Agnes Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ania K. napisał(a):powiedzcie mi czy ta karma jest dobra? teraz karmie moją Hilsem ale zastanawiam się czy nie zmienić jej na tą karme Best Choice:p teoretycznie super premium Quote
WŁADCZYNI Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ania K. napisał(a):powiedzcie mi czy ta karma jest dobra? teraz karmie moją Hilsem ale zastanawiam się czy nie zmienić jej na tą karme Best Choice:p ja mam lepsze wrażenia z hill'sa ale best też jest spoko:) Quote
tattwa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 mogę tez prosić o linka do sklepu na PW?? promocje miła rzecz ;) Quote
ania K. Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a macie może linka gdzie mogłabym dostać próbke tej karmy? Quote
Kala&Majka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 icemanka napisał(a):My swojego karmiliśmy Royalem i właśnie przechodzimy na Best Choice. Max jak ma zjeść Royala to kręci nosem a przy Best Choice jest taniec radości. Też uważam, że jest to dobra karma. W takim razie próbujemy z Majuśkiem Best Choice. W naszym sklepie są promocje na BC :multi:;) Quote
Agnes Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='tattwa']mogę tez prosić o linka do sklepu na PW?? promocje miła rzecz ;) najwyzej mnie pogonia:eviltong: nie lubie korzystac z pw bo "u mnie" czesto nie dzialaja www.telekarma.pl --> polecam! genialny sklep Quote
natalia_aa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Karmię swoją suk już kilka ładnych miesięcy Hills'em, teraz postanowiłam jej to zmienic. Moja suk to alergik, niby dobrze się czuje na jagnięcinie z ryżem, sierść się błyszczy, kupki 2 razy dziennie, ale jej się na niej utyło, z resztą skład hills'a nie jest imponujący, śruta jęczmienna, śruta kukurydziana, kiełki owsiane itp, istna pasza a nie karma dla psa. Rozważałam karmy typu Orijen, TOTW, Breeders Bag, Brit Care, ale padło na Best Choice. "ZA" przemawia do mnie niska zawartośc tłuszczu, l-karnityna, siarczan chondroityny, glukozamina. Mam nadzieje, że mój suk będzie ją tolerował. Póki co kończymy worek Hill'sa i przechodzimy na BC. Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 rzeczywiście telekarma ma świetne ceny .... ostatnio dostałam puszkę tej karmy , takie 800 gram wersja L&R - szok , moje wybredne psy zjadły to i to do zera .. jednak za mało kaloryczna dla moich jest ta wersja ... a miał ktoś kontakt z BC w tej wersji Energy ? ale zamówiłam worek dla kóz moich rodziców ... dopiero teraz ;) więc opowiem za jakiś czas czy foksikom pasowało .... Quote
mArGoSiA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mam prośbę. Czy ktoś z Was aktualnie karmi swojego psa rybnym best choicem? Quote
Bura Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja tym nie karmię, ale jako że ciekawośc mnie zżerała, napisałam do Telekarmy o wyjaśnienie tego, dlaczego u nich wersja rybna wygląda inaczej niż wszędzie, zeznali, że takie mają foto od dystrybutora. Napisałam więc do oficjalnego i jedynego dystrybutora na Polskę i... oni twierdzą, że Telekarma od nich nie bierze Best Choice'a. No to ciekawe skąd go bierze skoro nie od dystrybutora. Dziwne to. Czyżby tak jak słynnego Royala, zza wschodniej granicy?? Oby nie. Quote
Lucyja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja własnie zaczęłam karmic swoje psy Best Choice. Jak narazie to z apetytem zjadają :) Do tej pory karmiłam Eukanubą. Zobaczę czy będzie jakas róznica w wyglądzie sierści psów i jak będzie z utrzymaniem odpowiedniej wagi. Quote
Vectra Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 U mnie jakiś czas już jedzą BC w wersji light , rybną i z jagnięciną i powiem że jest OK. Karma im smakuje , kupki śliczne ... cena nie dobija :evil_lol: Quote
GATUSO Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Best Choice do niedawna był całkiem dobrą karma,szybko się rozwijał,do momentu aż Go Mars 0X nie przejął,a teraz traci i to strasznie,nie wszystkie linie od razu ,ale powoli cały koncern rozwalają jakościowo:chainsaw: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 GATUSO napisał(a):Best Choice do niedawna był całkiem dobrą karma,szybko się rozwijał,do momentu aż Go Mars 0X nie przejął,a teraz traci i to strasznie,nie wszystkie linie od razu ,ale powoli cały koncern rozwalają jakościowo:chainsaw: To sprawdzone info? Myślałam nad tą karmą. Ale jeśli.i faktycznie jest taka zła, to pozostanie mi Acana/Brit Care/Bento Kornen Quote
GATUSO Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sprawdzone,sprawdzone,nawet za bardzo sprawdzone,to samo zrobili z Nutro Choice-dziady jedne.Otworzyli fabryke na Węgrzech po co maja sprowadzać b.dobrą karmę z USA,jak mozna pieprzyć ile sie da chłamu w dawnej Europie Wschodniej(za tą samą cenę):angryy: Quote
CAMA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 gatuso napisał(a):sprawdzone,sprawdzone,nawet za bardzo sprawdzone,to samo zrobili z nutro choice-dziady jedne.otworzyli fabryke na węgrzech po co maja sprowadzać b.dobrą karmę z usa,jak mozna pieprzyć ile sie da chłamu w dawnej europie wschodniej(za tą samą cenę):angryy: gatuso,o ile co do nutro choice masz racjĘ to w sprawie best choice jesteŚ w bŁĘdzie. Jest to karma niemiecka, bĘdĄca wŁasnoŚciĄ maŁej rodzinnej firmy zrzeszonej w iph group (co wŁaŚnie zabezpiecza ich przed wykupem oraz umoŻliwia grupowe zakupy komponentÓw do produkcji po lepszych cenach). Sama od momentu pojawienia siĘ tej karmy w sklepach karmiĘ swoje psy i uwaŻam, Że jest to jedna z najlepszych karm na rynku. Psy jedzĄ chĘtnie, wyglĄdajĄ doskonale, Świetnie przyswajana. Quote
GATUSO Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Tak było do niedawna,sam dosc długo karmiłem Best Choicem,ale teraz ma Go Mars. Quote
CAMA Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Skąd masz takie informacjie? Bo ja twierdzę że nie jest własnością Marsa! Quote
alice101 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 w karmach best choice jest bha i bht czy ktos wie co to takiego??:oops::oops: i czy to jest plus czy minus tych karm bo mpje psinki lubia ta karme i calkiem niezle wygladaja hehe:evil_lol: Quote
alice101 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 i czy ktos sie orientue jakiej klasy jest to karma? bo na pojemniku na karme pisze super premium natomiast powiedziano mi ze to karma premium przecietnej jakosci..... Quote
GATUSO Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 BHT I BHA to substancje konserwujące zakazane w produktach dla dzieci,w dużych ilościach powoduja powstawanie nowotworów:angryy: Quote
ania K. Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 czyli nie jest dobra karma? hmmm... szukam dobrej karmy i nie moge znaleść:angryy: Aktualnie daje swojej Hillsa z jagniecinką, ale tyje po niej i musze jej zmienić:cool1: Quote
tu_ania_tu Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Mój Vito po garści best choice miał taką biegunkę jak nigdy jeszcze. I mam 100% pewność że to po tej karmie, bo po dwóch tygodniach spróbowałam ponownie i niestety z taki samym rezultatem Quote
Hawanka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czy wszystkie karmy BEST CHOICE mają BHT i BHA ??????? tu jest skład Best choice dla małych ras Składniki: [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]suszone mięso drobiowe (min. 26%), kukurydza, mączka kukurydziana, ryż, tłuszcz drobiowy, włókna buraczane, siemię lniane, ryba, drożdże, całe suszone jaja, witaminy, składniki mineralne, fruktooligosacharydy (FOS), L-karnityna, siarczan chondroityny, glukozamina. Nie zawiera sztucznych barwników i substancji zapachowych.[/FONT] Quote
Recommended Posts