Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja napisałam wiasdomosć do tej Pani co chciała przygarnąć tego psiaka co przed świetami znalazłam, bo ten jeden szczeniak (fotka nr 3) taki podobny jest :)
Mam nadzieję, ze moze akurat będzie zainteresowana adopcją :) Dam znać gdyby się do mnie odezwała :)

Posted

[quote name='caha']rudy szczeniaczek to piesek, a dwie piękności to sunie :)
pieski to mieszańce w typie jamników

Z cała powagą sytuacji, od razu mówię ze chętenie pomogę np robiąc allegro, ale nie jak w typie jamników. Dlaczego wszystkie szczeniaczki sa podciągane pod jamniki cioteczki litości, nie róbmy z ludzi idiotów. My mamy się na tym znać.

to dzieciątko do terierków ma blisko, jamnika nie uświadczysz

to w środku typowy polski podwórzowy bo może po zgrzewce piwa w uszach gończego zobaczyłabym, a ten jasny to już miszmasz totalny ale nawet nawalona jak meserszmit nie dopatrze się w nim jamnika.

Chcecie zrobie aukcje, ale błagam nie mówcie że w typie jamników :).
A tak w ogóle to są śliczne.

Posted

jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, takie dostałam informację, już poprawiam

nie chciałam zrobić z nikogo idioty i nie muszę się znać na wszystkich rasach,

Posted

[quote name='caha']jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, takie dostałam informację, już poprawiam

nie chciałam zrobić z nikogo idioty i nie muszę się znać na wszystkich rasach,

Wprowadziłąś bezwiednie i nie ze złym zamiarem i chylę czoła ze potrafisz to powiedzieć. bywa ze się ktoś obraża, a ja tylko grzecznie zwracam uwagę. Bo to My Dogomaniacy powinniśmy mieć znajomośc tematu. Wszystko wyjasnione. Moja oferta allegro aktualna o ile chcecie.

Posted

ok, to i tak nieważne, najważniejsze, żeby pieskami ktoś się zainteresował i chciał się nimi zaopiekować na stałe :)
w sprawie allegro zapytam i dam znać, bynajmniej z góry dziękuję :)

Posted

dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę

Posted

u was wszystkie szczeniory do schroniska jadą? do jakiego? Zielonogórskiego? Z całym szacunkiem, ale jak nikt się nie stara znaleźć im domów, to nie mają szans na adopcję... a Wy myślicie, że schron za każdym razem szczeniaki będzie Wam przymował? Jakbyśmy mało mieli 'swoich' w schroniskach :/ . Jak dostanę bana, to tylko za szczerość.

Posted

a skąd wywnioskowałaś, że nikt im domów nie szukał???????????
a do Twojej wiadomości, nie, nie jadą do zielonogórskiego, szczególnie, że tam panuje/panowała nosówka!
rozumiem, że do "Waszego" schroniska przyjmowane są tylko psy z Zielonej Góry a inne nie, bo są gorsze, tak?
i z całym szacunkiem, jeśli nie orientujesz się w całej sytuacji to się proszę nie wypowiadaj

KONIEC, TEMAT ZAMKNIĘTY
zainteresowanym wyślę wiadomość na pw

Posted

Nie chodzi o to, że są gorsze, tylko u nas jest przepełnienie, rozumiesz? Przyjmowane są psy tylko z ZG i to w nagłych przypadkach, u nas ludzie jak znajdują psy, to sami 'przechowują' u siebie, bo do schroniska żal dawać, bo tam tyle zwierzaków siedzi. Jakbym ja tak wszystkie zwierzaki oddawała do schroniska, to ode mnie z 10 psów byłoby za kratami. NIGDY jeszcze nie oddałam znalezionego zwierzaka do schroniska. Bez względu na to, czy to pies czy kot, stary czy młody, chory czy zdrowy.. zawsze leczyłam z mojego kieszonkowego i znajdowałam zwierzakom domy, a to trwało tygodniami, ale zawsze cieszyłam się jak głupia, że jednak pomogła, że nie dałam do schronu...

Posted

Witam
spróbuję jeszcze tutaj na forum zadać pytanie : jestem zainteresowana adaopcją młodej (do 5 m-cy) , średniej suczki , bardzo proszę o info jaki bedzie mniej więcej docelowy wzrost suczek, gdzie w tej chwili przebuwaja dom/podwórko, czy miały kontakt dzieci, koty i najważniejsze chciałabym je zobaczyć - dzisiaj będzę w okolicach Świebodzina.

pozdrawiam
kobi AnnaK

Posted

Agnes86 napisał(a):
Witam
czy moglabym prosic o wiecej zdjec rudego pieska?
i chcialabym sie dowiedziec czy szczeniaki beda duze jako dorosle psy?

Pozdrawiam Agnes

info na pw