ola i zoe Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Witam na Polskim Forum Mam na imie Olga i mieszkam we Francji. Wasze forum odkrylam dzieki Neli, ktora rowniez pomaga mi w zrobieniu tej prezentacji , poniewaz mam trudnosci z pisaniem po Polsku - czytanie jeszcze jakos mi idzie Chcialam rowniez uprzedzic z gory i przeprosic za pisownie gdy bede sie odzywac nastepnym razem - trzeba bedzie sie lekko domyslac co napisalam Chcialam Wam przedstawic moja Stafficzke Zoé - MC PERFORMANCE ARIZONA SUNRISE urodzona : 4.10.2005 Ojciec : MC PERFORMANCE TOP NOZAC OF TAZ Mama : MC PERFORMANCE SHIVA Oprocz Zoé w sklad naszej rodziny wchodzi : SLASH - 3 letni mieszaniec owczarka niemieckiego z labladorem Nikky - 3 lenti dog argentynski Mimi - 10 letni kocur calkowicie czarny Juz zdazylam rzucic okiem na to forum i widze ze w Polske sa naprawde ladne Satffiki Pozdrawiam serdecznie Olga i Zoé Nasza rodzikna i Zoé Voila :multi: :multi: :multi: Quote
Franco Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Piękna Świnka;) niedlugo odezwe sie na priv... Quote
Nela Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ma pupuj !!!! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam !!! Quote
tomo Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ŚWIETNA DZIEWCZYNKA - TATKO WYKAPANY :lol: no , ale pewnie nie do końca :roll: :lol: WITAMY JĄ W NASZYM , POLSKIM TOWARZYSTWIE :multi: , OSZALAŁYM NA PUNKCIE STAFFIKOWYCH UŚMIESZKÓW :lol: :lol: :lol: Quote
staff-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witam również TUTAJ :cool3: ..Zoe :loveu: i jej symaptyczna Opiekunkę ;) Pozdrawiamy .. Quote
ola i zoe Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Franco napisał(a):Piękna Świnka;) niedlugo odezwe sie na priv... Dziekuje dla mojej swinki :p , mozesz sie odezwac, zle pisze ale dobrze czyatm :oops: :lol: Quote
ola i zoe Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Nela']Ma pupuj !!!! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam !!! ona tez sie strasnie kocha, jak wiez :loveu: dziekuje jescze raz za presentacji na tych fajnych poskich forumow!:p Quote
ola i zoe Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 vitam tomo i staff-ka! wasze staffiki tez nie zle sa:cool3: :lol: Quote
acroba Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Oooo nowy staffik.... Fajnie ze tu napisalas Olga. Miło popatrzec na nowego i slicznego staffika. Bedzie wiecej fotek?:cool1: Quote
Alojzyna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witamy cię na dogo. :bye: Mam nadzieję, że będziesz tu często pisać. Swoim polskim się nie przejmuj - na pewno zrozumiemy co piszesz :lol: Prosimy o więcej zdjęć twojej pięknej Zoe :fadein: Quote
ola i zoe Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 vitam i dzieki za powitanie! wjasznie to zdjecia co uwielbiam jak zoe miala 4 mies. i to zrobila nelly z forumu ! Quote
ola i zoe Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 i ostanie zdjecia na wakaclach w polsce miesiac temu, zoe mila 9 mies. Quote
acroba Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Desant hi hi hi hi Bardzo fajna dziewczynka. :-) Quote
Carbonara Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 bardzo mi sie podobaja te zdjęcia i oczywiście modelka :) Przesłodka ta sunia:loveu: i sliczna :) i to spojrzenie :) Quote
Mikołaj Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witamy na forum Ola i Zole:multi: :multi: :multi: Suńka jest prześliczna Quote
ola i zoe Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 diekuje carbonara i mikolaj:p bardzo mi milo Quote
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Rudasek wita Czarnulkę ;) Wyrosła Pannica, jak się patrzy na te fotki! Pozdrawiamy!:lol: Quote
ola i zoe Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dziekuje Nelly za te moje ulubione zdjecia!!!! :D :D :D Quote
Nela Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ech faktycznie fajne te zdjecia!!!!!! hihihi ale najfajniejsza jest modelka !!!!!! :oops: :evil_lol: :loveu: Quote
AMFI Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tak, modelka jest przesliczna - ma bardzo ciekawą główkę w zupełnie innym typie niż dziewczynki widywane u nas! Fotki przepiekne! Pozdrawiamy !:bye: Quote
ola i zoe Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Dzienkuje bardzo dla zoe amfi, ja wiem czy jest inna od waszych polskich psow, to zalezy od zdjecia lol! nawet na pare zdjecia (na tym portrecie) jest podobna do twojej sucki lol! Quote
Recommended Posts