Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Dziękujemy pięknie za wpłaty :)
W lecznicy ponoć mały nie wyje

Podajcie konto, dane ...ja mialam na DT szceniaka z parwo sluze radami. musze poczytac....moja Bibi wyszla i ma sliczny domek a bylo zle ale chwycone szybko...
Viko chyba w schronie ...czy w lecznicy???

Posted

[quote name='Helga&Ares']Nie był odrobaczany? O matko! Jutro z nim pójdę wobec tego do weta. Założyć mu książeczkę?
Dzieciak przed chwilą się wykąpał. On czasami ma tak, że przy zapinaniu smyczy popuszcza. Śmierdział moczem i był brudny. Teraz wariuje... zakopał się pod kocem i szaleje! cudny widok, żałujcie, że tego nie widzicie :D
W kwestii adopcji się dzieje, niestety póki co nic konkretnego:(

Teraz nie wolno odrobaczac....dopiero jak parvo bedzie pod kontrola a dostal juz surowice?????

Czytam i dlatego to pisze podam pozniej super lekarstwo na jelita (jelita ulegaja zniszczeniu podczas parvo) nawedt nie na recepte...agua ....czytam dalej
Czy mial kroplowki??? Moja sunia przez pare dni co 8 godzin latalam do weta, byl osobny pokoj bo parvo...trzymaj sie dzielnie....

Posted

conceited napisał(a):
Spokojnie, Viko jest w lecznicy 24h/dobre :)

Chyba nie ma tragedii, Dominika super szybko wychwycila symptomy i podniosla alarm. Ja jestem pozytywnej mysli :)

to super wiadomosc...ze w lecznicy tam wiedz co maja robic....czekamy na wiesci jak Viko sie czuje...

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Viko jest do odebrania z kliniki na już. Być może go zabiorę, bo dzisiaj jadę do domu, ale wracam autobusem. Będę dzisiaj wieczorem na dyżurze w klinice

To czekamy na dobre wieści.

Posted

Mały super wesoły, jak mnie zobaczył to tak się ucieszył, że nawet na spacerze się nei załatwił, tylko cały czas na mnie skakał i śpiewał. Kupka w klatce piękna :)
Kto mógłby go odebrać z kliniki w Śremie i przewieź do Poznania? Ja mam za dużo bagażów i busem go nie zabiorę, bo po prostu sobie nie poradzę. A psiak w każdej chwili może opuścić klinikę. Pomocy!!

Posted

Aniu, możemy we wtorek, ale ja mam egzamin z anatomii w południe, czy w związku z tym pasowałoby Ci po południu bądź pod wieczór? I czy od razu miałabyśochotę podjechać ze mną na wizytę przedadopcyjną do Buku(do Rodzinki Nim zainteresowanej, być może od razu by został:))

Posted

Akrum napisał(a):
jak Viko?
Wczoraj chyba miałyście go odbierać z Kliniki i do potencjalnego domku zawozić??

Nie przeszlo bo domek przelozyl na czwartek. Viko wiec nadal siedzi w klinice, zdrowy, za co pewnie bedzie trzeba uregulowac :oops: Nie mogl byc u Domi bo ona ma teraz sesje i jej wogole w domu nie ma.

Posted

conceited napisał(a):
Nie przeszlo bo domek przelozyl na czwartek. Viko wiec nadal siedzi w klinice, zdrowy, za co pewnie bedzie trzeba uregulowac :oops: Nie mogl byc u Domi bo ona ma teraz sesje i jej wogole w domu nie ma.

Najwazniejsze, ze Viko zdrowy tym razem udalo sie...super...teraz domeczek..