caha Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 3 szczeniaczki, śliczne i słodkie mieszańce, szukają nowych właścicieli porzucone w okolicy Wilkowa (kolo Świebodzina), mają ok. 2 m-cy Quote
faith35 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wyślij mi na maila fotki tego biszkopcika, coś czuję, że mu się powiedzie, wrzucę go na forum labradorowe, mail: paula31345@interia.pl Poproś, by nie wydawali go do adopcji! Quote
caha Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 na dniach może dostanę więcej info i fotek, na razie mam tylko te Quote
gohah Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ja napisałam wiasdomosć do tej Pani co chciała przygarnąć tego psiaka co przed świetami znalazłam, bo ten jeden szczeniak (fotka nr 3) taki podobny jest :) Mam nadzieję, ze moze akurat będzie zainteresowana adopcją :) Dam znać gdyby się do mnie odezwała :) Quote
caha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 rudy szczeniaczek to piesek, a dwie piękności to sunie :) pieski to mieszańce (wcześniej napisałam, że w typie jamników) Quote
Isadora7 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='caha']rudy szczeniaczek to piesek, a dwie piękności to sunie :) pieski to mieszańce w typie jamników Z cała powagą sytuacji, od razu mówię ze chętenie pomogę np robiąc allegro, ale nie jak w typie jamników. Dlaczego wszystkie szczeniaczki sa podciągane pod jamniki cioteczki litości, nie róbmy z ludzi idiotów. My mamy się na tym znać. to dzieciątko do terierków ma blisko, jamnika nie uświadczysz to w środku typowy polski podwórzowy bo może po zgrzewce piwa w uszach gończego zobaczyłabym, a ten jasny to już miszmasz totalny ale nawet nawalona jak meserszmit nie dopatrze się w nim jamnika. Chcecie zrobie aukcje, ale błagam nie mówcie że w typie jamników :). A tak w ogóle to są śliczne. Quote
caha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, takie dostałam informację, już poprawiam nie chciałam zrobić z nikogo idioty i nie muszę się znać na wszystkich rasach, Quote
Isadora7 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='caha']jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, takie dostałam informację, już poprawiam nie chciałam zrobić z nikogo idioty i nie muszę się znać na wszystkich rasach, Wprowadziłąś bezwiednie i nie ze złym zamiarem i chylę czoła ze potrafisz to powiedzieć. bywa ze się ktoś obraża, a ja tylko grzecznie zwracam uwagę. Bo to My Dogomaniacy powinniśmy mieć znajomośc tematu. Wszystko wyjasnione. Moja oferta allegro aktualna o ile chcecie. Quote
caha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 ok, to i tak nieważne, najważniejsze, żeby pieskami ktoś się zainteresował i chciał się nimi zaopiekować na stałe :) w sprawie allegro zapytam i dam znać, bynajmniej z góry dziękuję :) Quote
faith35 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja myślę, że mamy tu do czynienia z 3 rasami: jakiś gończy, może polski? terrierek no i jakaś miniatura labka (:p) Quote
caha Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę Quote
faith35 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 u was wszystkie szczeniory do schroniska jadą? do jakiego? Zielonogórskiego? Z całym szacunkiem, ale jak nikt się nie stara znaleźć im domów, to nie mają szans na adopcję... a Wy myślicie, że schron za każdym razem szczeniaki będzie Wam przymował? Jakbyśmy mało mieli 'swoich' w schroniskach :/ . Jak dostanę bana, to tylko za szczerość. Quote
caha Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 a skąd wywnioskowałaś, że nikt im domów nie szukał??????????? a do Twojej wiadomości, nie, nie jadą do zielonogórskiego, szczególnie, że tam panuje/panowała nosówka! rozumiem, że do "Waszego" schroniska przyjmowane są tylko psy z Zielonej Góry a inne nie, bo są gorsze, tak? i z całym szacunkiem, jeśli nie orientujesz się w całej sytuacji to się proszę nie wypowiadaj KONIEC, TEMAT ZAMKNIĘTY zainteresowanym wyślę wiadomość na pw Quote
faith35 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie chodzi o to, że są gorsze, tylko u nas jest przepełnienie, rozumiesz? Przyjmowane są psy tylko z ZG i to w nagłych przypadkach, u nas ludzie jak znajdują psy, to sami 'przechowują' u siebie, bo do schroniska żal dawać, bo tam tyle zwierzaków siedzi. Jakbym ja tak wszystkie zwierzaki oddawała do schroniska, to ode mnie z 10 psów byłoby za kratami. NIGDY jeszcze nie oddałam znalezionego zwierzaka do schroniska. Bez względu na to, czy to pies czy kot, stary czy młody, chory czy zdrowy.. zawsze leczyłam z mojego kieszonkowego i znajdowałam zwierzakom domy, a to trwało tygodniami, ale zawsze cieszyłam się jak głupia, że jednak pomogła, że nie dałam do schronu... Quote
kobi11 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Witam spróbuję jeszcze tutaj na forum zadać pytanie : jestem zainteresowana adaopcją młodej (do 5 m-cy) , średniej suczki , bardzo proszę o info jaki bedzie mniej więcej docelowy wzrost suczek, gdzie w tej chwili przebuwaja dom/podwórko, czy miały kontakt dzieci, koty i najważniejsze chciałabym je zobaczyć - dzisiaj będzę w okolicach Świebodzina. pozdrawiam kobi AnnaK Quote
Agnes86 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witam czy moglabym prosic o wiecej zdjec rudego pieska? i chcialabym sie dowiedziec czy szczeniaki beda duze jako dorosle psy? Pozdrawiam Agnes Quote
caha Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Agnes86 napisał(a):Witam czy moglabym prosic o wiecej zdjec rudego pieska? i chcialabym sie dowiedziec czy szczeniaki beda duze jako dorosle psy? Pozdrawiam Agnes info na pw Quote
Recommended Posts