giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 a gdzie te ciotki juz zapomniały o Miro?:) Quote
Jusia&Szila Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 nie zapomniały :) ryczą jak bobry :) :) :) Quote
Edi100 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 giselle4 napisał(a):...teraz sie ciszcie:0 :) ja zmieniam Tytuł:0 Cieszymy!!!:) Quote
Mysza2 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 giselle4 napisał(a):a gdzie te ciotki juz zapomniały o Miro?:) Gdzie tam zapomniały. Ledwo weszły do domu to zaraz do kompa żeby sprawdzić. Ciotki cieszą się jak nie wiem co :multi::multi::multi::multi::multi: I wcale nie będą płakać. Niech Miro zapomni jak najszybciej o wszystkich ciotkach. Niech się cieszy swoim nowym życiem. Grażynko, Edytko , dla takich momentów to mi się chce tu być na nowo:multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Mysza2 napisał(a):Gdzie tam zapomniały. Ledwo weszły do domu to zaraz do kompa żeby sprawdzić. Ciotki cieszą się jak nie wiem co :multi::multi::multi::multi::multi: I wcale nie będą płakać. Niech Miro zapomni jak najszybciej o wszystkich ciotkach. Niech się cieszy swoim nowym życiem. Grażynko, Edytko , dla takich momentów to mi się chce tu być na nowo:multi::multi::multi::multi: pewnie ze warto...człowiek ma lepsze mysli:) Quote
Mysza2 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='basia34']miro ma bardzo dobrze 'dzwonil pan ze sa zauroczynieni psem .nie mogl sie go nachwalic.[/QUOTE] No i to jest to na co jeszcze czekałam :multi::multi::multi::multi: Quote
basia34 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 miro ma bardzo dobrze 'dzwonil pan ze sa zauroczynieni psem .nie mogl sie go nachwalic. Quote
giselle4 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='basia34']miro ma bardzo dobrze 'dzwonil pan ze sa zauroczynieni psem .nie mogl sie go nachwalic.[/QUOTE] witaj kolezanko i wyprzedziłas mnie hihihi ale dobrze ze jedna jestes na dogo:) Quote
Recommended Posts