LadyS Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Gdybyście nie miały jak się umówić, karma może przeleżeć u mnie. Quote
E-S Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Gdybyście nie miały jak się umówić, karma może przeleżeć u mnie. Lady, dzięki, się już zmówiłyśmy przez tel, MaDi i tak nie ma jak wcześniej niż w sobotę podjechac do nich. Za to Tobie przypominam, ale nie wiem, czy chcesz ? Próbki suchej karmy dla szczeniaczków, 2 woreczki tylko, nieduże ... chcesz ? Fitmin. Quote
LadyS Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 E-S napisał(a):Lady, dzięki, się już zmówiłyśmy przez tel, MaDi i tak nie ma jak wcześniej niż w sobotę podjechac do nich. Za to Tobie przypominam, ale nie wiem, czy chcesz ? Próbki suchej karmy dla szczeniaczków, 2 woreczki tylko, nieduże ... chcesz ? Fitmin. Pewnie, że chcę :oops: Przyda się, bo Rozi niechętnie je Hill'sa, może wymieszane będzie jadła chętniej... Quote
E-S Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Pewnie, że chcę :oops: Przyda się, bo Rozi niechętnie je Hill'sa, może wymieszane będzie jadła chętniej... Hillsa niechętnie ? :crazyeye: A to se królewnę na ziarnku grochu wzięła :D Quote
LadyS Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 E-S napisał(a):Hillsa niechętnie ? :crazyeye: A to se królewnę na ziarnku grochu wzięła :D Hihihi, no jak się karmiło gotowanymi sercami jako smakami, to się teraz ma :evil_lol: Quote
MaDi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 E-S napisał(a):Hillsa niechętnie ? :crazyeye: A to se królewnę na ziarnku grochu wzięła :D Dużo psów go nie lubi podobno kiepsko smakuje. Quote
MaDi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dziunia ma dom....została wydana bez mojej wiedzy kolejna nauczka aby nie mieszać się w adopcje psów które mają właścicieli. Mam kontakt z Panem z Biłgoraja chce wyżełkę w domu dzieci ON i kot. Psina ma być młoda chce aby biegała przy rowerze. Dzwoniła też Pani z Łodzi, służę kontaktem do obu osób. Quote
E-S Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 MaDi napisał(a):Dziunia ma dom....została wydana bez mojej wiedzy kolejna nauczka aby nie mieszać się w adopcje psów które mają właścicieli. Mam kontakt z Panem z Biłgoraja chce wyżełkę w domu dzieci ON i kot. Psina ma być młoda chce aby biegała przy rowerze. Dzwoniła też Pani z Łodzi, służę kontaktem do obu osób. Gdybyś miała chętne domy na wyżły to tu są: http://www.dogomania.pl/threads/18981-wy%C5%BC%C5%82y-szorstkow%C5%82ose-kr%C3%B3tkow%C5%82ose-kto-przygarnie/page25 Quote
E-S Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Madi, zobacz jakie cudo: leni356 napisał(a):Maja jest mieszańcem wyżła. Uwielbia biegać, jest psem bardzo energicznym, ale też usłuchanym i grzecznym. Maja zna podstawowe komendy, umie siad i podaj łapę. Bardzo kontaktowa, niesamowicie łagodna do ludzi i do zwierząt. Nie jest hałaśliwa, prawie wcale nie szczeka. Idealna do domu z ogrodem. Potrzebuje sporo ruchu. Ma około 5 lat. Kontakt: 606-133-847 Podeślesz kontakty do Leni ? Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 E-S napisał(a):Madi, zobacz jakie cudo: Podeślesz kontakty do Leni ? Wysłałam dane Ati ja ich już niestety nie mam. Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 MaDi napisał(a):Wysłałam dane Ati ja ich już niestety nie mam. Szkoda ... no ale cóż. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 E-S napisał(a):Szkoda ... no ale cóż. Niech napisze do Ati ona działa cuda;) Quote
Ati Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zaraz poszukam tych adresow,tylko komu podeslac? Quote
E-S Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ati napisał(a):zaraz poszukam tych adresow,tylko komu podeslac? Dzięki Ati, że jesteś, o tu: http://www.dogomania.pl/threads/18981-wy%C5%BC%C5%82y-szorstkow%C5%82ose-kr%C3%B3tkow%C5%82ose-kto-przygarnie/page25 pewnie wszyscy będą chętni :D Quote
Ati Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wolalabym podac na pv, a wy sobie podzialacie Quote
leni356 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ati napisał(a):wolalabym podac na pv, a wy sobie podzialacie To ja poproszę Quote
Recommended Posts