Gosiak Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki. Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Gosiak napisał(a):Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki. Musiała bym zerknąć bo byłam na kilku światówkach i Europejskich wystawach :cool3: Quote
Gosiak Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Gdybyś znalazła chwilę, byłabym zobowiązana. Wystarczą mi stawki ilosciowe w klasach, z podziałem na psy i suki. No chyba że masz duuużo czasu :cool3: . Oczywiście chodzi o szpice wilcze. Quote
MichalMi Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 to jeżeli będziesz szukała i przypadkiem trafisz na dalmatyńczyki w klasie młodzieży- panowie, to będę zobowiązany :) Wystarczy tylko sama ilość ;) Quote
Musiałek Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 to ja się dołączam dpo prośby io ilości chłopców w klasie młodzieży owczarków ausytralijskich (342) :lol: Quote
Gazuś Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja również pięknie poprosze o (liczbowo) stawkę - GOLDEN RETRIEVER, PIES. Klasy pośrednia, otwarta, uzytek :) Dzikeuje z góry :) Quote
sylrwia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :multi: jeśli nie byłoby problemu to poprosze ilośc wyżłów węgierskich (krótkowłosych) - magyar vizsla (Rövidszörü) psów, suk we wszystkich klasach z jakielkowiek światówki. Quote
puli Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To ja poproszę o puli! Wystarczą czarne. :p I najlepiej chyba zpr - weź urlop i czytaj katalogi.....;) Ciekawych przybywa.. Quote
Asta Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja ładnie bym po prosiła o amstaffy, chłopcy, otwarta ilość :) Quote
Godelaine Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Niektóre katalogi mają na końcu (albo początku) rozpiskę na wszystkie rasy, zawierającą liczbę startujących psów (z podzialem na psy i suki). Może więc łatwiej by było, jeśli coś takiego jest w tych katalogach, po prostu to przeskanować :) Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Poszukam poszukam tylko muszę znaleźć chwilkę :roll: Ale na pewno nie pomoge wszystkim, ponieważ mam tylko katalogi z tych dni, w których była V Gr. FCI :eviltong: Quote
Agappe Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 zpr napisał(a):Poszukam poszukam tylko muszę znaleźć chwilkę :roll: Ale na pewno nie pomoge wszystkim, ponieważ mam tylko katalogi z tych dni, w których była V Gr. FCI :eviltong: ooo no to ja sie pokusze żeby poprosic o zestawienie akit :) Quote
jo-jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A ja o dogi niemiecki czarne i arlekiny (FCI 235)psy klasa otwarta :oops: Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Na razie znalazłam Katalog z Euro 2005 z Tulln, jest tu grupa V, II tylko tyle, co kto chce? resztę katalogów muszę szukać, tylko ni jak nie wiem gdzie :shake: :oops: Quote
Irviers Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jest tu grupa II Ja proszę w takim razie stawkę w sznaucerach miniaturowych pieprz i sól suki klasa pośrednia i sznaucer miniaturowy czarny psy klasa posrednia :) tzn stawke liczbową ;) Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Na razie znalazłam Katalog z Euro 2005 z Tulln, jest tu grupa V, II tylko tyle, co kto chce? resztę katalogów muszę szukać, tylko ni jak nie wiem gdzie :shake: :oops: Ja poprsze dogi niemieckie(FCI 235), czarne arlekiny, PSY, Klasa Otwarta :oops: Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Ja proszę w takim razie stawkę w sznaucerach miniaturowych pieprz i sól suki klasa pośrednia i sznaucer miniaturowy czarny psy klasa posrednia :) tzn stawke liczbową ;) To ma być Riesenschnauzer Pfeffer-Salz czy Zwergschnauzer Pfeffer-Salz? :roll: Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):Ja poprsze dogi niemieckie(FCI 235), czarne arlekiny, PSY, Klasa Otwarta :oops: Ok tylko jak arlekin jest po niemiecku? Quote
Irviers Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Zwergschnauzer Pfeffer-Salz? to :evil_lol: Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):to :evil_lol: Psy kl. szczeniąt 1 Psy kl. mł. 19 Psy kl. pośr. 7 Psy kl. otw. 15 Psy kl. champ. 9 Psy kl. weteranów 4 Suki kl. szcz. 1 Suki kl. mł. 12 Suki kl. pośr. 8 Suki kl. otw. 10 Suki kl. champ. 15 Suki kl. weteranów 1 No i sporo psiaków z Polski, ciekawe jak im poszło? Quote
Irviers Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Bardzo dziękuje :) z tego co wiem to całkiem dobrze poszlo polskim psiakom wtedy :) Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Bardzo dziękuje :) z tego co wiem to całkiem dobrze poszlo polskim psiakom wtedy :) Prosze bardzo, jak znajdę kolejne katalogi to wkleję. :eviltong: :p Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):Ok tylko jak arlekin jest po niemiecku? Hmm Arlekin - Harlekin? ;) A czarny to Schwarz o ile dobrze myślę :shake: Quote
zpr Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Gosiak']Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki. Szpic Wilczy Euro Tulln 2005 Psy kl. mł. 6 Psy kl. pośr. 2 Psy kl. otw. 4 Psy kl. champ. 5 Psy kl. weteranów 1 Suki kl. szcz. 1 Suki kl. mł. 2 Suki kl. pośr. 1 Suki kl. otw. 2 Suki kl. champ. 4 Suki kl. weteranów 2 Quote
Recommended Posts