Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Hej, to jeszcze ja Rulon.

Załączam dwa banerki: do wątku Dziadunia i do jego bazarku.

Ciocie, wujkowie, może Wam się cosik spodoba z tego, co sprzedajemy z Dużymi :) :multi: [/LEFT]

Posted

Och, ciociu, dziękujemy, jesteś kochana :)

A czy sprawdziłaś wymiary? Bo mnie to Duża tak jakoś pokrętnie wymierzyła do fraka, że jak go przyniosła, to się w nim nie zapiąłem, chociaż byłem przed kolacją :)

Wymiary podane na bazarku są od producenta, ale ciociu, daj znać, to Ci dokładnie wszystko jeszcze sprawdzimy bezpośrednio na tym fraku.

Posted

Siemka Rulon
To ja Rambo, dziewczyny chciały do Ciebie napisać tez ale wiesz miedzy nami facetami....
Moja Duża licytuje kolczyki z jamnikami - ona ma hopla na punkcie jamniczych gadżtó no i rekawiczki z ogryzionymi palcami. Tez ma hopla na punkcie takich, co roku kupuje i obcina, czasem udaje sie kupić z fabrycznie obciętymi. Fajny towar Twoja Duza dała.

Cze chłopie Rambo i jego laski Ruda i ganga

Posted

Hazardzistka z tej twojej Dużej, Rambo, a jak jej inna ciocia podbierze? Jamnicze ciocie mogą być bardzo łase na jamnicze kolczyki :)

Aha, i jeszcze powiedz Dużej, że nie wiem, jak podać rozmiar rękawiczek... no wiesz, żeby jej pasowały się martwię. Może chce, żeby je jakoś zmierzyć?

Na moją Dużą to one pasują, ale moja Duża ma strasznie małe łapy. Dlatego tunel do Chin kopię ja, bo ona to by nawet do Garwolina się nie dokopała. Duży ma większe, ale nie umie kopać, tylko klepać w klawiaturę, tak że ja jestem lepszy, bo i tunel i klawiaturę mam pod kontrolą i fuszery nie odstawiam.

A moi Duzi też mają hopla na punkcie jamniczych gadżetów, choć trzeba przyznać, że od kiedy u nich jestem, to się gadżety okropnie zakurzyły :)

Ja to jeszcze chciałem oddać na licytację swoją kość (jest tylko troszeczkę obgryziona, więc można by napisać używana, bdb-), ale Duża zaczęła okropnie na mnie krzyczeć i popukała się w czoło. W ogóle się nie zna...

Posted

Ciocie, czy zajrzałyście już wszystkie na nasz Rulonowy bazarek na emeryturę dla jamnika Dziadzia?

Zapraszamy - link z naszego banerka pod postem.

Mamy różne różności w bardzo atrakcyjnych cenach :)

Posted

Siemka Rulon

Wiesz moja Duża specjalnie licytuje, żeby zrobić ruch i dym na bazarku. No, żeby się kręciło. A rozmiarem rękawiczek nie ma się co przejmowac. Moja Duża nie będzie rwałą włosów z głowy z tego powodu.

cze Rambo i jego lasencje Ruda i Ganga

Posted

Siemka Rulonie jestes super miziastym chłopakiem miło było cię wygłaskać.:loveu:Płaszczyk pomierzyli i doszli do wniosku ,że najlepiej leży na czarnym.Wygląda w nim całkiem nieżle dobry kontrast czerwony do czarnego.:lol:Niedługo może ci się zaprezentuję jak go obfocimy.

Posted

CIOCIE!!!! TU SPRZEDAJĄ KAPCIE Z JAMNIKAMI !!!!!!!!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219171-FAJNE-DAMSKIE-KAPCIE-I-DWA-MILUTKIE-KOCE-NA-PLASKATE-KUP-TERAZ-Do.14.12-ZAPRASZAMY[/URL]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Wasz Rulon

Posted

[quote name='keakea']CIOCIE!!!! TU SPRZEDAJĄ KAPCIE Z JAMNIKAMI !!!!!!!!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219171-FAJNE-DAMSKIE-KAPCIE-I-DWA-MILUTKIE-KOCE-NA-PLASKATE-KUP-TERAZ-Do.14.12-ZAPRASZAMY[/URL]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Wasz Rulon[/QUOTE]

Powiedziałes a Duża poleciała i kupiła a miało być dla mnie na kość
R(rrrrr)ambo

Posted

Cze Rambo,

nie biadol, Dużej też się coś czasem należy, a jak będzie od nas odbierała fanty, to jej dam kość dla Ciebie, bo mam trochę zachomikowanych. Jakie lubisz?

R(rrr)ulon :)

PS. Laskom nie dam, bo będą grube, a one nie umieją tak dbać o muskulaturę jak my, faceci.

Posted

Siemka R(rrr)ulon

Dzięki, ja lubię wszystkie byle duże a nie jakieś malutkie co dla yoorasów i innych małych grzdyli są. Ja jestem chłop na schwał, i tak będę musiał pilnować. Ta ruda Ruda ciągle mnie prowokuje, a czarna z balejażem tylko patrzy jak my sie kłocimy ona korzysta. Oj mówię ci Rrrr)ulon mam przekiachane z tym babami. Ja sam wśród nich jak sierotka.

R(rrr)ambo

Posted

Witajcie, ciocie, zapraszam na jeszcze jeden bazarek - tym razem z Dużymi daję tylko parę fantów, większość daje Ryjonek.

Dochód fifty-fifty na dożywotni tymczasowy domek Dziadzia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217588-Wrak-jamnika-ślepy-głuchy-bezzębny-POMOCY[/URL]!!! i leczenie bieduli golutkiej Ondry [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218898-gt-gt-gt-Jamniczka-w-typie-corgi-ONDRA-z-Kotlisk-POMÓŻ-jej-wyjść-z-KOSZMARU[/URL]

Zapraszam,
Rulon

Posted

Siemka,

trochę jestem chory - miałem ropień na brzuszku (nie mam pojęcia, skąd mi się wziął, ale bolało cholerycznie), a w środku mam stan zapalny międzynarządowy (tak powiedział dr Marciński, który mi wymazał brzuch kiślem i długo jeździł po nim takim elektrycznym nietoperzem). Ale powiedział też, że ogólnie nie mam w środku nic strasznie strasznego że hoho, a ten stan to jest przewlekły i niezbyt nasilony. No to doktor Mikołaj dał mi 2 szpryce, antybio-cośtam, a teraz łykam hepa-cośtam na wzmocnienie wątroby i probio-cośtam na coś tam. Zawracanie gitary straszne. A najgorsze, że doktor Mikołaj kazał mi przejść na dietę i dał takie ohydne chrupki hepa-cośtam i zakazał jeść tłuste rzeczy. No i Duzi mi nie dają :( - nic a nic, a sami się obżerają i mnie torturują. Wczoraj na przykład żarli kanapki z pasztetem i nawet nie dali polizać. Tylko pigułę serduchową dostaję w małej kosteczce żółtego sera, ale jest go tyle, co kot (WRRRR!) napłakał.

Z tych wszystkich nerwów, a może z czegoś zupełnie innego podlałem ostatnio Dużym łóżko, dywanik w przedpokoju i fotel.
Za moje diety należy im się, a co!

R(rrr)ambo, nie masz odstąpić trochę pasztetu albo boczku?

Pomocy

R(rrr)ulon

P.S. A jeszcze dziś pada i chyba mnie znowu łapie ten, no, rymatyzm...

Posted

toś się zestresował Rulon!
Tu ja - Iga, ja też podlałam łóżko dużej, bo zabrała na tymczas 4 szczeniaki i miałam już serdecznie dosyć tych piszczących kulek, na dodatek one dostawały frykasy na miseczkach a ja acanę light, ale szczytem bezczelności było jak ostatnia znajdka Suzi zaczęła zajmować miejcie przy dużej, no i musiałam coś zrobić, podgryzałam poduszki i lałam do łóżka, w końcu dużych trzeba wychować! mam nadzieję, że na jakiś czas odechce się dużej sprowadzać coś do domu...

Posted

R(rrr)ulon
ja ci moge podrzucić cos do brego, ostatnio schowałem kawałek kabanosa i Dorota sie dziwiła co śmierdzi. A to Ganga ukradła, ona jest mistrzynią w złodziejstwie. A z tym laniem to dobra zemsta ja tez tak robie. oczywiście nigdy na swoje posłanko w szafie a ana łóżko Doroty. I wiesz najlepiej wtedy kiedy jest poscielone już do spania.

Iga ty to tez masz żywot, ale widze że robisz słusznie. Po co jakieś szczyle w domu prawda? Z tym podgryzanie poduszek to tez dobry pomysł, musze spróbować.

O Ciotka Jamnicza z życzeniami przyszła, dziękujemy bardzo, Ciotka z ta Twoja siódemka tez Was wychowuje?

R(rrr)ambo

Posted

A ja sie witam tutaj po raz pierwszy, zaciekawily mnie te psie rozmowy :diabloti: zapisuje sobie watek i troche pozniej go przeczytam, bo teraz w lozku czeka na mnie moja jamnisia :loveu: a jeszcze troche i bedzie z nami Ondra/Milka :loveu:

Posted

Wszystkim życzę z Dużymi spokojnych i smacznych Świąt.

Ropień na brzuszku mi się wygoił, łykam dalej to hepa i probio, i chrupki jem te hepapaskudne.
Wczoraj Duzi zrobili mi znowu badanie krwi i moczu, i wszystko mam w porzo, nawet czustkę (a co to czustka?) (przypominam, USG wszystkiego w brzuszku pokazało, że nie ma nic oprócz ogólnego przewlekłego stanu zapalnego międzynarządowego), tylko ALAT znowu podskoczył :-(
Będziemy z doktorem Mikołajem myśleli, co z tym dalej zrobić. Pewnie po Świętach następne badanie krwi i może USG jeszcze raz.
Na razie mam apetyt, chęć do zabawy i spacerów. I dalej polewam w domu, żeby sobie Duzi nie myśleli, ale tylko trochę, głównie na ręcznik, który mi zostawiają na podłodze, bo jak nalałem na łóżko i fotel, to Duża zrobiła się niebezpiecznie czerwona, a źle wygląda w tym kolorze. No to się zgodziłem, żeby ręcznik był jako kibelek, bo nie lubię, jak Duża zmienia kolor. A na łóżku czasem tylko robię kropelkę, żeby było wiadomo, że łóżko jest moje i Dużym tylko je wypuszczam w leasing.

Dzięki R(rrr)ambo za tego kabanosa, równy z Ciebie chłop, rozczuliłem się :oops:

Szkoda, że Milka jedzie do Szwecji aż, liczyłem, że zostanie moją laską, ale mówi się trudno, w tej Szwecji na pewno będzie miała najlepsiejszy dom, tak, jak ja u Dużych.

Ściskam Was i pozdrawiam z całych sił mojej czustki,
a najbardziej ciocię Soboz z Katowic, która mi pomogła znaleźć Dużych,
kocham Was wszystkich,

R(rrr)ulon :loveu:

Posted

Bardzo dziękuję za życzenia, rozczuliłam się, ale z tym polewaniem Ruloniku to przystopuj, masz dom marzeń i go szanuj! Mam nadzieje, że stan zapalny zniknie i w Nowym Roku życzę Dużym i Tobie spełnienia wszystkich marzeń, żeby ten rok był szczęśliwy i nie gorszy niż poprzedni!

A Tobie osobne życzenia żebyś wreszcie upolował może jakąś małą myszkę na spacerze!

Posted

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.