Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiak napisał(a):
Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki.

Musiała bym zerknąć bo byłam na kilku światówkach i Europejskich wystawach :cool3:

Posted

Gdybyś znalazła chwilę, byłabym zobowiązana. Wystarczą mi stawki ilosciowe w klasach, z podziałem na psy i suki. No chyba że masz duuużo czasu :cool3: . Oczywiście chodzi o szpice wilcze.

Posted

:multi: jeśli nie byłoby problemu to poprosze ilośc wyżłów węgierskich (krótkowłosych) - magyar vizsla (Rövidszörü) psów, suk we wszystkich klasach z jakielkowiek światówki.

Posted

Niektóre katalogi mają na końcu (albo początku) rozpiskę na wszystkie rasy, zawierającą liczbę startujących psów (z podzialem na psy i suki). Może więc łatwiej by było, jeśli coś takiego jest w tych katalogach, po prostu to przeskanować :)

Posted

Poszukam poszukam tylko muszę znaleźć chwilkę :roll:
Ale na pewno nie pomoge wszystkim, ponieważ mam tylko katalogi z tych dni, w których była V Gr. FCI :eviltong:

Posted

zpr napisał(a):
Poszukam poszukam tylko muszę znaleźć chwilkę :roll:
Ale na pewno nie pomoge wszystkim, ponieważ mam tylko katalogi z tych dni, w których była V Gr. FCI :eviltong:

ooo no to ja sie pokusze żeby poprosic o zestawienie akit :)

Posted

Na razie znalazłam Katalog z Euro 2005 z Tulln, jest tu grupa V, II tylko tyle, co kto chce?
resztę katalogów muszę szukać, tylko ni jak nie wiem gdzie :shake: :oops:

Posted

jest tu grupa II
Ja proszę w takim razie stawkę w sznaucerach miniaturowych pieprz i sól suki klasa pośrednia i sznaucer miniaturowy czarny psy klasa posrednia :)
tzn stawke liczbową ;)

Posted

zpr napisał(a):
Na razie znalazłam Katalog z Euro 2005 z Tulln, jest tu grupa V, II tylko tyle, co kto chce?
resztę katalogów muszę szukać, tylko ni jak nie wiem gdzie :shake: :oops:

Ja poprsze dogi niemieckie(FCI 235), czarne arlekiny, PSY, Klasa Otwarta :oops:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Ja proszę w takim razie stawkę w sznaucerach miniaturowych pieprz i sól suki klasa pośrednia i sznaucer miniaturowy czarny psy klasa posrednia :)
tzn stawke liczbową ;)

To ma być Riesenschnauzer Pfeffer-Salz czy Zwergschnauzer Pfeffer-Salz? :roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja poprsze dogi niemieckie(FCI 235), czarne arlekiny, PSY, Klasa Otwarta :oops:

Ok tylko jak arlekin jest po niemiecku?

Posted

to :evil_lol:

Psy kl. szczeniąt
1
Psy kl. mł.
19
Psy kl. pośr.
7
Psy kl. otw.
15
Psy kl. champ.
9
Psy kl. weteranów
4
Suki kl. szcz.
1
Suki kl. mł.
12
Suki kl. pośr.
8
Suki kl. otw.
10
Suki kl. champ.
15
Suki kl. weteranów
1
No i sporo psiaków z Polski, ciekawe jak im poszło?

Posted

Bardzo dziękuje :) z tego co wiem to całkiem dobrze poszlo polskim psiakom wtedy :)

Prosze bardzo, jak znajdę kolejne katalogi to wkleję. :eviltong: :p

Posted

[quote name='Gosiak']Czy ma ktoś na jakiś namiary w internecie? Chciałabym zobaczyć, jak rozkładają się stawki w szpicach. Próbuję od dłuższej chwili, ale odnajduję same wyniki.
Szpic Wilczy Euro Tulln 2005
Psy kl. mł.
6
Psy kl. pośr.
2
Psy kl. otw.
4
Psy kl. champ.
5
Psy kl. weteranów
1
Suki kl. szcz.