamy, ja 4 a Ty 6, Maks. Nie daj sobie nic wmówić. A Duża wczoraj jadła barszcz ukraiński i mi dała wylizać talerz, DWA RAZY!!! Rulon ukraiński Quote
Isadora7 Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 och Rulon , ja oślepłem i ciągle mi każą leżeć padnięty Maks niestety Rulon ech stary jestem mówią ,że 18 lub 19 co oni tam wiedzą zamyślony Maks Ech no my też mamy teraz w Fundacji 2 jamniory w twoim wieku. Chopie to bardzo szanowny wiek. Trzymaj się, masz Człowieków swoich i to najważniejsze. Sułatan Rambo i odaliski Ganga i Roma Ta, może 180 w ogóle??? Nie znają się kompletnie, przecież wiadomo, ile mamy, ja 4 a Ty 6, Maks. Nie daj sobie nic wmówić. A Duża wczoraj jadła barszcz ukraiński i mi dała wylizać talerz, DWA RAZY!!! Rulon ukraiński Ale zazdroszczę.Rambo łakomczuch Quote
keakea Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Podciągnąłem z wagą do 8,1 ale ostatnie 5 dni jest 8,1 bez zmian, więc jeszcze się nie dziurkuję. I mam zęby w okropnym stanie, Duża mówi "daj ciumaczka", a potem narzeka, że mi wali z paszczy jak smokowi. No co ja mogę... Rulon filozoficzny Quote
anica Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Jak to co????.... daj jeszcze raz ciumaczka ;) Taksunia, całuśna.... Quote
Mika31 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Rulon ten Nfz czy Fnz to nam szczęki zrefundować nie chcę a potem głupie człeki mówią ,że gryziemy a my nie mamy czym .... zębny maks Quote
keakea Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Rulon ten Nfz czy Fnz to nam szczęki zrefundować nie chcę a potem głupie człeki mówią ,że gryziemy a my nie mamy czym .... zębny maks Dobrze gadasz, Maks. Ale wiesz, ja i tak nie mogę do dentysty, bo tej no... narcyzy czy jakoś tak nie mogę mieć, bo serce do dupy. Rulon wyjaśniający Quote
Isadora7 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Dobrze gadasz, Maks. Ale wiesz, ja i tak nie mogę do dentysty, bo tej no... narcyzy czy jakoś tak nie mogę mieć, bo serce do dupy. Rulon wyjaśniający Rulon a Dorota chce mnie zabrać do dentysty. Roma Quote
keakea Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Roma, weź zemdlej, to zobaczysz, dentysta odpada w trymiga. Rulon doradzający Quote
Isadora7 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Roma, weź zemdlej, to zobaczysz, dentysta odpada w trymiga. Rulon doradzający Taaa ale mnie badał kardiocośtam i nawet napisał jakąś bumagę i w niej ze nie ma nic przeciw znieczuleniu. I nawet moje zastawki mają tylko zamiar wypadać ale nie wypadają. Quote
anica Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 I dobrze!... niech zostaną na swoim miejscu!...te zastawki ;) a dentysty nie trza się bać!... jak się nie pójdzie....to nie będzie czego ;) Quote
keakea Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Przedziurkowałem się w piątek, 8 tygodni wytrzymałem bez dziurkowania, a teraz zjechałem z 8,7 na 7,5. Doktor Michał zbadał mi krew i sioo i powiedział, że rewelacji nie ma, ale TAK CZYMAĆ!!! To i tak czymamy. Aż z tego wszystkiego mu zrobiliśmy sernik. A Duża dała mi w nagrodę dużo kiełbaski :) Rulon wyluzowany na wiosnę 1 Quote
soboz4 Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 A ja znowu uciekłam Kostusze...Duża już postawiła na mnie krzyżyk a ja się nie dałam! Wet powiedział, że na pewno mam więcej żyć niż kot, no to przynajmniej dziesięć muszę mieć... Ty to masz dobrze Rulon, u mnie kiełbasek jak na lekarstwo, nawet z tabletką nie dają... Na dodatek chcą mi usuwać ząbki! szczerbata Iga Quote
maciaszek Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 8 tygodni bez dziurkowania to chyba nie tak źle, co? Tak czymać! Quote
anica Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Też się cieszymy! bardzo :) ... że się powtórzę, Tak czymać! :) Quote
Isadora7 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Przedziurkowałem się w piątek, 8 tygodni wytrzymałem bez dziurkowania, a teraz zjechałem z 8,7 na 7,5. Doktor Michał zbadał mi krew i sioo i powiedział, że rewelacji nie ma, ale TAK CZYMAĆ!!! To i tak czymamy. Aż z tego wszystkiego mu zrobiliśmy sernik. A Duża dała mi w nagrodę dużo kiełbaski :) Rulon wyluzowany na wiosnę No chopie ja zawsze wiedziałem ze moc z tobą brachu. Rambo ziomal. A ja znowu uciekłam Kostusze...Duża już postawiła na mnie krzyżyk a ja się nie dałam! Wet powiedział, że na pewno mam więcej żyć niż kot, no to przynajmniej dziesięć muszę mieć... Ty to masz dobrze Rulon, u mnie kiełbasek jak na lekarstwo, nawet z tabletką nie dają... Na dodatek chcą mi usuwać ząbki! szczerbata Iga Iga ja też zaraz będę szczerbata. 13 letnia tymczasowiczka Doroty - ROMA. Quote
keakea Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Doktor Michał mi obejrzał zęby, bardzo się zasępił, ale powiedział, że nic nie zrobi, dopóki nie będzie sytuacji wóz albo przewóz. Wszystko przez tę moją pikawę klejoną gumą do żucia i taśmą klejącą. Rulon potencjalnie szczerbaty 1 Quote
keakea Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Aha, jak dziś wracaliśmy rano z sioo, to tuż przed schodkami do bloku Duża się pochyliła i mówi, pacz, Rulon, ktoś upuścił gotowane ziarno bobu. To ja się oblizałem, bo lubię, a Duża nachyliła się jeszcze trochę i nagle się zrobiła zielona, żółta i mało nie puściła pawia. I do tej pory jest jej niedobrze. Zgadnijcie, co zobaczyła Duża. Rulon zagadkowy Quote
anica Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 ... nic, a nic!? nie daj się długo prosić, Rulon :) Taksunia ciekawska Quote
keakea Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 No podpowiadam, wyglądało jak niezbyt wielkie ugotowane ziarno bobu. Bueeeeee... Rulon zielony Quote
Recommended Posts