asia-s Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Czy mnie jeszcze pamietacie ;) Troche o sobie - zostalem Lwem, taki moj domowy pseudonim "Krol Lew" Z dobrych rzeczy o mnie: to jestem wielki i kudlaty szkodnik:diabloti: - konewki, legowiska, reczniki, buty itd itd:evil_lol: Szczekam tez dobitnie:p Wszystko mam wybaczane i juz tak zostanie:eviltong: A teraz kilka zdjec ze slonecznego 11-tego listopada: Quote
asia-s Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 z kolega Misiem - chodzimy na spacery w parach, bo troche nas jest :-) Quote
zuziaM Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Alez jest piekny !!!! I siersc mu tak pieknie urosla. Jest co czesac .... Przepiekny piesio i naprawde jest strasznie kochany, grzeczny, milutki , slodki przytulaczek. A ze troszke psoci .... oj tam ..... Quote
asia-s Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zuziaM napisał(a):Alez jest piekny !!!! I siersc mu tak pieknie urosla. Jest co czesac .... Przepiekny piesio i naprawde jest strasznie kochany, grzeczny, milutki , slodki przytulaczek. A ze troszke psoci .... oj tam ..... Tak Zuziu :-) Simon jest cudny,kochany, a jak sie przytula: skacze na dwie lapy, pychol na wysokosci piersi i tak moze stac godzinami wtulony zeby go drapac, przytulac i glaskac. Psoty ma wybaczone zawsze z usmiechem :-) Taki jego urok :-) Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pilnie poszukiwany jest transport dla małego koteczka w transporterku ...ze ŚLĄSKA do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku) lub ...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli). Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego! Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598. Quote
Recommended Posts