Helga&Ares Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Dziękujemy pięknie za wpłaty :) W lecznicy ponoć mały nie wyje Quote
Edi100 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Helga&Ares napisał(a):Dziękujemy pięknie za wpłaty :) W lecznicy ponoć mały nie wyje Się Małemu lokum nie podoba:( Zrozumiałe:( Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Helga&Ares napisał(a):Dziękujemy pięknie za wpłaty :) W lecznicy ponoć mały nie wyje Podajcie konto, dane ...ja mialam na DT szceniaka z parwo sluze radami. musze poczytac....moja Bibi wyszla i ma sliczny domek a bylo zle ale chwycone szybko... Viko chyba w schronie ...czy w lecznicy??? Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Helga&Ares']Nie był odrobaczany? O matko! Jutro z nim pójdę wobec tego do weta. Założyć mu książeczkę? Dzieciak przed chwilą się wykąpał. On czasami ma tak, że przy zapinaniu smyczy popuszcza. Śmierdział moczem i był brudny. Teraz wariuje... zakopał się pod kocem i szaleje! cudny widok, żałujcie, że tego nie widzicie :D W kwestii adopcji się dzieje, niestety póki co nic konkretnego:( Teraz nie wolno odrobaczac....dopiero jak parvo bedzie pod kontrola a dostal juz surowice????? Czytam i dlatego to pisze podam pozniej super lekarstwo na jelita (jelita ulegaja zniszczeniu podczas parvo) nawedt nie na recepte...agua ....czytam dalej Czy mial kroplowki??? Moja sunia przez pare dni co 8 godzin latalam do weta, byl osobny pokoj bo parvo...trzymaj sie dzielnie.... Quote
conceited Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Spokojnie, Viko jest w lecznicy 24h/dobre :) Chyba nie ma tragedii, Dominika super szybko wychwycila symptomy i podniosla alarm. Ja jestem pozytywnej mysli :) Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 conceited napisał(a):Spokojnie, Viko jest w lecznicy 24h/dobre :) Chyba nie ma tragedii, Dominika super szybko wychwycila symptomy i podniosla alarm. Ja jestem pozytywnej mysli :) to super wiadomosc...ze w lecznicy tam wiedz co maja robic....czekamy na wiesci jak Viko sie czuje... Quote
conceited Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Vikuelk chyba dobrze, w kazdym razie domki caly czas dzwonia. Domi, co u malucha? Kiedy bedzie mogl opuscic klinike? Quote
Helga&Ares Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Viko jest do odebrania z kliniki na już. Być może go zabiorę, bo dzisiaj jadę do domu, ale wracam autobusem. Będę dzisiaj wieczorem na dyżurze w klinice Quote
Edi100 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Helga&Ares napisał(a):Viko jest do odebrania z kliniki na już. Być może go zabiorę, bo dzisiaj jadę do domu, ale wracam autobusem. Będę dzisiaj wieczorem na dyżurze w klinice To czekamy na dobre wieści. Quote
Helga&Ares Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Mały super wesoły, jak mnie zobaczył to tak się ucieszył, że nawet na spacerze się nei załatwił, tylko cały czas na mnie skakał i śpiewał. Kupka w klatce piękna :) Kto mógłby go odebrać z kliniki w Śremie i przewieź do Poznania? Ja mam za dużo bagażów i busem go nie zabiorę, bo po prostu sobie nie poradzę. A psiak w każdej chwili może opuścić klinikę. Pomocy!! Quote
coronaaj Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Doskonala wiadomosc...teraz tylko odebrac maluszka...nie bylo odzewu z transportowego? Quote
ania z poznania Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 We wtorek możemy po niego pojechać? Jutro nie wiem o której odbiorę samochód więc nie chcę nic planować, ale wtorek spoko. Quote
Helga&Ares Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Aniu, możemy we wtorek, ale ja mam egzamin z anatomii w południe, czy w związku z tym pasowałoby Ci po południu bądź pod wieczór? I czy od razu miałabyśochotę podjechać ze mną na wizytę przedadopcyjną do Buku(do Rodzinki Nim zainteresowanej, być może od razu by został:)) Quote
ania z poznania Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie ma sprawy, daj znać jak będziesz po egzaminie :) Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 jak Viko? Wczoraj chyba miałyście go odbierać z Kliniki i do potencjalnego domku zawozić?? Quote
conceited Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Akrum napisał(a):jak Viko? Wczoraj chyba miałyście go odbierać z Kliniki i do potencjalnego domku zawozić?? Nie przeszlo bo domek przelozyl na czwartek. Viko wiec nadal siedzi w klinice, zdrowy, za co pewnie bedzie trzeba uregulowac :oops: Nie mogl byc u Domi bo ona ma teraz sesje i jej wogole w domu nie ma. Quote
coronaaj Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 conceited napisał(a):Nie przeszlo bo domek przelozyl na czwartek. Viko wiec nadal siedzi w klinice, zdrowy, za co pewnie bedzie trzeba uregulowac :oops: Nie mogl byc u Domi bo ona ma teraz sesje i jej wogole w domu nie ma. Najwazniejsze, ze Viko zdrowy tym razem udalo sie...super...teraz domeczek.. Quote
ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Słodziak z niego, wycałował mnie :). Quote
Helga&Ares Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Mały już w nowym domu. Dziękuję Ani z Poznania i Conceited za dowóz psinki. Mam nadzieję, że będzie ok Quote
Recommended Posts