Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym zorganizować w Zawierciu spotkanie dla osób zainteresowanych szkoleniem frisbee. Może nawet jakiś klubik?:cool3:
Albo jakis podstawowy kurs posłuszeństwa? Co Wy na to?

Przeraża mnie, tak małe zainteresowanie psimi sportami na śląku - w rezultacie nie ma gdzie ćwiczyć z psem. Zmieńmy to!

Zawierciańscy dogomaniacy! Odezwijcie się!

kontakt: owczarekaustralijski@interia.pl

• 3 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chętni są, ale z okolic Zawiercia mało dogomaniaków, trochę nas jest w Katowicach, Sosnowcu czy Dąbrowie, ale to juz spora odległość. nie każdy ma czym dojechać, aczkolwiek pomysł fajny i mojemu psiakowi też by się spodobał.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ogrodzieniec nie tak daleko;]
Ale prawda, że w tych okolicach nic nie ma... Ja na własną rekę buduje tor agility, ale raczej bedzie to niezły materiał do motywacji, po tym co widze teraz, a niżeli coś do ogólnego użytku. A może znacie coś koło Katowic, Będzina... jakąś większą profeskę?:roll:

• 5 weeks later...
Posted

Lulla Luck:) Ja jestem z Zawiercia i w zeszłym roku organizowałm klub u Nas w mieście o pięknej nazwie <<Wilki Jury " i niestey nikt nie przyszedł na spotkanie i dlatego zaniechałm tego pomysłu . Ja nie mam nic przeciwko sptkaniu :cool3:, z tym że raczej agillity to moja malutka Miczka by skorzystała a Ares(pies w typie akity amerykańskiej) już mniej bo nie bawi go skakanie i pokonywanie toru przeszkod . Myslałam o czyms takim ogolnie , rozmowy spacery ale i wałsnie jakies zajecia ruchowe .Może by się spotkać pogadac i oglonie zrobić fajny spacer :multi:.Pozdrówka
P.S sadze ze na taki spacer w ramach oczywiscie dyspozycji czasowej przyyszłaby jeszcze Akitka i nasz kolega który tez ma akitke :razz:.Oczywiscie to wszytsko jesli beda mieli czas .;)

Posted

Spotkanko się odbyło, jak najbardziej było udane :)Dumna jestem z Aresika bo po raz pierwszy zachował się jak dżentelmen :cool3:. Zdjecia pewnie wkleje w innym terminie :eviltong:. Czekam na nastepne :evil_lol:.
Pozdrówka

Posted

Bardzo chętnie . Jak na razie niestety Mika jest niedyspozycyjna :eviltong:( cierpi na syndrom trzeciego jajnika i byłby Ci trudno zapanowac nad Flashem ) dlatego jak na razie poki rewoluje sie nie skoncza nie wychodze z nia nigdzie ,i zeby Ares ja nie molestował siedzi odizolowana od niego .Ale co do spotkania to jak najbardziej jestem za :lol:.
Pozdrówka
P.S ponieważ chciałaś zobaczyc Miczke , a wiec prosze bardzo

I to my

I portrecik Miczulki :D

Gorące pozdrówka i do zobaczenia , za jakiś tydzien :)

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny! faktycznie pomysł jest niezły, bo mało jest takich psich spotkań towarzyskich :( pomyślmy o tym - ja i mój "mały" briard zgłaszamy się na listę chętnych ;)

Posted

lespaa napisał(a):
Dziewczyny! faktycznie pomysł jest niezły, bo mało jest takich psich spotkań towarzyskich :( pomyślmy o tym - ja i mój "mały" briard zgłaszamy się na listę chętnych ;)

Oo.. Nie wiedzialam ze Zawiercie sie spotyka :cool3:
Ja co prawda mieszkam w Zawierciu od niedawna, ale chetnie sie pisze na jakis spacerek (tym bardziej ze okolice sa super).

Lespaa - prawie codziennie w drodze do pracy widze dziewczyne w briardem i wozkiem, moze to Wy? :razz:

Posted

Noelani napisał(a):
Oo.. Nie wiedzialam ze Zawiercie sie spotyka :cool3:
Ja co prawda mieszkam w Zawierciu od niedawna, ale chetnie sie pisze na jakis spacerek (tym bardziej ze okolice sa super).

Lespaa - prawie codziennie w drodze do pracy widze dziewczyne w briardem i wozkiem, moze to Wy? :razz:

Nie to nie my, ale my, tzn. moj briard jest dokładnie tego samego koloru i też spacerujemy na trasie Centrum-BP ;) Noelani może się kiedyś umówimy?:cool3:

Posted

lespaa napisał(a):
Nie to nie my, ale my, tzn. moj briard jest dokładnie tego samego koloru i też spacerujemy na trasie Centrum-BP ;) Noelani może się kiedyś umówimy?:cool3:

To to Was jeszcze nie wypatrzylam :shake: Chodzicie po parku?

Niech no sie troche dzien wydluzy to zaczniemy sie z suka udzielac towarzysko w Zawierciu (okolice juz troche pozdobywalysmy ;))

Posted

Nie, mój pies nie jest z 1 ligi :multi: i bardzo sie cieszę bo niemalże kazdy briard w z-ciu ma metkę "1 liga" wiec jestesmy urozmaiceniem w naszym mieście :lol:

Posted

Noelani napisał(a):
Noelani to dziewczynka, ale czy taka slynna?? :crazyeye:

;)

Ups, wiem, wiem, tylko mi sie tak napisało;P

Szczerze mówiąc swego czasu interesowałam sie krótkowłosymi collie i gdzie nie zajrzłam - Noelani;P I tak sobie zapamietałam jakoś, bo mi sie piesiutki podobają, a jest ich w Polsce mało;)

Posted

Nareszcie odkopałam fotki , oto i one:

Pozdrówka
P.S Lespa, ja co dzień jak idę do szkoły widuje jakiegoś briarda ale czy to wy to :shake: nie mam pojęcia. Widuje jakąś młoda dziewczyne, która chodzi z takim pieskiem niedaleko wypożyczalni kaset wideo na ul.Spacerowej o ile sie nie myle:eviltong:.Mało tego widuje także Pania od slicznego owczarka belgijskiego , hmm jakie cudo z psinki ,ale jak zdążyłam zaobserowować piesek w młodości bardzo sie bał ludzi , teraz już jest super psem :)

Posted

[quote name='Gosica']Nareszcie odkopałam fotki , oto i one[/guote]

Gosica!! Dzięki:multi::loveu:

P.S Lespa, ja co dzień jak idę do szkoły widuje jakiegoś briarda ale czy to wy to :shake: nie mam pojęcia.

Bardzo dużo ostatnio briardzików widuje;P

Mało tego widuje także Pania od slicznego owczarka belgijskiego

Tervuerena cz Greonlandea (czy jak im tam;)?

Grender jest psem mojej kupeli, a tervek mieszka na Huldczyńskiego.

No to kiedy spotkanko? Co powiecie na najbliższą sobotę rano?
Tylko na Rudnikach, czy pójdziemy do lasu za/koło gm3?:cool3: