Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas są różne rodzaje ale widziałam tylko w tych puchach, są nawet dla kotów, ja kupuje dla małych ras , innymi sie nie interesowałam.Teraz jest promocja i podobno potem maja być w innych opakowaniach [tak powiedziała mi pani w sklepie].

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O w puszkach to super! Ale jeszcze musze poczekać. Dopiero co kupiłam Royala.

Jak się skończy to sie odezwę mam nadzieję, że znów będzie promocja :razz:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ja karmię tą karmą i jestem zadowolona. Póki co je ją szczeniak, ale jak skończy się worek Acany mojej Opki to ona również dostanie Best Choice'a. Psy bardzo chętnie ją jedzą, mały dobrze się rozwija.

• 2 weeks later...
Posted

Ja miałam jakiś czas temu Best Choice Fish&Rice. Polecam wszystkim niejadkom.Karma tak fajnie pachnie rybą, że żaden pies sie nie powstrzyma!NO i zawsze jakaś odmiana bo zwykle moje psy jedzą karmy owca i ryż, a Best Choice z rybą jest własnie dla psów wrażliwych.

Posted

dzięki uprzejmości Kasi (Simbik), która nam udostępniła troszkę pauupy od 2 tygodni jemy best choice junior i widzę, że Młodej i smakuje i nie ma żadnych sensacji (ani żołądkowych ani skórnych:multi::multi::multi:)

• 4 weeks later...
Posted

Czy ktos karmi tą karmą swoje psy?
Bardzo prosze o opinie.
Dostałam kiedys próbki i moim sukom smakowały (tzn. Jagnie smakowały bardzo, ale ona zje wszystko z apetytem, a Czata "mówiła", że ewentualnie da sie to zjeśc, tzn że dobre).
Dotychczas moje suki jadły Acanę, ale Czata jest wyjatkowym niejadkiem, bardzo wybrednym i Acana juz jej sie znudziła (je ja od 2 lat czy dłużej nawet) - je ją już bardzo niechętnie (jak wiekszośc karm, zresztą :shake:).

Czytałam skład kilku karm Best Choice i wygląda to nawet ciekawie.
Myślicie, że warto zaryzykowac i kupić? :cool3:

Posted

Czacie próbka smakowała, ale boję się, że po 3 dniach uznałaby, że jednak tego jeść nie bedzie.
Mam jeszcze Jagnę, która zje dosłownie wszystko, ale ona jest teraz na diecie (RC Obesity). Zawsze mogę przetrzymać karmę i gdy Jagna zje swoja, to zje też ta Czaty, ale to przecież nie o to chodzi! Ja szukam czegos dla Czaty!
Póki co Czata lubi Frolic, ale ja nie chcę jej karmic takim badziewiem! Daje jej Frolic, kiedy już kompletnie nie chce nic jeśc.
(Gotowane nie wchodzi w grę - ma po tym rozwolnienie...)

Chyba kupie jakąś mniejszą ilość Best Choice.
Czacie w próbce podobało sie to, że karma ma drobne granulki, które łatwo się da pogryźć (próbka była dla średnich ras). Czata nie zje nic, co ma duże i twarde granulki (zęby ma zdrowiutkie, ale po prostu takich karm nie chce).

Posted

Teraz w przerwach między gotowanym żarełkiem moja sucz ma Best Choice'a z rybką. Bardzo go lubi, a ten rybny aromat :cool3: Kupowałam w ciemno, bez próbek i suczy pasuje. Po RC waliła wielkie qpy, a po tej karmie wszystko w normie.

• 3 months later...
Posted

Moj jeden z pieskow moglby jesc ja kilogramami drugi zas zje ja bo zje ale szaolec za nia nie szaleje. Jak am polowe miski to czasami i ma to na cały dzien. To jest tak: ten 2 zje karme tego 1 a ten 1 tego 2

• 1 year later...
Posted

Temat trochę stary, ale podnoszę bo mam parę pytań ;)

Pies w chwili obecnej je hill's, okropnie jej nie smakuje ta karma, wcześniej jadła przez 2 lata Nutram weight control i jej się nie znudził. Jednak musiałam zrezygnować z Nutrama, bo mimo że karma light, bo pies i tak tyje i tyje (okropna tendencja do tycia).
Jak zje hill's, chciałabym wypróbować Best Choice light.

Po przeczytaniu tego tematu mogę dojść do wniosku że karma zawiera więcej zbóż niż mięsa (na ile to prawda, ciekawi mnie to) No i przekonuje mnie fakt, że dużo osób zachwala tą karme i nawet niejadkom smakuje. I jeszcze chciałabym się dowiedzieć czy jest jakiś dystrybutor z Krakowa, okolic?

Posted

...widziałem w tym sklepie tą karmę...więc warto tam poszukać..na pewno tez maja dystrybucję...

http://www.krakvet.pl/psy-c-23.html?osCsid=ed6b6087

Sklep internetowy: ul. Strycharska 18
30-712 Kraków
Telefony:
0801 000 795 (opłata jak za połączenie lokalne)
(012) 423-52-72
509-710-333 Faks:
(012) 423-52-72 E-mail:
sklep@krakvet.pl Gadu-Gadu:
2041653
1821843 Hurtownia zoologiczna: ul. Strycharska 18
30-712 Kraków
Telefony:
(012) 423-52-72 Faks:
(012) 423-52-72 E-mail:
hurtownia@krakvet.pl

• 2 months later...
Posted

czy jest ktos jeszcze kto karmi Best Choice?
Czy takie opakowanie jest ok? bo wyglada inaczej niz w innych sklepach

w innych

karma to
BEST CHOICE ADULT FISH AND RICE

Pytam, bo znalazlam sklep gdzie jest dosc tania - promocja. Kupuje u nich czasami i oni generalnie maja duze promocje, ale tu zaciekawilo mnie inne opakowanie

Posted

Ja kupiłam jakis czas temu małe opakowanie Fish & Rice (w tym zielonkawym odcieniu).
Psom baaardzooo zasmakowało, a moja Czata to wybitny niejadek.
Dzis kurier przywiozł mi 15 kg worek (opakowanie jak na pierwszej focie). Suki właśnie zjadły pierwszy posiłek. Również ze smakiem. :)

Posted

PALATINA napisał(a):
Ja kupiłam jakis czas temu małe opakowanie Fish & Rice (w tym zielonkawym odcieniu).
Psom baaardzooo zasmakowało, a moja Czata to wybitny niejadek.
Dzis kurier przywiozł mi 15 kg worek (opakowanie jak na pierwszej focie). Suki właśnie zjadły pierwszy posiłek. Również ze smakiem. :)

ech szkoda ze nie wiedzialam tego wczesniej:placz::placz::placz:
jest duza promocja w jednym sklepie na best choice'a ale kupilam inna karme:placz:

Posted

A możesz mi powiedzieć, w którym (jeśli to internetowy sklep) - może byc na PW?
Ja dopiero kupiłam, ale psu moich rodziców sie karma niedługo kończy, a on na Best Choice 'od zawsze' jest.

Posted

PALATINA napisał(a):
A możesz mi powiedzieć, w którym (jeśli to internetowy sklep) - może byc na PW?
Ja dopiero kupiłam, ale psu moich rodziców sie karma niedługo kończy, a on na Best Choice 'od zawsze' jest.

wole tu bo pw lubi robic dziwne rzeczy
telekarma
best choice z ryba jest za 139 zl
i chyba adult tez jakos tak
w kazdym razie uwiebiam ten sklep bo maja b czesto duuuze promocje

Posted

PALATINA napisał(a):
Dzięki za inf.
Faktycznie tanio! Przekażę rodzicom póki jeszcze nie kupili nowego worka.

przekazuj, bo ta promocja juz troszke jest i sie moze w kazdej chwili skonczyc
kiedys pytalam w tym sklepie czemu maja tak tanio - podobno dlatego ze kupuja duzo workow czasami danej firmy i wtedy moga obnizyc ceny. Oni generalnie maja spore promocje non stop :)