Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Gdybyście nie miały jak się umówić, karma może przeleżeć u mnie.

Lady, dzięki, się już zmówiłyśmy przez tel, MaDi i tak nie ma jak wcześniej niż w sobotę podjechac do nich.
Za to Tobie przypominam, ale nie wiem, czy chcesz ? Próbki suchej karmy dla szczeniaczków, 2 woreczki tylko, nieduże ... chcesz ? Fitmin.

Posted

E-S napisał(a):
Lady, dzięki, się już zmówiłyśmy przez tel, MaDi i tak nie ma jak wcześniej niż w sobotę podjechac do nich.
Za to Tobie przypominam, ale nie wiem, czy chcesz ? Próbki suchej karmy dla szczeniaczków, 2 woreczki tylko, nieduże ... chcesz ? Fitmin.

Pewnie, że chcę :oops: Przyda się, bo Rozi niechętnie je Hill'sa, może wymieszane będzie jadła chętniej...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Pewnie, że chcę :oops: Przyda się, bo Rozi niechętnie je Hill'sa, może wymieszane będzie jadła chętniej...

Hillsa niechętnie ? :crazyeye:
A to se królewnę na ziarnku grochu wzięła :D

Posted

E-S napisał(a):

Hihihi, no jak się karmiło gotowanymi sercami jako smakami, to się teraz ma :evil_lol:

Posted

E-S napisał(a):

Dużo psów go nie lubi podobno kiepsko smakuje.

Posted

Dziunia ma dom....została wydana bez mojej wiedzy kolejna nauczka aby nie mieszać się w adopcje psów które mają właścicieli.
Mam kontakt z Panem z Biłgoraja chce wyżełkę w domu dzieci ON i kot. Psina ma być młoda chce aby biegała przy rowerze.
Dzwoniła też Pani z Łodzi, służę kontaktem do obu osób.

• 2 weeks later...
Posted

MaDi napisał(a):
Dziunia ma dom....została wydana bez mojej wiedzy kolejna nauczka aby nie mieszać się w adopcje psów które mają właścicieli.
Mam kontakt z Panem z Biłgoraja chce wyżełkę w domu dzieci ON i kot. Psina ma być młoda chce aby biegała przy rowerze.
Dzwoniła też Pani z Łodzi, służę kontaktem do obu osób.

Gdybyś miała chętne domy na wyżły to tu są:

http://www.dogomania.pl/threads/18981-wy%C5%BC%C5%82y-szorstkow%C5%82ose-kr%C3%B3tkow%C5%82ose-kto-przygarnie/page25

Posted

Madi, zobacz jakie cudo:

leni356 napisał(a):
Maja jest mieszańcem wyżła. Uwielbia biegać, jest psem bardzo energicznym, ale też usłuchanym i grzecznym. Maja zna podstawowe komendy, umie siad i podaj łapę. Bardzo kontaktowa, niesamowicie łagodna do ludzi i do zwierząt. Nie jest hałaśliwa, prawie wcale nie szczeka. Idealna do domu z ogrodem. Potrzebuje sporo ruchu.
Ma około 5 lat.
Kontakt: 606-133-847

Podeślesz kontakty do Leni ?