Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atencjon Atencjon !
pomyliło mi się i dzien babci jest jutro :shake:
niniejszym nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu, ale na najbliższe się piszemy :cool3:

Posted

[quote name='lespaa']Atencjon Atencjon !
pomyliło mi się i dzien babci jest jutro :shake:
niniejszym nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu, ale na najbliższe się piszemy :cool3:

Oj lespaa, a ja myślałam, że sie umuwiliście z babcią, że przyjdziecie dzisiaj:p

No nic, to czekamy na ładną pogodę:cool1:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no cisza, nie cisza ;) ja się nie odzywam bo mamy kontuzję nogi i chyba nieprędko z tego wyjdziemy :( no ale temat obserwuje i jakby co to śmigam z wami ;)

Posted

do piątku pogoda piękna, więc jak nie teraz to kiedy?
my się wyszykowalismy, aparat naładowalismy i czekamy na cynk (codziennie ok. g. 16 jestesmy ready) :diabloti:

Posted

jutro tzn dzisiaj 15.03.07 r.? :evil_lol:
to moze z uwagi na fakt ze chetnych jak widzimy jest całe mnóstwo to dajmy im czas do jutra, 16.03.07 r. o g. 16?:lol:

Posted

No ok. My dzisiaj zaszaleliśmy i... I miejsce;) Ale to tylko dziś, a liczą się wszystkie trzy dni. Więc zobaczymy jak będzie dalej. Oby jak najlepiej:diabloti:
I nie dziękuję;)

Posted

Hm nie wiedziałam, że w Zawierciu tyle dogomaniaków... :-o Ja pochodzę z Zawiercia. Obecnie mieszkam w Katowicach, ale praktycznie co weekend jestem w Zawierciu u rodziców z Ambrą. Pozdrawiamy zawierciańskich dogomaniaków! :hand: