Lulla Luck Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Chciałabym zorganizować w Zawierciu spotkanie dla osób zainteresowanych szkoleniem frisbee. Może nawet jakiś klubik?:cool3: Albo jakis podstawowy kurs posłuszeństwa? Co Wy na to? Przeraża mnie, tak małe zainteresowanie psimi sportami na śląku - w rezultacie nie ma gdzie ćwiczyć z psem. Zmieńmy to! Zawierciańscy dogomaniacy! Odezwijcie się! kontakt: owczarekaustralijski@interia.pl Quote
Lulla Luck Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 I co? Chętnych brak?:shake::-( Quote
HebaNova Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 chętni są, ale z okolic Zawiercia mało dogomaniaków, trochę nas jest w Katowicach, Sosnowcu czy Dąbrowie, ale to juz spora odległość. nie każdy ma czym dojechać, aczkolwiek pomysł fajny i mojemu psiakowi też by się spodobał. Quote
Kati Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pomysl bardzo fajny, ale mnie bardziej pasowaloby blizej Ogrodzienca. Quote
Lulla Luck Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ogrodzieniec nie tak daleko;] Ale prawda, że w tych okolicach nic nie ma... Ja na własną rekę buduje tor agility, ale raczej bedzie to niezły materiał do motywacji, po tym co widze teraz, a niżeli coś do ogólnego użytku. A może znacie coś koło Katowic, Będzina... jakąś większą profeskę?:roll: Quote
lespaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Zawiercie się zgłasza na tor agility :lol: Quote
Lulla Luck Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 lespaa napisał(a):Zawiercie się zgłasza na tor agility :lol: Ja bym chciała chociaż zagłębie zgłosić:roll::razz: Quote
Lulla Luck Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 lespa, a co powiesz na frisbee?:razz: Quote
Gosica Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Lulla Luck:) Ja jestem z Zawiercia i w zeszłym roku organizowałm klub u Nas w mieście o pięknej nazwie <<Wilki Jury " i niestey nikt nie przyszedł na spotkanie i dlatego zaniechałm tego pomysłu . Ja nie mam nic przeciwko sptkaniu :cool3:, z tym że raczej agillity to moja malutka Miczka by skorzystała a Ares(pies w typie akity amerykańskiej) już mniej bo nie bawi go skakanie i pokonywanie toru przeszkod . Myslałam o czyms takim ogolnie , rozmowy spacery ale i wałsnie jakies zajecia ruchowe .Może by się spotkać pogadac i oglonie zrobić fajny spacer :multi:.Pozdrówka P.S sadze ze na taki spacer w ramach oczywiscie dyspozycji czasowej przyyszłaby jeszcze Akitka i nasz kolega który tez ma akitke :razz:.Oczywiscie to wszytsko jesli beda mieli czas .;) Quote
Lulla Luck Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ale klub czego? Ja jestem jak najbardziej za;) Masz może g? Albo jakiś inniejszy kontakcik?:cool3: Quote
Gosica Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Spotkanko się odbyło, jak najbardziej było udane :)Dumna jestem z Aresika bo po raz pierwszy zachował się jak dżentelmen :cool3:. Zdjecia pewnie wkleje w innym terminie :eviltong:. Czekam na nastepne :evil_lol:. Pozdrówka Quote
Gosica Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Bardzo chętnie . Jak na razie niestety Mika jest niedyspozycyjna :eviltong:( cierpi na syndrom trzeciego jajnika i byłby Ci trudno zapanowac nad Flashem ) dlatego jak na razie poki rewoluje sie nie skoncza nie wychodze z nia nigdzie ,i zeby Ares ja nie molestował siedzi odizolowana od niego .Ale co do spotkania to jak najbardziej jestem za :lol:. Pozdrówka P.S ponieważ chciałaś zobaczyc Miczke , a wiec prosze bardzo I to my I portrecik Miczulki :D Gorące pozdrówka i do zobaczenia , za jakiś tydzien :) Quote
lespaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dziewczyny! faktycznie pomysł jest niezły, bo mało jest takich psich spotkań towarzyskich :( pomyślmy o tym - ja i mój "mały" briard zgłaszamy się na listę chętnych ;) Quote
Noelani Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 lespaa napisał(a):Dziewczyny! faktycznie pomysł jest niezły, bo mało jest takich psich spotkań towarzyskich :( pomyślmy o tym - ja i mój "mały" briard zgłaszamy się na listę chętnych ;) Oo.. Nie wiedzialam ze Zawiercie sie spotyka :cool3: Ja co prawda mieszkam w Zawierciu od niedawna, ale chetnie sie pisze na jakis spacerek (tym bardziej ze okolice sa super). Lespaa - prawie codziennie w drodze do pracy widze dziewczyne w briardem i wozkiem, moze to Wy? :razz: Quote
lespaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Noelani napisał(a):Oo.. Nie wiedzialam ze Zawiercie sie spotyka :cool3: Ja co prawda mieszkam w Zawierciu od niedawna, ale chetnie sie pisze na jakis spacerek (tym bardziej ze okolice sa super). Lespaa - prawie codziennie w drodze do pracy widze dziewczyne w briardem i wozkiem, moze to Wy? :razz: Nie to nie my, ale my, tzn. moj briard jest dokładnie tego samego koloru i też spacerujemy na trasie Centrum-BP ;) Noelani może się kiedyś umówimy?:cool3: Quote
Noelani Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 lespaa napisał(a):Nie to nie my, ale my, tzn. moj briard jest dokładnie tego samego koloru i też spacerujemy na trasie Centrum-BP ;) Noelani może się kiedyś umówimy?:cool3: To to Was jeszcze nie wypatrzylam :shake: Chodzicie po parku? Niech no sie troche dzien wydluzy to zaczniemy sie z suka udzielac towarzysko w Zawierciu (okolice juz troche pozdobywalysmy ;)) Quote
lespaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No okolice mamy obcykane jeśli o Jurze mowisz ;D jakby co jesteśmy na gg ;) Quote
Lulla Luck Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No ja własnym oczom nie wierze, mamy w Zawierciu słynnego Noalani:p Ja się piszę, tylko muszę mojego piesa do ładu doprowadzić:evil_lol: Laspaa, ty masz psa z 1 ligi? Quote
lespaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nie, mój pies nie jest z 1 ligi :multi: i bardzo sie cieszę bo niemalże kazdy briard w z-ciu ma metkę "1 liga" wiec jestesmy urozmaiceniem w naszym mieście :lol: Quote
Noelani Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Lulla Luck']No ja własnym oczom nie wierze, mamy w Zawierciu słynnego Noalani:p Noelani to dziewczynka, ale czy taka slynna?? :crazyeye: ;) Quote
Lulla Luck Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Noelani napisał(a):Noelani to dziewczynka, ale czy taka slynna?? :crazyeye: ;) Ups, wiem, wiem, tylko mi sie tak napisało;P Szczerze mówiąc swego czasu interesowałam sie krótkowłosymi collie i gdzie nie zajrzłam - Noelani;P I tak sobie zapamietałam jakoś, bo mi sie piesiutki podobają, a jest ich w Polsce mało;) Quote
Gosica Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No to kiedy to spotkanko :razz:?Hihi poprawaiłam biole na 5 :-o, wiec teraz moge wychodzic na dłuższe spacery :multi:. Pozdrówka Quote
Gosica Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nareszcie odkopałam fotki , oto i one: Pozdrówka P.S Lespa, ja co dzień jak idę do szkoły widuje jakiegoś briarda ale czy to wy to :shake: nie mam pojęcia. Widuje jakąś młoda dziewczyne, która chodzi z takim pieskiem niedaleko wypożyczalni kaset wideo na ul.Spacerowej o ile sie nie myle:eviltong:.Mało tego widuje także Pania od slicznego owczarka belgijskiego , hmm jakie cudo z psinki ,ale jak zdążyłam zaobserowować piesek w młodości bardzo sie bał ludzi , teraz już jest super psem :) Quote
Lulla Luck Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Gosica']Nareszcie odkopałam fotki , oto i one[/guote] Gosica!! Dzięki:multi::loveu: P.S Lespa, ja co dzień jak idę do szkoły widuje jakiegoś briarda ale czy to wy to :shake: nie mam pojęcia. Bardzo dużo ostatnio briardzików widuje;P Mało tego widuje także Pania od slicznego owczarka belgijskiego Tervuerena cz Greonlandea (czy jak im tam;)? Grender jest psem mojej kupeli, a tervek mieszka na Huldczyńskiego. No to kiedy spotkanko? Co powiecie na najbliższą sobotę rano? Tylko na Rudnikach, czy pójdziemy do lasu za/koło gm3?:cool3: Quote
Recommended Posts