Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieliśmy
BEST CHOICE ADULT LAMB AND RICEdla moich psiaków ta karma zupełnie nieodpwiada qpy ogrooooooooooomne musiałam zużywać po trzy woreczki by zebrać qpkę z jednego posiedzenia a mam dwa labradory więc można sobie wyobrazić jak czasem szłam obładowana towarem do tego śmierdzące bardzo i bąki . Na pewno moje psy tej karmy na razie nie dostaną ale pewnie za kilka miesięcy zrobię podejście wtórne by zobaczyć czy jakieś zmiany nastąpiły bo czasem zdarza sie tak , że jakość karm może sie poprawić . Best Choice to raczej karma z górnej półki ze składu też całkiem atrakcyjna .

• 1 month later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mArGoSiA napisał(a):
Mam prośbę. Czy ktoś z Was aktualnie karmi swojego psa rybnym best choicem?

moje maupyyy zażerają się rybnym BC, qupony ok, sierść ładna, błyszcząca. Karma jak dla mnie ok.

Vectra napisał(a):
a miał ktoś kontakt z BC w tej wersji Energy ?

mój mały je tą karmę i tak jak suki z rybą tak i on nie ma sensacji z quponami i sierść też ok

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Witam serdecznie :smile: !
Mam do sprzedania doskonałą karmę dla szczeniąt 15 kg - BEST CHOICE MEDIUM PUPPY z kurczakiem (zawiera również glukozaminę i chondroitynę na stawy). Karma jest cała, nieruszana. Zanim ją otworzyłem okazało się, że mój psiak jest uczulony na kurczaka, więc karma nadal stoi cała. Kupiłem ją za 180zł, sprzedam za 130zł, bo szkoda, by się zmarnowała. Mogę oczywiście również zamienić ją na inną, byle nie z kurczęciem :smile:. Najlepszy byłby odbiór osobisty w Radomiu.