Alicja Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ajula napisał(a):jednak nie jest z tej sąsiedniej posesji, może i lepiej, bo nie było tam ciekawie czyli przygodna znajomość ;) Quote
supergoga Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Albo wylotka samochodowa. A tamta sunia sąsiadów, mam nadzieje, że się znajdzie. Na razie Boogie za parę dni - sterylka i szukamy domku. Quote
Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 supergoga napisał(a):Albo wylotka samochodowa. A tamta sunia sąsiadów, mam nadzieje, że się znajdzie. Na razie Boogie za parę dni - sterylka i szukamy domku. no tak ...a Astuś zaopiekował się koleżanką :kciuki: za sterylkę i domeczek Quote
What May NN Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200449-gt-Kalendarz-quot-Znani-dla-Zwierząt-quot-na-zwierzaki-pod-opieką-Animalii-do-30.01-lt?p=16132338#post16132338 zapraszamy na bazarek po kalendarze fundacyjne Quote
snuszak Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 no i oby się nie zasiedziała jak reszta Quote
kmk Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Boogie szalała wczoraj w hotelikowym ogrodzie z Ziutką. Od tygodnia chodzą razem na spacery i jak widać dogadują się. Jej koleżanka cały czas próbowała podkreślać swoją dominację nad Boogie, a ona niewiele sobie z tego robiła. Podłoże trochę błotniste więc Boogie umorusana jak nieboskie stworzenie. Na powitanie zostałem z radości utytłany w błocie. Boogie to super kochany psiuk, bardzo skupiona na człowieku, na każde zawołanie leci w te pędy - z charakteru przypomina trochę Lorda, a i trochę w niej łagodności Birki. Najchętniej bym ją zabrał do domu ;) - zawsze jest tak, że te fajne to idą do "obcych" a my w domu mamy szurnięte. :diabloti: [video=youtube;drCDOgcQ-MU]http://www.youtube.com/watch?v=drCDOgcQ-MU[/video] Quote
supergoga Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Oj mamy szurniete i rozpaskudzone potwory w domach, a Lord, Boogie - takie kochane - w hotelu bez domu. Ale gdybyśmy mogli je zabrać, jak myślisz - jak długo by były takie słodaśne. Ile czasu nam potrzeba? Quote
What May NN Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Boogie dziś: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us taka jestem duża i przytulaśna: Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Prosimy o trzymanie kciuków - może....ale ci..... Quote
What May NN Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='supergoga']Prosimy o trzymanie kciuków - może....ale ci.....[/QUOTE] trzymamy mocno i nic nie mówimy, nic nie piszemy ;-) Boogie kochana.. jesteś cudnym psem i zasługujesz na najlepszy domek :-) Quote
kmk Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='supergoga']Prosimy o trzymanie kciuków - może....ale ci.....[/QUOTE] Wystarczy wyjechać na dwa dni i już mi Boogie chcą wydać :) Quote
Ajula Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kmk']Wystarczy wyjechać na dwa dni i już mi Boogie chcą wydać :)[/QUOTE] szybko znajdziesz sobie następną :evil_lol: Quote
Boogie Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A to jeszcze szyby w samochodzie nie zostały zaklejone? ;) Quote
Ajula Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 wygląda na to, że warto było trzymać kciuki :) Tylko jak Boogi pójdzie do domu, to kto będzie chrześniakiem BOOGIEGO? :hmmmm: trzeba może Lorda przechrzcić ;) Quote
supergoga Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mojego Lorda - ukochanego Pana Lorda - oj nie!!! Quote
Boogie Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wtedy będzie miała już własnego smyracza i chrześniak nie będzie potrzebny ;) Quote
caromina Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Supergoga masz zapchaną skrzynkę. Mój email [email]sforahusky@gmail.com[/email] Quote
What May NN Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Ajula']wygląda na to, że warto było trzymać kciuki :) Tylko jak Boogi pójdzie do domu, to kto będzie chrześniakiem BOOGIEGO? :hmmmm: trzeba może Lorda przechrzcić ;)[/QUOTE] spoko, Krzysiek niedługo coś znajdzie w drodze do pracy to następną znajdę też nazwiemy Boggie ;-) Quote
Recommended Posts