anielica Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No nie wyświetla się wstręciuch ... Quote
elik Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='anielica'] No nie wyświetla się wstręciuch ... Dorotko, jeśli to zdjęcie Bellusi, to czego wstręciuch ???? :cool3: Posłałam 3 partie fotek - z ostatnią filmik. Jak przebiegają negocjacje ???? :razz: Quote
Tiger Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Jejuniu.......widać ,ze Bingo chce bardzo zaprzyjaźnić się z Bellusią...Taki kochany chłopak:loveu: .... I jak się słodko do niej przytula.... Ech.....cudowne obrazki , cudowne...... Quote
outsi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Nie wiem jak reszta Szanownej Komisji, ale ja po taaakich fotkach zaczęłabym już formułować stosowne cyrografy :razz: ;) :loveu: ... Quote
anielica Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Komisja przychyla się do wniosku mamy. Mamo outsi szykuj stosowne cyrografy :loveu: Quote
elik Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 anielica napisał(a):Komisja przychyla się do wniosku mamy. Mamo outsi szykuj stosowne cyrografy :loveu: Cała wilcza sfora ;) bardzo dziękuje Kochanym Cioteczkom za przychylność. Bardzo, bardzo się cieszymy z podjętej decyzji :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :Cool!::Cool!::Cool!: :Cool!: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :bigcool::bigcool::bigcool: :bigcool: Mamy nadzieję, że teraz zaczną się na dobre, a nie zakończą, nasze kontakty :lol: Mamy także nadzieję, że nadal będziemy mogli liczyć na Wasze porady w kwestii wychowania psiaków. Problemy są, nie zawsze jest tak miło jak na zdjęciach :razz: ale nie zamierzamy sie poddawać. Gorąco całujemy :buzi: :buzi: :buzi: i liżemy :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kochane Cioteczki i czekamy na instruktaż,co i jak mamy czynić w sprawie adopcji Bellisimy :loveu: Quote
anielica Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 I my się bardzo cieszymy :loveu: I przesyłamy głaski dla całej rodzinki! A co do formalności, trzeba po prostu podpisać umowę adopcyjną między mamą outsi a mamą elik. Quote
outsi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Anielico, posiadasz zapewne jakieś wzory cyrografów, to podziel się z mamami :loveu: . Quote
elik Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 outsi napisał(a):Anielico, posiadasz zapewne jakieś wzory cyrografów, to podziel się z mamami :loveu: . Anieliczko, przyszła mama także dołącza się do prośby :calus: :buzi: Nie daj się długo prosić Quote
anielica Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cyrograf wysłałam mailem do elik. I kontakt do Outsi, żebyście sobie już dziewczynki przesłanie dograły. Quote
elik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 anielica napisał(a):Cyrograf wysłałam mailem do elik. I kontakt do Outsi, żebyście sobie już dziewczynki przesłanie dograły. Anieliczko Kofana, dotychczas nic do mojej skrzynki nie wpłynęło :-( Ale cierpliwie czekam :loveu: Quote
loozerka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 elik napisał(a): W tzw międzyczasie Sorki, pewniem niekumata :oops: :oops: , ale o co chodzi ?? chyba chodzi o podanie numeru konta, na ktore maja być przeslane pieniądze na sterylkę :) Znowu udalo mi się trafić na watek ze szczesliwym zakonczeniem. Elik- duzo szczęścia :)- całej, 4- składnikowej ;) rodzince, tradycyjne 2+2.... Quote
elik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 loozerka napisał(a):chyba chodzi o podanie numeru konta, na ktore maja być przeslane pieniądze na sterylkę :) Znowu udalo mi się trafić na watek ze szczesliwym zakonczeniem. Elik- duzo szczęścia :)- całej, 4- składnikowej ;) rodzince, tradycyjne 2+2.... Witaj Loozerka :lol: Fundusze na sterylizację już dotarły na konto, za co raz jeszcze gorąco dziękuję. Teraz chodzi o umowe adopcyjną, coby Bellusia była domownikiem, a nie gościem w swoim domku :p Serdecznie dziękujemy za życzenia :kiss_2: także życzymy wszystkiego najlepszego. Quote
AgaG Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Hurra!!!!!:laola::laola::buzi::buzi::buzi::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
elik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='AgaG']Hurra!!!!!:laola::laola::buzi::buzi::buzi::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Tak Agnieszko, my także bardzo się cieszymy, bo przyjaźń pomiędzy psiakami wyraźnie się zawiązuje. Jeśli czegoś nie wymłodzą, to będzie z nich para przyjaciół :lol: Bingusiek podlizuje, iska Belunię, na spacerkach oglądaja się za sobą. Gorzej gdy w grę wchodzi jedzonko, albo pieszczoty, ale myślę, że i to się zmieni. Quote
loozerka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Elik, to się cieszę, ze dotarły, wiem też, że komisyjnie ;) zostaliście uznani za godny Wirki domek. W imieniu Wirki- dziekuję komisji :) To, co cytowalam, to Twoje sprzed 3-4 stron pytanie na stwierdzenie Greenevil, ktore jakby nie znalazło odpowiedzi- wiec wtracilam ( jak to ja lubie czasem :evil_lol: ) swoje 5 groszy :) Quote
elik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 loozerka napisał(a):Elik, to się cieszę, ze dotarły, wiem też, że komisyjnie ;) zostaliście uznani za godny Wirki domek. W imieniu Wirki- dziekuję komisji :) My także dziękujemyn Szanownej Komisji :buzi: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Umowa adopcyjna, a właściwie jej projekt, wysłane do mamy nr łan. Czekamy na odzew :lol: Quote
elik Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jutro idziemy na sterylkę :sad: :nerwy: :nerwy: :eek: :shocked!: Trzymajcie za nas kciuki. Mamy się zgłosić o 12:30. Bezgranicznie ufam Pani Doktor, ale żal mi Bellusi, że będzie cierpiała :-( :-( Quote
Neris Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Elik, obiecuję trzymać kciuki, ale nie martw się. To wbrew pozorom nie jest duży zabieg, a możesz też poprosić o zastrzyk przeciwbólowy i za parę dni Bellissima będzie jak nowa! Quote
elik Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Neris napisał(a):Elik, obiecuję trzymać kciuki Dzięki, bardzo nam to potrzebne :sad: :nerwy: Neris napisał(a):możesz też poprosić o zastrzyk przeciwbólowy i za parę dni Bellissima będzie jak nowa! Tak, o zastrzyk z pewnością poprosimy, ale zastrzyk ma ograniczony czas działania, a skutki zabiegu będą odczuwalne z pewnością kilka dni :-( :-( Wiem jednak, iż z uwagi na Bingusia jest to konieczne. W ogólnym rozrachunku, dla Belusi będzie to także pozytywne :cool3: Quote
outsi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Elik, oto moja Matylda trzy dni po sterylce :). Czy wygląda na cierpiącą :cool3: ? Nie martw się, to rutynowy zabieg, pieski szybko dochodzą do siebie :). Quote
Tiger Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Elu i ja będę trzymała kciuki mocno zaciśnięte..... Bardzo mocno..... Pierwsza noc jest najgorsza , bo wszystko w środku jest obolałe , dlatego ważne jest aby pani wet podała dużą ilośc środka przeciwbólowego...... No i przez kilka dni suczka może siusiać w domu....... Quote
elik Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bardzo Wam dziękuje za wsparcie, ale qrcze, bardzo sie denerwuję :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :sadCyber: :sadCyber: Pani Doktor miała dzwonić pomiędzy godz. 16 a 18. Jeszcze nie dzwoniła, ale ja dzwonią, żeby się dowiedziec czy zabieg odbył się bez komplikacj, a tu cały czas telefon jest zajęty. Co sie dzieje :-( Quote
Tiger Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Elu, nic się nie dzieje... Pewnie pani wet czeka aż Bellusia się obudzi z narkozy....... Oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte i czekamy dalej cierpliwie na wieści...... Quote
elik Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Tiger napisał(a):Elu, nic się nie dzieje... Pewnie pani wet czeka aż Bellusia się obudzi z narkozy....... Oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte i czekamy dalej cierpliwie na wieści...... Miałaś rację Małgosiu :lol: Bellusia już jest w domku, jeszcze nieobecna, ale razem z nami :lol: :lol: :lol: Pani Doktor zrobiła dla Bellusi znacznie więcej niż było ustalone w cenie sterylki - usunęła dodatkową, wielką brodawkę, kamień z ząbków i obcięła pazurki. Mam ogromne uznanie i wdzięczność dla Pani Doktor z krakowskich "Naszych Zwierzaków". Binguś nie odstępuje Bellusi, pełni rolę pielęgniarki. Quote
Recommended Posts