Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też miło wspominam Częstochowę (camping Olenka) miejsca dużo do wybiegania, parking w miarę jak Cię mogę, ale też nie było problemów gdzie stanąć...no i żurek z kiełbaską dla wszystkich uczestników, psiak jak się ładnie uśmiechnął do Pań to też kiełbaską został obdarowany. Fajna miła atmosfera:)))
Stadion Orlik to na pewno nowa lokalizacja !!!

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka wiem że Ci wtedy nie było do śmiechu:mad: ale słoneczną pogodę żaden odział zapewnić nie jest w stanie :cool1: powinni chociaż z intencją na Jasną Górę :eviltong: a tu ani ofiary na mszę a tu jeszcze opłaty za maseczkę błotną twojego auta :angryy:
pzdr.

Posted

izabela.szczepaniak, czy mogłabyś się dowiedzieć kto będzie sędziował springer spaniele walijskie w sobotę na myśliwskiej? Bo w niedzielę "pozostałe rasy" ma Zlatko Jojkić z czego bardzo sie cieszę, ale na sobotę w rozpisce nie widnieje anirasa, ani pozostałe rasy.
Pisałam maila do oddziału i jak zwykle mnie olano, któryś rok z rzędu :(
Jest to dla mnie o tyle ważne, że w jeden dzień chcę wystawiać psiaki, a w drugi dzień asystować.

Posted

He he, interchampiony też po 50zł :) miałam swoją interkę zgłoszoną (bo wcześniej widniała na stronie informacja, że są bezpłatnie), ale jak tylko zmienili to wycofali :) nawet niektóre międzynarodówki mają taniej niż krajówka w częstochowie :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
My już zgłoszeni, opłaceni i potwierdzeni ;)

Ciesz się że już zapłaciłaś bo w dniu wystawy by cie to skrobneło w wys. 200 złotych :):):) Od tego roku kocham Częstochowę hi hi

Posted

Yanni napisał(a):
Ciesz się że już zapłaciłaś bo w dniu wystawy by cie to skrobneło w wys. 200 złotych :):):) Od tego roku kocham Częstochowę hi hi

Ja nigdy nie płacę na wystawie bo wiadomo drożej. Co innego np. za granicą.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ja nigdy nie płacę na wystawie bo wiadomo drożej. Co innego np. za granicą.

W przypadku Częstochowy to już nie powinno nazywac sie tego "drozej" z 80zł na 200 zł ! ... to juz pod ustawę kominową powinno podchodzić ...he he :):) No ale coż ... jedne oddziały wolą taniej i duzo psów inne odwrotnie drogo i mało .

Posted

Jagoodka napisał(a):
izabela.szczepaniak, czy mogłabyś się dowiedzieć kto będzie sędziował springer spaniele walijskie w sobotę na myśliwskiej? Bo w niedzielę "pozostałe rasy" ma Zlatko Jojkić z czego bardzo sie cieszę, ale na sobotę w rozpisce nie widnieje anirasa, ani pozostałe rasy.

Z rozpiski wynika, że w sobotę wszystkie spaniele ma Zlatko Jojkić.

Posted

Yanni napisał(a):
No ale coż ... jedne oddziały wolą taniej i duzo psów inne odwrotnie drogo i mało .

Katowice są drogie, warunki jakie są każdy wie a mimo wszystko zawsze jest dużo psów. Ja na Katowice zgłosiłam bo musiałam a jak nie musze to jade pooglądać.
Co do Częstochowy to opłata 80 zł za psa to widzę że w tym roku standard a jak oddział woła 50 zł za baby czy szczeniaka to nie zgłaszam i tyle. W zeszłym roku miałam do wystawiania maluchy ale stwierdziłam że wole je zgłosić na tańsze krajówki.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Tak i w niedzielę niby też "pozostałe rasy" ma Zlatko Jojkić... - a odpowiedzi z Częstochowy dalej nie mam

Może zadzwoń to szybciej czegoś się dowiesz.

• 2 weeks later...
Posted

Myślę że impreza jest przeniesiona bo co roku jest rozpoczęcie sezonu moto na Jasnej Górze - w tym roku też i wypada akurat 17.04, zazwyczaj jest kilkadziesiąt tys. motocykli, wiec podejrzewam ze dla lepszego samopoczucia psów dobrze ze przeniesli troche dalej ;)