Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam domu dla kolejnej bidy, która niepotrzebnie trafiła na świat bo dopuszczono sunie przecież tylko ten jeden raz:shake: Szczeniaki zostały rozdane znajomym i tak o to sunia szuka swojego człowieka.

"Suczka nazywa się Dziunia, 18 stycznia skończy 5 miesięcy,jeżeli chodzi o wyżywienie to jest przysłowiowym odkurzaczem.
Jest rozbrykana ,potrzebna jej dyscyplina i nauka posłuszeństwa.Można ją ułożyć.Ma podstawowe pierwsze szczepienia,następne miały być w grudniu ale z powodu u braku pieniędzy nie jest zaszczepiona.Dlaczego ją oddaje?Podejrzewam że opieka nad takim psem myśliwskim ją przerosła.,dlatego chce ja szybko oddać w dobre ręce,najlepiej jakiemuś myśliwemu.I jak każdy pies myśliwski potrzebuje bardzo dużo spacerów."

Zdjęcia mam tylko takie, postaram się jak najszybciej o lepsze.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
no to jestem. rozumiem, ze najlepiej byłoby ją zabrac czym prędzej i czuwać nad adopcją,zeby pies nie poszedł byle gdzie. Sunia jest w Lublinie, prawda?

Tak w Lublinie, też się zastanawiam czy nie zaczną kombinować jak zobaczą ,że nam zależy na niej. Myślałam o podpisaniu zrzeczenia ale nie wiem czy się zgodzą( tak na wszelki wypadek aby jej w międzyczasie nie oddali komuś innemu).

Posted

tez jestem i myslimy
w tych tygodniach mamy akcje z kolejnymi dwoma wyzelkami
najlepeij ja zabrac do tej kliniki
zeby juz trzymac reke na psie

Posted

Ati napisał(a):
tez jestem i myslimy
w tych tygodniach mamy akcje z kolejnymi dwoma wyzelkami
najlepeij ja zabrac do tej kliniki
zeby juz trzymac reke na psie

Problem w tym,że do kliniki można ją dać na kilka dni, jest tam ograniczona liczba boksów. Najgorsze jest to,że jest bez szczepień a w takim miejscu przewijają się różne paskudztwa.
Tak jak obiecałam skontaktuje się osobiście z właścicielami i zobaczę co da się zrobić( chce ją chociaż doszczepić tylko nie wiem czy będzie sens skoro pewnie trzeba ją też odrobaczyć)

Posted

a jakis hotel macie u was
nie mozna jej oglaszac, dopuki nie wiadomo czy ci ludzie ja oddadza
a jak bedzie ktos, a beda mieli kaprys nie oddac
eh

Posted

wyslalam ja koledze z klubu zaprzegowego, podesle koledze , ktory szuka psa do biku <jazda z psem biegnacym na lince przed rowerem>
sa z waszego obszaru

Posted

Ati napisał(a):
a jakis hotel macie u was
nie mozna jej oglaszac, dopuki nie wiadomo czy ci ludzie ja oddadza
a jak bedzie ktos, a beda mieli kaprys nie oddac
eh

Oni chcą ja oddać, ale wiem,że może im się odmienić...
Problem w tym,że w okolicy nie ma dobrego hotelu. Jest w Lublinie przy jednej klinice, ale bardzo drogi i pies musi być zaszczepiony.

Posted

U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy:

Koli

• Lusia

• patrz:
    http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22

Liko

• Bajka

• patrz:

• [quote name='Wet-siostra']Zapomniałaś jeszcze o Liko
  • i Bajce
  • .
    Nie będę się zniżała do Waszego poziomu.
    Napiszę tylko tyle: ja tych psów nie otrułam.Mam czyste sumienie.
    A Wy myślcie sobie i piszcie,co chcecie.

• wypowiedź z wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3

Tyrsa

• Bardzo Was wszystkich proszę!!!!

Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA!

Niech nikt tego nicku nie zapomni!!

Pamiętajcie!!!

Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!!

Chrońmy NASZE psy przed nieszczęściem i śmiercią w męczarniach!!!!

• Posted

[quote name='DIF']U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy:

Koli

• Lusia

• patrz:
    http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22

Liko

• Bajka

• patrz:

wypowiedź z wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3

Tyrsa

• Bardzo Was wszystkich proszę!!!!

Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA!

Niech nikt tego nicku nie zapomni!!

Pamiętajcie!!!

Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!!

Chrońmy NASZE psy przed nieszczęściem i śmiercią w męczarniach!!!!

• Proszę o jakieś szczegóły.

Posted

Ati napisał(a):
    zaprosilam na watek Pania,ktora chce dac DT wyzelce
    ma 10 miesieczna wyzelke
    czekam wiec az sie zarejestruje

Wspaniale czekamy na wieści.

Posted

Ati napisał(a):
    Bydgoszcz
    moze porosze ja o telefon i sie z toba skontaktuje?

Przekaż Jej mój numer, czy znasz dobrze tą Panią? Najlepiej aby sunia była w zasięgu osoby mogącej ja kontrolować
    Mam nadzieję,że uda mi się spotkać jak najszybciej z właścicielami Dziuni i dogadam się z nimi. Niestety Pani bardzo dużo pracuje i ciężko się z nią umówić.