Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kobitki sluchajcie wy sie nie umawiajcie jak mnie nie ma !!! ;)
a wogole to jest juz poniedzialek i opowiadajcie czy bylo, jak bylo i kiedy znowu bedzie?? :diabloti:

Posted

No właśnie mi sie przypomniało ze chyba będziemy do Zk w Będzinie jechać i do DG. Więc może tak o 14.00 pod 3 dnia 31.03.2007:cool3:

Wpiszcie się kto będzie i z jakimi piesami;)

Posted

Plany uległy modyfikacji i nie wiem czy uda mnie sie wyjść , ponieważ mam akcje zarobkowa w drużynie więc
nie wiem dokładnie ile nam zejdzie :cool1:
Pozdrówka

P.S Ja jakbym miała iśc to pójde z Aresem :p

• 1 year later...
Posted

Hej wszystkim,
Chciałem się zapytać czy jest może tu ktoś kto ma szczeniaka lub dorosłego grzecznego psa który by się chętnie pobawił z moim szczeniakiem za pare tygodni. Mój pies ma 11 tygodni i za tydzień ostatnie szczepienie dlatego szukam dla niego kolegów. Koleżanki też mile widziane:) To może być ktoś z Zawiercia lub okolic.

• 2 months later...
Posted

No młody mi rośnie a kolegów jak nie było tak nie ma. Naprawde nikt nie chce sie spotkać żeby jego pies sie z kims pobawił? Mój jest taki chętny do zabawy a z kolegami mamy problem.

Posted

hejo :) ja mogę sie wybrać :razz: ale z Micz to hm...różnie bywa czasem chce sie bawić a czasem po prostu sobie biega obok kolegi :p. Więc jeśli nie przeraza Cię mała pani kundelkowa to chętnie sie spotkam ;). Pozdrówka

Posted

Pewnie że mnie nie przeraża. Byle tylko nie była agresywna. A skąd dokładniej jesteście? Ja mieszkam na osiedlu koło szpitala. Bo wkońcu jakieś miejsce spotkania trzeba ustalić:)

Posted

Hej:p Mika chyba nigdy nie była agresywna , no chyba że spotkała sie z jakąś bardzo nielubiana suczka :evil_lol: a tych jak na razie ma tylko dwie;). Wiec moge smiało stwierdzic iz Mika do agresorów na pewno nie należy :cool3: Ja mieszkam na osiedlu za formatem , więc nie daleko mamy ;). Zdrówko

Posted

Zajżałem tu i tam i teraz już wiem z kim sie umawiam:). Przecież to ty masz tego byka z oklapniętym uchem jednym. Przecież ja koło twojego placu przejeżdżam czasem na koniu:) Teraz powinnaś wiedzieć z kim rozmawiasz. Jeżeli się myle to mnie popraw.

Posted

hej:p raczej sie nie mylisz:eviltong:, to nie byk tylko pies w typie akity amerykańskiej:evil_lol:a Mika to taki mały kundelek, to właśnie z nim mogłabym sie wybrać na spacer. nie ma z nia problemu jeśli chodzi o inne psy ;). Z Aresem( czyt. ,,bykiem" mogłby być problemy:shake: , bo on to straszny dominant i choc na smyczy jest do upilnowania to szkoda spaceru na którym obydwa piechy miałby byc smyczy ;). Pozdrówka, zapraszamy na spacer :cool3:

• 1 month later...
Posted

Gosica napisał(a):
Jeśli wyjaśnisz na czym ma ona polegać i jesli terminy pozwolą to mogę sie zgłosić;)
Zdrowko

Dzięki za szybką odpowiedz, ale właśnie się dowiedziałam, że rodzina która miała adoptować psiaka się wycofała.

• 4 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Podnosimy temat! Jeżeli ktoś byłby chętny na spacer w Zawierciu, to prosimy o kontakt. Z przyjemnością poznamy nowych psich i zapsionych znajomych.
:dog:

• 2 years later...