Mutare Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 czy ktos ma moze przypadkiem foty dobermanów ??? Quote
Iwax Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 a ja mam prośbę do kogoś z forumowiczów, kto ma katalog: czy mogę prosić o numer katalogowy swojego psa pudla dużego AZAZELLO Nontiscordardime?? Potrzebuję go do wypełnienia formularza do CH PL a z drugą właścicielką czasem jest problem z porozumieniem (ona po czesku a ja po polsku) się więc łatwiej poprosić mi Was tu na forum. Z góry dziekuję Iwona Quote
Liszka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Iwax napisał(a):a ja mam prośbę do kogoś z forumowiczów, kto ma katalog: czy mogę prosić o numer katalogowy swojego psa pudla dużego AZAZELLO Nontiscordardime?? Potrzebuję go do wypełnienia formularza do CH PL a z drugą właścicielką czasem jest problem z porozumieniem (ona po czesku a ja po polsku) się więc łatwiej poprosić mi Was tu na forum. Z góry dziekuję Iwona 861 ;)......... Quote
Iwax Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Liszka napisał(a):861 ;)......... Liszko wielkie dzieki. :::::::::P Quote
Liszka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Iwax napisał(a):Liszko wielkie dzieki. :::::::::P Nie ma sprawy :) Pzdr. Quote
Recommended Posts