Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anielica napisał(a):
Dziękujemy ślicznie Buniu!

Przypominam też cichutko, że Belunia szuka domu na stałe...

Witajcie Kochane Cioteczki:loveu:

Dorwałam sie w kawioarence do netu, a AgaG podrzuciła mi link do wątku Bellusi - dzięki Aga:lol:

Psiaki dogaduja się lepiej niż myślałam, Binguś wyprowadza Belunię na spacerki :multi:
Jak dalej tak będzie, to nasza Bellusia zostanie z nami :multi: :multi: :multi:

Dziękujemy bardzo za pomoc, po powrocie do Krakowa będą zdjęcia.

Serdecznie pozdrawiamy :-) :bye: :bye:

Posted

Czy ja dobrze wyczytałam? Zostanie u Was ?:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

elik napisał(a):
Witajcie Kochane Cioteczki:loveu:

Dorwałam sie w kawioarence do netu, a AgaG podrzuciła mi link do wątku Bellusi - dzięki Aga:lol:

Psiaki dogaduja się lepiej niż myślałam, Binguś wyprowadza Belunię na spacerki :multi:
Jak dalej tak będzie, to nasza Bellusia zostanie z nami :multi: :multi: :multi:

Dziękujemy bardzo za pomoc, po powrocie do Krakowa będą zdjęcia.

Serdecznie pozdrawiamy :-) :bye: :bye:

Jaśniej proszę !!!
Tak jakoś nie do końca zrozumiałam.
Czy AgaG ma rację ? Zostaje ?

W kwestii formalnej - przypomnę pytanie - ile jeszcze brakuje do sterylki ?
Bo jak sądzę te dwie sprawy są niezależne.

Posted

Elik! Bardzo się cieszę, że się psiaczki dogadują :loveu:
Czekam na zdjęcia z utęsknieniem!

A co do sterylki - to chyba Tiger wie ile jest. Mnie się wydaje, że mamy 200 zł, a koszt będzie ok. 250. Ale nie jestem pewna :roll:

Posted

anielica napisał(a):

A co do sterylki - to chyba Tiger wie ile jest. Mnie się wydaje, że mamy 200 zł, a koszt będzie ok. 250. Ale nie jestem pewna :roll:

Ja jestem pewna, ze jest 200, ale nie wiem ile kosztuje sterylka.

pzdr
GreenEvil

Posted

Już nic nie brakuje !!!!
Serdecznie dziękujemy z wpłaty !!!!
A nie brakuje dlatego ,że cioteczka Wellington obiecała uzupełnić brakującą kwotę bezpośrednio w gabinecie u wetki, u której będzie przeprowadzany zabieg Bellisimy.....

Serdecznie dziękujemy !!!!!!!

Posted

[quote name='Tiger']Już nic nie brakuje !!!!
Serdecznie dziękujemy z wpłaty !!!!
A nie brakuje dlatego ,że cioteczka Wellington obiecała uzupełnić brakującą kwotę bezpośrednio w gabinecie u wetki, u której będzie przeprowadzany zabieg Bellisimy.....

Serdecznie dziękujemy !!!!!!!

Noooo nareszcie w domku... :lol:
Ledwie się rozpakowałam, załadowałam pralkę i lece zdać relacje.

Przede wszystkim bardzo, bardzo gorąco dziękujemy wszystkim Wspaniałym Cioteczkom za ich gorące serca i pomoc.
Trudno mi o tym mówić :oops: ale odkąd przeszłam na emeryturę, finanse naszej rodzinki delikatnie mówiąc nie stoją najlepiej :-( (mąż od kilku lat jest bez pracy, obecnie otrzymuje rentę). Bez Waszej pomocy... :placz: Dziękuję :iloveyou: :iloveyou: :calus: :calus: :calus:

Posted

GreenEvil napisał(a):
Swietnie.. z tym, ze te 200zl lezy nadal na koncie AFN, takze ja tenteges bym prosila ;)

pzdr
GreenEvil

Co ja mam z tymi odpowiedziami :angryy: Czy Wam także zdarza sie pisać posty po kilka razy ??
Piszę jeszcze raz, bo znowu mnie wywaliło, zgłaszając, żem nie zalogowana :angryy: :angryy: :angryy:

W tzw międzyczasie
GreenEvil napisał(a):
Swietnie.. z tym, ze te 200zl lezy nadal na koncie AFN, takze ja tenteges bym prosila ;)

pzdr
GreenEvil

Sorki, pewniem niekumata :oops: :oops: , ale o co chodzi ??

Pieski dogadywały się lepiej niż niejedno rodzeństwo :lol: Nie będe ukrywać, że dochodziło i nadal dochodzi do ząbkowania :cool3: ale jest to raczej gwałtowna wymiana poglądów, niż atak.

Z dumą i radością donoszę, że Bellusia to już nie ta chudziutka, wystraszona i bezgranicznie smutna psiczka. Boczki okrąglutkie (już nie będziemy się wstydzić u ani Doktor), odważnie biega z ogonkiem zadartym do góry, merda nim na powitanie i choć na razie nie tryska radością, nie jest smutna :lol:

Już ma za sobą zastrzyk antykoncepcyjny, odrobaczanie i odpchlenie, jest w trakcie leczenia zmian skórnych, spowodowanych, jak przypuszcza Pani Doktor, nieodpowiednim odżywianiem w schronie. Przed nią sterylizacja, która odbędzie się w przyszłym tygodniua potem pełna gama szczepień - nosówka i cała reszta. Na bieżąco dostaje dużo dobrego jedzonka :lol: i witaminki.
W tej sytuacji Wasza pomoc, za którą jeszcze raz bardzo dziękuję, jest bezcenna.

Jestem bardzo zmęczona i muszę jeszcze coś zadziałać.
Jutro obiecuję więcej relacji i zdjęcia. Jeśli tylko Anielica :lilangel: będzie tak dobra i zamieści je na stronie :lol: o co bardzo proszę :buzi:
A na razie :scared:

Posted

No nareszcie wróciliście !!!!
Napisz tylko dwa słówka na temat relacji Binga z Bellusią, no i jak się nasza gwiazda w ogóle zachowuje.....grzeczna jest ? słucha się choć troszkę ???

Posted

Tiger napisał(a):
No nareszcie wróciliście !!!!
Napisz tylko dwa słówka na temat relacji Binga z Bellusią, no i jak się nasza gwiazda w ogóle zachowuje.....grzeczna jest ? słucha się choć troszkę ???

Z przyjemnościa, ale dosłownie dwa słówka, bo padam na pysk, o sorry :lol:

Wyjazd bardzo dobrze im zrobił. Jeszcze sie czasem postraszą zębami, ale niegroźnie. Przecież i wśród dobrych znajomych zdarzają się sprzeczki :razz:

Belusia jest bystrą, grzeczną dziewczynką, zapatrzoną w pańcię i pańcia. Nie wiem jak wydawano jej polecenia, dlatego musimy ustalić swój własny język, ale idzie nam całkiem dobrze.

anielica napisał(a):
Cieszę się, że u Bellusi wszystyko dobrze! Zdjęcia oczywiście wstawię, jak tylko dostanę pocztą.

:angel: jeśli zdąrzę, to jutro poślę na skrzynkę :calus: :calus: :calus:

Uciekam bo padam. Do jutra

Posted

Ulaa napisał(a):
ojejeku jakie cudowne wieści!!!!!! :multi::multi::multi:
Czy to znaczy, że Bellusia... zostaje z Wami na zawsze?

Mam taką nadzieję :razz: jeśli tylko Kochane Dziewczyny z Lublina, pozwolą nam ją przyjąć do domku na stałe :lol:

Zdjęcia sie wysyłają, ale cos mi się wydaje, że zbyt długo to trwa. Chyba będę musiała jeszcze raz wysłać przesyłkę, ale podzielić zdjęcia na 2 lub 3 porcje. Jeśli za p[ół godziny nadal będą tkwić w skrzynce nadawczej, wyślę zdjęcia ponownie dzieląc na kilka porcji. Co najwyżej Dorotko otrzymasz podwójne zdjęcia :evil_lol:

Byłyśmy wczoraj z Bellusią u Pani Doktor - zmiany skórne na brzuszku ustępują. Leczenie przedłużone, ale rokowania są pomyślne.
Bellusia będzie miała zabieg w przyszły czwartek o godz. 12:30. Boję się jak ona to zniesie :-( :-( :-( Wydaje mi się taka delikatna :-(

Beluńka jest bardzo pojętną dziewczynką, chociaż w pewnych kwestiach wydaje się być konserwatystką - uparcie wyskakuje na nas przednimi łapkami na powitanie. Wyobrażam sobie takie powitanie jesienią :shake:

Z Bingiem stanowią już prawie parę przyjaciół, poza porami posiłków i pieszczot.
Myślę, że i to z czasem się unormuje.

Sorki, mój zwierzyniec upomina się o spacerek :painting:

Więcej po powrocie :scared:

Posted

elik napisał(a):
Mam taką nadzieję :razz: jeśli tylko Kochane Dziewczyny z Lublina, pozwolą nam ją przyjąć do domku na stałe :lol:

Musimy z Tiger bardzo skrupulatnie przedyskutować Waszą kandydaturę :razz:

Posted

anielica napisał(a):
Musimy z Tiger bardzo skrupulatnie przedyskutować Waszą kandydaturę :razz:

A decydujący głos ja będę miała oczywiście jako adopcyjna mama :razz: .

Posted

Mama ,mama......eeee tam......porzuciła od razu........ i oddała ciotkom :cool3:
No to czyja Bellusia jest , no czyja ???!!!!

No , ale niech będzie .....
Zaprosimy outsie na naradę ......

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia !!!!!
A tymczasem ....
Niech żyją wspomnienia.....

Zobaczymy jak sie zmieniła nasza Bellisima.

Posted

Tiger napisał(a):
Mama ,mama......eeee tam......porzuciła od razu........ i oddała ciotkom :cool3:
No to czyja Bellusia jest , no czyja ???!!!!

No , ale niech będzie .....
Zaprosimy outsie na naradę ......

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia !!!!!
A tymczasem ....
Niech żyją wspomnienia.....

Zobaczymy jak sie zmieniła nasza Bellisima.

O Łobuzice, trzymały w tajemnicy takie śliczne zdjęcia Bellisimy !!! :-o
No niestety moje nie będą tak artystyczne. Jestem fotografem od siedmiu boleści :oops:
Władowałam do korespondencji kilkanaście zdjęć i jeden filmik i przez 2 godz. wyłaziło toto ze skrzynki nadawczej i nie wylazło. Ale wcale się nie dziwię. Jak zaglądnęłam do skrzynki nadawczej, okazało się, że razem było tego 42 MB :cool3:
Podzieliłam to na 3 porcje, a mimo to siedzi nadal w skrzynce :placz:

A w kwestii dysputy nad zezwoleniem na adopcję, to my wszyscy, w liczbie 4-rech, podlizujemy się wszystkim razem i każdemu z osobna tym, którzy przyczynili się do naszego zespolenia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Mamy nadzieję, że zapadnie pomyślna dla nas decyzja :loveu:

Jesteśmy po ostatnim spacerku i wspaniałej kąpieli w super szamponie. Psiaki pachną migdałami i teraz juz smacznie śpią - Bellusia w zaanektowanym fotelu (odstępuje go tylko pańciowi), a Binguś oczywiście z pańciem w sypialni. Pańcia wreszcie znalazła chwilę wolnego czasu, coby popełnić parę postów :lol:

Z niecierpliwością czekać będziemy na wynik konsultacji :calus: :calus: :calus: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

CIEKAWE jaka będzie decyzja Komitetu Weryfikacyjnego d/s Nowego Domku Bellusi :evil_lol:

bardzo, bardzo ciekawe............. :roll::cool3::loveu:

elik :buzi: