Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli To Wy Lespaa to chodziłam z Twoim bratem do jednej klasy :eviltong:, a ja się tam nie znam na belgach wiem że wychodzi z nim taka Pani w średnim wieku , Lespaa widziałam jak Twoj psiak bawił się z tym belgiem:cool1:, no chyba że jest ktos inny tez mieszkajacy na Spacerowej kto ma takiego piecha ;)
P.S Mnie na obecną chwile pasuje sobota , może być las koło gim 3 tylko o której rano ? Bo rano zaczyna sie około 3-4 w nocy a kończy o 12 w południe :evil_lol:.

Pozdrówka

Posted

Ja sie pisze na spacer , z tym że mam mały dylemat :eviltong:. Będę miała towarzysza spaceru więc wzięc dwóch psów wchodzi w grę , ale ... No właśnie to ale wziełabym Aresa , zeby sobie pochodził i pobył na tym spacerze, ale boję się o inne psy . Nie spuszczony raczej , nie miałby możliwości do podejscia do innych psów , gorzej jak one podeszłby do niego :mad:. I dlatego mam taki mały dylemat. Mika pójdzie na pewno , bo z nia nie ma problemu ;).
Pozdrówka
P.S spotaknie się mojego psa z innymi psami raczej nie stanowi dla niego żródła stresu ( spotkałam sie z opinią że pies w typie akity to sie okropnie stresuje jak musis przebywac w otoczeniu innych psów), on sie nie stresuje lecz raczej nie zwraca na nie uwagi do czasu gdy ktos mu nie nazdepnie na odcisk .

Posted

Dziewczyny my sie na spacerek piszemy, ale niestety - czw, pt, sb mam szkolenie w pracy i nie da rady :placz:
Musicie coś na to zaradzić :placz: bo jestem bardzo zła :angryy:
A moze przyszla sobota??

Posted

Lulla Luck napisał(a):
W sumie może być przyszły tydzień, ale może też być niedziela:cool3:?

Noelani, a ty?

Ja w przyszla niedziele smigam do Olomunca, wiec nie dam rady :shake:

Posted

Noelani napisał(a):
Ja w przyszla niedziele smigam do Olomunca, wiec nie dam rady :shake:

Ale mówimy o najbliższej niedzieli. A jeśli nie to o przyszłej sobocie.

Kurcze, zazdroszcze;) Jeszcze tylko 2 lata i być może zwiedze troche zagraniczny świat wystaw:D

Posted

Hmm , Lespaa ( to chyba jednak nie Ty , tzn. osobe którą widuje codzien rano :oops:, więc sorrki z tym bartem;) ). Moim zdaniem mogą być dwa spotaknia , jedno może być w tą sobote a drugie naprzykład w niedziele na przyszły tydzien ??Wtedy każdy zaliczy chociaz jedno z nich :razz:.
Pozdrówka

P.S Ja już bym zwiedziła zagraniczny świat wystaw , ale..brak:shake: finansów a mało tego, psa z którym mogłabym na nie jeżdzić :evil_lol:.

Posted

Chwila.
W tą sobotę nie może lespaa (13.01). A co powiecie na niedzielę(14.01)?
W przyszłą niedzielę nie może Noelani (21.01). Co powiecie na sobotę(20.01)?

Gosica btw: ja możliwe, że w okolicach kwietnia/maja będę importować sukę z Włoch:multi::loveu:

Posted

Noelani napisał(a):
Niee, ja nie moge w przyszla niedziele czyli 14 ;)

No to w tą niedzielę;)

No to przyszły tydzień. Gdzieś koło 10.00/11.00/12.00? Szybko się ciemno robi, a w lesie jeszcze szybciej więc później chyba nie ma snesu.

Tylko sobota, czy niedziela?

Posted

Lulla moję gratulacje :loveu:, oczywiscie ciocia Gosia wpadnie zobaczyc cudeńko:P. Ja na razie nawet co myślec nie mam , ale nie smuce sie tym , bo kto zajmie się moim psiakiem wystawowym jak wyjade na studia ?? , kto bedzie z nim wychodził i kształtował jego charakter ?? dlatego teraz szkoda mi kupowac psiaka na którego nie miałbym czasu , bo niestety małuchy duzo czasu absorbują . Ale jak skoncze szkołe to bede mogła sie cieszyc swoim wymarzonym pieskiem do woli ,na którego czekałam lata i kupic takiego psa jakiego chciałbym miec, a wtedy wiem że ja go wychowam i poświęce mu tyle uwagi ile powinien miec :multi:.
Mnie pasuje w kazdy z tych dni.

Posted

Lulla Luck napisał(a):
Oj, jak z Wami ciężko się jest dogadać:mad:;)

Sobota 20.01. godzina 12.00 pod gm3. Czy wszystkim pasuje?

Jak tylko bedzie ladna pogoda ;)
Tylko gdzie jest gm3??

Posted

ale fkiedy? :razz:
i mam prosbę - byleby nie o świcie bo nie dam rady wstać ;D
aaa i może spotkajmy się koło Rachtana tartaku skoro i tak do lasu pójdziem?