lespaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No, ten briardzik w okolicy ulicy Spacerowej to MY ;) Quote
Lulla Luck Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Lespaa, a ty byś się pisała na spacerek? Quote
Gosica Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jesli To Wy Lespaa to chodziłam z Twoim bratem do jednej klasy :eviltong:, a ja się tam nie znam na belgach wiem że wychodzi z nim taka Pani w średnim wieku , Lespaa widziałam jak Twoj psiak bawił się z tym belgiem:cool1:, no chyba że jest ktos inny tez mieszkajacy na Spacerowej kto ma takiego piecha ;) P.S Mnie na obecną chwile pasuje sobota , może być las koło gim 3 tylko o której rano ? Bo rano zaczyna sie około 3-4 w nocy a kończy o 12 w południe :evil_lol:. Pozdrówka Quote
Gosica Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja sie pisze na spacer , z tym że mam mały dylemat :eviltong:. Będę miała towarzysza spaceru więc wzięc dwóch psów wchodzi w grę , ale ... No właśnie to ale wziełabym Aresa , zeby sobie pochodził i pobył na tym spacerze, ale boję się o inne psy . Nie spuszczony raczej , nie miałby możliwości do podejscia do innych psów , gorzej jak one podeszłby do niego :mad:. I dlatego mam taki mały dylemat. Mika pójdzie na pewno , bo z nia nie ma problemu ;). Pozdrówka P.S spotaknie się mojego psa z innymi psami raczej nie stanowi dla niego żródła stresu ( spotkałam sie z opinią że pies w typie akity to sie okropnie stresuje jak musis przebywac w otoczeniu innych psów), on sie nie stresuje lecz raczej nie zwraca na nie uwagi do czasu gdy ktos mu nie nazdepnie na odcisk . Quote
lespaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dziewczyny my sie na spacerek piszemy, ale niestety - czw, pt, sb mam szkolenie w pracy i nie da rady :placz: Musicie coś na to zaradzić :placz: bo jestem bardzo zła :angryy: A moze przyszla sobota?? Quote
Lulla Luck Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 W sumie może być przyszły tydzień, ale może też być niedziela:cool3:? Noelani, a ty? Quote
Noelani Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Lulla Luck napisał(a):W sumie może być przyszły tydzień, ale może też być niedziela:cool3:? Noelani, a ty? Ja w przyszla niedziele smigam do Olomunca, wiec nie dam rady :shake: Quote
Lulla Luck Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Noelani napisał(a):Ja w przyszla niedziele smigam do Olomunca, wiec nie dam rady :shake: Ale mówimy o najbliższej niedzieli. A jeśli nie to o przyszłej sobocie. Kurcze, zazdroszcze;) Jeszcze tylko 2 lata i być może zwiedze troche zagraniczny świat wystaw:D Quote
lespaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Obserwuję was i czekam kiedy wyznaczycie dotlenianie naszych psiaków ;) Quote
Gosica Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hmm , Lespaa ( to chyba jednak nie Ty , tzn. osobe którą widuje codzien rano :oops:, więc sorrki z tym bartem;) ). Moim zdaniem mogą być dwa spotaknia , jedno może być w tą sobote a drugie naprzykład w niedziele na przyszły tydzien ??Wtedy każdy zaliczy chociaz jedno z nich :razz:. Pozdrówka P.S Ja już bym zwiedziła zagraniczny świat wystaw , ale..brak:shake: finansów a mało tego, psa z którym mogłabym na nie jeżdzić :evil_lol:. Quote
Lulla Luck Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Chwila. W tą sobotę nie może lespaa (13.01). A co powiecie na niedzielę(14.01)? W przyszłą niedzielę nie może Noelani (21.01). Co powiecie na sobotę(20.01)? Gosica btw: ja możliwe, że w okolicach kwietnia/maja będę importować sukę z Włoch:multi::loveu: Quote
Noelani Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Niee, ja nie moge w przyszla niedziele czyli 14 ;) Quote
Lulla Luck Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Noelani napisał(a):Niee, ja nie moge w przyszla niedziele czyli 14 ;) No to w tą niedzielę;) No to przyszły tydzień. Gdzieś koło 10.00/11.00/12.00? Szybko się ciemno robi, a w lesie jeszcze szybciej więc później chyba nie ma snesu. Tylko sobota, czy niedziela? Quote
Gosica Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Lulla moję gratulacje :loveu:, oczywiscie ciocia Gosia wpadnie zobaczyc cudeńko:P. Ja na razie nawet co myślec nie mam , ale nie smuce sie tym , bo kto zajmie się moim psiakiem wystawowym jak wyjade na studia ?? , kto bedzie z nim wychodził i kształtował jego charakter ?? dlatego teraz szkoda mi kupowac psiaka na którego nie miałbym czasu , bo niestety małuchy duzo czasu absorbują . Ale jak skoncze szkołe to bede mogła sie cieszyc swoim wymarzonym pieskiem do woli ,na którego czekałam lata i kupic takiego psa jakiego chciałbym miec, a wtedy wiem że ja go wychowam i poświęce mu tyle uwagi ile powinien miec :multi:. Mnie pasuje w kazdy z tych dni. Quote
Lulla Luck Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Oj, jak z Wami ciężko się jest dogadać:mad:;) Sobota 20.01. godzina 12.00 pod gm3. Czy wszystkim pasuje? Quote
Noelani Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Lulla Luck napisał(a):Oj, jak z Wami ciężko się jest dogadać:mad:;) Sobota 20.01. godzina 12.00 pod gm3. Czy wszystkim pasuje? Jak tylko bedzie ladna pogoda ;) Tylko gdzie jest gm3?? Quote
Lulla Luck Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 No tak;) Gimnazjum 3 - to w centrum taka żółta szkoła z jakby niebieskimi kolumnami i basenem. Quote
Lulla Luck Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Hallo, hallo Dziewczyny... to co z tym spacerkiem?:razz: Quote
Gosica Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja się pisze oczywiscie :cool3: , fakt z w pomniejszonym nieco składzie bo tylko z Miką ale ide:lol: Pozdrówka Quote
lespaa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ale fkiedy? :razz: i mam prosbę - byleby nie o świcie bo nie dam rady wstać ;D aaa i może spotkajmy się koło Rachtana tartaku skoro i tak do lasu pójdziem? Quote
Lulla Luck Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 20.01. Sobota godzina 12.00 Lespaa, sama nie wiem czy tam trafie;) :evil_lol: Quote
lespaa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Strzałkami na asfalcie zaznaczyć trasę? ;) ja będę czekała przy Rachtanie, po prostu mam bliżej do niego ;) Quote
Lulla Luck Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dziewczyny możemy przenieść spotkanie na 13? Wcześniej jade robić prześwietlenie łokcie i bodra. Pasowałoby Wam? Quote
lespaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Atencjon Atencjon ! Nie moge w sobote ;( nie moge ;(:shake: dzien babci :eviltong: Quote
Recommended Posts