AMFI Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ola i zoe napisał(a): ja wiem czy jest inna od waszych polskich psow, to zalezy od zdjecia lol! nawet na pare zdjecia (na tym portrecie) jest podobna do twojej sucki lol! nie chodziło mi o to, ze jest inna, tylko, że jej głowa ma inny wyraz :lol: tak czy inaczej ślicznotka :multi: Quote
Carbonara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bajeczna jest dziewczynka :) extra fotki. I ta główka :):loveu: Kisses dla Zoe:) Quote
ola i zoe Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 AMFI, dziekuje bardzo dla zoé, ja tez uwielbiam ten jej wyraz, jak sie patry na nas s tymi oczami :loveu: :D Justyna, dzieki dla malej :D I duze buziaki od zoe dla was i dla Carbo :loveu: Quote
ola i zoe Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Pare noych zoé zdjecia, robione przez Nelly :D Quote
wejherstaff Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Piękna dziewczyna :loveu::loveu::loveu: Ola gratulacje ślicznej suni :multi:, a fotki boskie :loveu: Quote
Carbonara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Buziaki dla Zoe od kawalera :) jak piknie jej w tym rózu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ola i zoe Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 zoé i ja dziekujemy za komplimenty :oops: :p Quote
Recommended Posts