BUDRYSEK Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Simon pojechal ok 17:30 bedzie pozno na m-cu Quote
Edi100 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Simon pojechal ok 17:30 bedzie pozno na m-cu Na Pewno podróż będzie szczęśliwa! Quote
otita Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Szczęśliwa mordka pewnie nadal jest szczęśliwa! Quote
asia-s Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Simonku mam nadzieje ze dojechales szczesliwie i juz sie zadomowiles u ZuziM;) Czekam cierpliwie na wiesci co tam u Was:lol: Quote
Iljova Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Też czekam na wiesci o Simonku. Jak minęła podróż, jak poczuł się w nowym domu ??? Quote
zuziaM Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Iljova napisał(a):Też czekam na wiesci o Simonku. Jak minęła podróż, jak poczuł się w nowym domu ??? Simonek u nas od przedwczoraj od polnocy. Szybciutko sie zaaklimatyzowal, poznal miejsce, poznal swoj kojczyk i na szczescie budke. Mielismy ostatnio troche mrozne noce, wiec to akurat bylo wazne. To bardzo wesoly i energiczny chlopczyk. Cieszy sie zawsze na powitanie i ladnie chodzi na spacery. Jest dosc silny, wiec na smyczy troche probuje ciagnac, ale jest bardzo posluszny. No i chyba nie musze mowic, ze jest sliczny !!! Jego ubarwienie jest fantastyczne. Ma taki piekny lososiowy kolore, a mordka srebrna, wokol oczek ma piekne okularki z czarnej siersci. I najpiekniejsze uszki na swiecie ..... kremowe z czarnymi koncowkami ! No cudo !!! Zdjecia obiecalam i beda, ale jest reano troche mrozno i aparat mi siada, nie mowiac o palcach u rak. Jest bardzo przyjacielski do psiakow. Simon ma apetyt, ale trzeba go podkarmic koniecznie, bo jest chudziutki. Pod sierscia nie widac, ale kiedy sie go glaszcze, to same kosteczki ..... kregoslup, zeberka i dwie kosciury na pupie .... az kluja .... Na udkach ma sporo dredow, ale za kilka dni je powycinamy. Niuniek lubi sie glaskac, wiec mam nadzieje, ze i ze szczotkowaniem nie bedzie klopotow. Zwykle takie kudlacze tego nienawidza. Jeden mnie nawet przy tym gryzl i musialam kaganiec zakladac, kiedy chcialam powycinac fredzle i wyczesac koltuny. Simon ma w ksiazeczce zapisane imie SEMIR. Asiu, jak mamy na niego wolac ? Jest jeszcze czas zeby go zaczac przyzwyczajac do imienia. Pozdrawiamy. Quote
Onaa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mnie się imię Simon bardzo podoba :). Czy mogę go dać na facebooka ? Tylko potrzebny by był jakiś kontakt. Quote
zuziaM Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dogo07 napisał(a):Mnie się imię Simon bardzo podoba :). Czy mogę go dać na facebooka ? Tylko potrzebny by był jakiś kontakt. Musisz zapytac asie-s. To ona Simonka do mnie przyslala i ma co do niego plany, ale byc moze, ze i oglaszac go rowniez chce wczesniej. Quote
asia-s Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='zuziaM']Musisz zapytac asie-s. To ona Simonka do mnie przyslala i ma co do niego plany, ale byc moze, ze i oglaszac go rowniez chce wczesniej.[/QUOTE] Ciesze sie ze Simon sie tak szybko zadomowil:lol: Zuziu niech juz Simon zostanie Simonem;) Tak, co do pieska mam bardzo powazne plany: chcialabym bardzo zeby Simon zamieszkal na zawsze z moimi rodzicami Simon zostanie pod opieka ZuziaM w hoteliku do maja a pozniej zamieszka w Sokolowie:lol: a winowajca tego wszystkiego jest psiak Felo - jak tylko wstawie zdjecia zrozumiecie dlaczego;) Pozdrawiam Quote
zuziaM Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 OK, wiec zostaje imie SIMON..... asiu, wysle dzis lub jutro umowe do Twojej mamy. Ale na umowie nie bede pisala ceny za miesiac hotelowania, bo nie wiem, czy akurat to mama chce wiedziec ..... Quote
Onaa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Czyli właściwie można powiedzieć, że Simonek będzie miał dom, tylko musi poczekać kilka miesięcy :). Quote
Edi100 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Dogo07']Czyli właściwie można powiedzieć, że Simonek będzie miał dom, tylko musi poczekać kilka miesięcy :).[/QUOTE] Na to wygląda:):):) Quote
asia-s Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='zuziaM']OK, wiec zostaje imie SIMON..... asiu, wysle dzis lub jutro umowe do Twojej mamy. Ale na umowie nie bede pisala ceny za miesiac hotelowania, bo nie wiem, czy akurat to mama chce wiedziec .....[/QUOTE] Ok, cene tez wpisz - nie ma problemu - juz wie;) Quote
otita Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę! Normalnie ryczeć się chce! Quote
zuziaM Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Simonek na dzisiejszym porannym spacerze. Dzisiaj nam wieje dosc siny wiatr dlatego zdjecia tylko 3 i moze nie najfajniejsze, bo mi paluchy zamarzaly .... Zrobie za jakis czas nastepne juz wyczesanego Simonka. Ciesze sie, ze juz mu sie poprawilo to jedzenie. Nie zwraca juz wszystkiego ( chociaz wczoraj zwrocil marchewke gotowana ... widac jej nie toleruje ). Asiu, bardzo Cie prosze o wyslanie jeszcze raz adresu mamy. Musialam pokasowac PW i ten adres tez wyrzucilam pomylkowo. Quote
zuziaM Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='zuziaM']Asiu, bardzo Cie prosze o wyslanie jeszcze raz adresu mamy. Musialam pokasowac PW i ten adres tez wyrzucilam pomylkowo.[/QUOTE] Juz nie trzeba..... jednak znalazlam. Juz wypisalam i wysle jeszcze dzisiaj. Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Jest super z tym rozwianym włosem. Quote
asia-s Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Agnieszka Co.']Jest super z tym rozwianym włosem.[/QUOTE] caly superowy ten "zwierz":loveu: tak bym chciala zeby wszystko wyszlo tak jak planuje Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 asia-s napisał(a):caly superowy ten "zwierz":loveu: tak bym chciala zeby wszystko wyszlo tak jak planuje Asia, trzymam z całych sił!:) Quote
dudson13 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To się Simonkowi poszczęściło, do zuzim trafić:) Quote
Piromanka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Simonku, jesteś takim pięknym psem, a domu nie widać... Quote
otita Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jak tam Simonkowy brzuszek, nie zwraca już? Quote
zuziaM Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oj nie. Juz jest wszystko w porzadku. Simonek dzisiaj sobie na spacerku brykal, a ja korzystalam z jego zainteresowania otoczeniem i powycinalam wreszcie wszystkie niemal dredy. Najgorzej bylo na jednym udzie i pod brzuszkiem. Nawet kolo ogonka mi sie udalo wyciac troche kudelkow, ale tam nie lubil .... zaraz przysiadal. Teraz kolejny krok to grzebien albo szczotka i sprobuje czesac chlopczyka,. Trudno jest przewidziec jego reakcje, bo kiedy cos przy nim robie, on zastyga w bezruchu i nie mam pojecia, czy to dlatego, ze czeka az skoncze, czy moze szykuje sie do skoku z zabkami na moja reke...... Chociaz stawiam na to pierwsze. Nie probowal ani razu mnie podgryzac czy zawarczec. Tylko mi rekawiczke ukradl i nie chcial oddac. Niosl w zabkach spory kawalek, az cos tam go zainteresowalo i ja polozyl. Generalnie przeslodki i ukochany chlopczyk. Quote
Recommended Posts