MaDi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Szukam domu dla kolejnej bidy, która niepotrzebnie trafiła na świat bo dopuszczono sunie przecież tylko ten jeden raz:shake: Szczeniaki zostały rozdane znajomym i tak o to sunia szuka swojego człowieka. "Suczka nazywa się Dziunia, 18 stycznia skończy 5 miesięcy,jeżeli chodzi o wyżywienie to jest przysłowiowym odkurzaczem. Jest rozbrykana ,potrzebna jej dyscyplina i nauka posłuszeństwa.Można ją ułożyć.Ma podstawowe pierwsze szczepienia,następne miały być w grudniu ale z powodu u braku pieniędzy nie jest zaszczepiona.Dlaczego ją oddaje?Podejrzewam że opieka nad takim psem myśliwskim ją przerosła.,dlatego chce ja szybko oddać w dobre ręce,najlepiej jakiemuś myśliwemu.I jak każdy pies myśliwski potrzebuje bardzo dużo spacerów." Zdjęcia mam tylko takie, postaram się jak najszybciej o lepsze. Quote
tanitka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 no to jestem. rozumiem, ze najlepiej byłoby ją zabrac czym prędzej i czuwać nad adopcją,zeby pies nie poszedł byle gdzie. Sunia jest w Lublinie, prawda? Quote
MaDi Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 tanitka napisał(a):no to jestem. rozumiem, ze najlepiej byłoby ją zabrac czym prędzej i czuwać nad adopcją,zeby pies nie poszedł byle gdzie. Sunia jest w Lublinie, prawda? Tak w Lublinie, też się zastanawiam czy nie zaczną kombinować jak zobaczą ,że nam zależy na niej. Myślałam o podpisaniu zrzeczenia ale nie wiem czy się zgodzą( tak na wszelki wypadek aby jej w międzyczasie nie oddali komuś innemu). Quote
Ati Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 tez jestem i myslimy w tych tygodniach mamy akcje z kolejnymi dwoma wyzelkami najlepeij ja zabrac do tej kliniki zeby juz trzymac reke na psie Quote
MaDi Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ati napisał(a):tez jestem i myslimy w tych tygodniach mamy akcje z kolejnymi dwoma wyzelkami najlepeij ja zabrac do tej kliniki zeby juz trzymac reke na psie Problem w tym,że do kliniki można ją dać na kilka dni, jest tam ograniczona liczba boksów. Najgorsze jest to,że jest bez szczepień a w takim miejscu przewijają się różne paskudztwa. Tak jak obiecałam skontaktuje się osobiście z właścicielami i zobaczę co da się zrobić( chce ją chociaż doszczepić tylko nie wiem czy będzie sens skoro pewnie trzeba ją też odrobaczyć) Quote
Ati Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 a jakis hotel macie u was nie mozna jej oglaszac, dopuki nie wiadomo czy ci ludzie ja oddadza a jak bedzie ktos, a beda mieli kaprys nie oddac eh Quote
Ati Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wyslalam ja koledze z klubu zaprzegowego, podesle koledze , ktory szuka psa do biku <jazda z psem biegnacym na lince przed rowerem> sa z waszego obszaru Quote
MaDi Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ati napisał(a):a jakis hotel macie u was nie mozna jej oglaszac, dopuki nie wiadomo czy ci ludzie ja oddadza a jak bedzie ktos, a beda mieli kaprys nie oddac eh Oni chcą ja oddać, ale wiem,że może im się odmienić... Problem w tym,że w okolicy nie ma dobrego hotelu. Jest w Lublinie przy jednej klinice, ale bardzo drogi i pies musi być zaszczepiony. Quote
Ati Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 zaprosilam na watek Pania,ktora chce dac DT wyzelce ma 10 miesieczna wyzelke czekam wiec az sie zarejestruje Quote
Hotel KADIF Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy: Koli Lusia patrz: http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22 Liko Bajka patrz: [quote name='Wet-siostra']Zapomniałaś jeszcze o Liko i Bajce . Nie będę się zniżała do Waszego poziomu. Napiszę tylko tyle: ja tych psów nie otrułam.Mam czyste sumienie. A Wy myślcie sobie i piszcie,co chcecie. wypowiedź z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3 Tyrsa Bardzo Was wszystkich proszę!!!! Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA! Niech nikt tego nicku nie zapomni!! Pamiętajcie!!! Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!! Chrońmy NASZE psy przed nieszczęściem i śmiercią w męczarniach!!!! Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='DIF']U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy: Koli Lusia patrz: http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22 Liko Bajka patrz: wypowiedź z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3 Tyrsa Bardzo Was wszystkich proszę!!!! Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA! Niech nikt tego nicku nie zapomni!! Pamiętajcie!!! Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!! Chrońmy NASZE psy przed nieszczęściem i śmiercią w męczarniach!!!! Proszę o jakieś szczegóły. Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Ati napisał(a):zaprosilam na watek Pania,ktora chce dac DT wyzelce ma 10 miesieczna wyzelke czekam wiec az sie zarejestruje Wspaniale czekamy na wieści. Quote
Ati Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kobieta pisze , ze sie cos nie moze zarejestrowac:( Quote
MaDi Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Ati napisał(a):kobieta pisze , ze sie cos nie moze zarejestrowac:( Z jakiego jest miasta? Quote
Ati Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bydgoszcz moze porosze ja o telefon i sie z toba skontaktuje? Quote
MaDi Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Ati napisał(a):Bydgoszcz moze porosze ja o telefon i sie z toba skontaktuje? Przekaż Jej mój numer, czy znasz dobrze tą Panią? Najlepiej aby sunia była w zasięgu osoby mogącej ja kontrolować Mam nadzieję,że uda mi się spotkać jak najszybciej z właścicielami Dziuni i dogadam się z nimi. Niestety Pani bardzo dużo pracuje i ciężko się z nią umówić. Quote
Ati Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 nie zanm, trzebaby bylo najpierw znalezc osobe , ktora do Pani pojedzie Quote
MaDi Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Niestety nadal nie otrzymałam nowych zdjęć Dziuni. Quote
MaDi Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ati napisał(a):a ja nie mam info od wymienionych osob:( Plus jest taki,że sunia siedzi sobie bezpiecznie w domu. Quote
Recommended Posts