Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś po 16-tej zauważyłem psiaki wędrujące wzdłuż trasy wylotowej z Poznania.

Wątek Astkowi założyła już Agaga21:
http://www.dogomania.pl/threads/200016-starszy-AMSTAFF-BOGU%C5%9A-z-ranami-i-chor%C4%85-sk%C3%B3r%C4%85-zgarni%C4%99ty-z-trasy-Gniezno-Pozna%C5%84

Sunia ma obrożę i nie wygląda na jakąś zagłodzoną, ale łapczywość z jaką zaczęła jeść karmę wskazywać może, że błąkała się już od co najmniej kilku dni.
Super przymilna do ludzi - jak siedziała już w samochodzie to cały czas miałem łepek na ramieniu. Taka ufność do ludzi pozwala mi sądzić, że bidulka zgubiła się (może to posylwestrowa zguba).
Sunia jest taka trochę dropiata, trudno mi ocenić wiek.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[video=youtube;_jX9XYBvoCw]http://www.youtube.com/watch?v=_jX9XYBvoCw[/video]

Ten amstaff obok to jej towarzysz wędrówki.
[video=youtube;kpdrHZzBAYo]http://www.youtube.com/watch?v=kpdrHZzBAYo[/video]

Posted

Może nazwiemy ja Bogna - tak podobnie do astka.
Czy są w hotelu jeszcze legowiska, jak nie, u mnie cos jest, mozna by zawieźć psiakom kocysie itp.
Karmę zawiozłam dla Lorda ostatnio - i to sporo - to jeszcze jest. Tylko żeby nie leżały na płytkach bo zimno.

Mam nadzieje, że sunie ktoś szuka. Oby.

Posted

No, i do tego amstaffowe dzieciaczki - cud miód i orzeszki.
Będziem handlować aż miło. Komu amstaffka?

No nic, trzeba do wetki i za kilka dni ciach... obowiązuje nas 14 dniowa kwarantanna. A potem domku szukamy po sterylce - i znajdziemy, bo sliczna, a nas zjedzą koszty hotelowe. Mamy tam już 4 psy i 3 koty.

Posted

supergoga napisał(a):

No nic, trzeba do wetki i za kilka dni ciach...

A taka zaspana przy kompie siedziałam...te słowa mnie otrzeźwiły:razz: Ale cóż! Tak trzeba...inaczej kmk zasypie nas psiakami jak deszczem rzęsistym ze swoim "szczęściem" znajdywania:evil_lol:
A sunia jest urocza!

Posted

Jeśli sunia ma cieczkę - to nawet gdyby była pokryta to dopiero sam początek. Czyli sterylka jak najbardziej bezpieczna i konieczna.
A sunia taka ładna - wyobraźcie ja sobie po kąpieli!

Posted

snuszkak napisał(a):
jestem u suni, gdzie Wy się szwędacie, że ciągle psy z wędrówek przywozicie :evil_lol:

musimy szyby w Krzyska samochodzie zakleić, żeby nic nie widział, oprócz drogi przed sobą ;)

Posted

Boogie napisał(a):
To chyba Boogie bedzie musial cos podrzucić labkowej, żeby sie na wysokoenergetycznej nie roztyła ;)

o! to jest argument! choćby z tego względu sunia powinna nazywać się Boogie :diabloti:

Posted

Czytałam na niebieskim forum , amstafowym , że odnalazł się właściciel tego astka z którym sunia wędrowała i tam pisało że sunia jest z sasiadującej z tym panem posesji .

Posted

Alicja napisał(a):
Czytałam na niebieskim forum , amstafowym , że odnalazł się właściciel tego astka z którym sunia wędrowała i tam pisało że sunia jest z sasiadującej z tym panem posesji .

jednak nie jest z tej sąsiedniej posesji, może i lepiej, bo nie było tam ciekawie