evvelina Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Witam po przerwie, tak wygląda teraz moje 6 miesieczne maleństwo: Quote
Sylwia K Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 My w środę zamierzamy pospacerować po siekierkach o 18. Masz może wtedy czas? Będzę ja z moimi sukami i jeszcze dwa terrierki irlandzkie. Quote
Sylwia K Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [url]https://lh5.googleusercontent.com/_VzTkeMOvp5U/TbnmU07gavI/AAAAAAAAABQ/rvQXJkZlX_c/P4200258.JPG[/url] prześliczna jest! i jaka już duża :) Quote
evvelina Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Sylwia K']My w środę zamierzamy pospacerować po siekierkach o 18. Masz może wtedy czas? Będzę ja z moimi sukami i jeszcze dwa terrierki irlandzkie.[/QUOTE] Bardzo bym chciała, z Włoch mamy trochę daleko, ale zobaczę co da sie zrobić :) Quote
evvelina Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Sylwia K'][url]https://lh5.googleusercontent.com/_VzTkeMOvp5U/TbnmU07gavI/AAAAAAAAABQ/rvQXJkZlX_c/P4200258.JPG[/url] prześliczna jest! i jaka już duża :)[/QUOTE] Dziękujemy Quote
evvelina Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Basia&Safi']nooo super wyrosła cała mama :)[/QUOTE] Rudy potworek jeszcze rośnie, obecnie ma 12 kg i 35 w kłębie. Przed nami pierwsza wystawa w Płocku w szczeniakach, trzymajcie kciuki. :) Quote
Sylwia K Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Na pewno będziemy trzymać kciuki za was :) Quote
evvelina Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 (edited) Obiadek - styl dowolny prezentuje mała Kimro : ;) Edited October 9, 2012 by evvelina Quote
evvelina Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Witamy po przerwie , wklejam kilka zdjęć z naszej pierwszej wystawy , wrażenia bardzo pozytywne, Kimro była dzielna i chciała się bawić z każdym psem. Teraz przygotowujemy sie na Warszawę 17.07 już w młodzieży . Quote
Vesper Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 evvelina napisał(a):Witamy po przerwie , wklejam kilka zdjęć z naszej pierwszej wystawy , wrażenia bardzo pozytywne, Kimro była dzielna i chciała się bawić z każdym psem. Teraz przygotowujemy sie na Warszawę 17.07 już w młodzieży Witamy- fajna sunia, piękna maść. Na warszawskiej wystawie się spotkamy- tylko że ja będę z psem- też klasa młodzieży- Adi Adonis Ostentator :) I jak widzę w avatarku, masz też westika- czyli tak jak ja- w domu staffik i westik plus dwie chihuahua, i jeszcze jeden staffik (ten co będzie na wystawie) na warunkach hodowlanych u koleżanki... :) Quote
evvelina Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 arielka186 napisał(a):Witamy- fajna sunia, piękna maść. Na warszawskiej wystawie się spotkamy- tylko że ja będę z psem- też klasa młodzieży- Adi Adonis Ostentator :) I jak widzę w avatarku, masz też westika- czyli tak jak ja- w domu staffik i westik plus dwie chihuahua, i jeszcze jeden staffik (ten co będzie na wystawie) na warunkach hodowlanych u koleżanki... :) My też będziemy Was wypatrywać na wystawie i napewno dopingować z dziewczynami ;) West i Staffik to świetny duet, moje wariatki nie mogą żyć bez siebie , razem jedzą , śpią, bawią się , nawet jak jedna robi siku to druga obok też ;) pełna harmonia :) Quote
Vesper Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 evvelina napisał(a):My też będziemy Was wypatrywać na wystawie i napewno dopingować z dziewczynami ;) West i Staffik to świetny duet, moje wariatki nie mogą żyć bez siebie , razem jedzą , śpią, bawią się , nawet jak jedna robi siku to druga obok też ;) pełna harmonia :) To super!:-o U mnie trochę inaczej to wygląda- Paco-westik, jest starszy ponad rok od Arielki- staffinki. I kiedy ona przybyła do domu- chihuahua były jeszcze później- chłopak był troszkę zazdrosny o państwa, a do tego mała mu zabawki podkradała:evil_lol: Teraz czasami się kłócą, a na co dzień w sumie też cały czas razem, ale nie jakaś wielka miłość... I wojują o względy nasze- jak jedno jest głaskane- drugie już się pcha na kolana... Ale też szaleją bawiąc się- po prostu dwa takie same wariaty kochane:diabloti: i jeden drugiemu nie ustąpi... :D Quote
Vesper Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A spojrzałam jeszcze na rodowód staffinki- no i oczywiście, jak to u nas w staffikowym świecie bywa:shiny:- nasze dziewczyny to kuzynki- ojcem mojej jest Sirius Zecchieno D'Oro.:evil_lol:, u Twojej w III-cim albo i II-gim pokoleniu :) Quote
evvelina Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Stafficzka napisał(a):śliczna mordka Dziękujemy Quote
evvelina Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 arielka186 napisał(a):A spojrzałam jeszcze na rodowód staffinki- no i oczywiście, jak to u nas w staffikowym świecie bywa:shiny:- nasze dziewczyny to kuzynki- ojcem mojej jest Sirius Zecchieno D'Oro.:evil_lol:, u Twojej w III-cim albo i II-gim pokoleniu :) Tak, to jest pradziadek mojej paróweczki , nooo... to Jesteśmy rodziną ;) Quote
Vesper Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Na to wychodzi...:evil_lol: Będziecie w Warszawie w lipcu? (wystawa) Quote
evvelina Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 arielka186 napisał(a):Na to wychodzi...:evil_lol: Będziecie w Warszawie w lipcu? (wystawa) Oczywiście , szkoda by było ja ominąć. Będę mogła podpatrzeć handlerów i troche się doszkolić. Quote
evvelina Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Witam Was. Trochę wody upłynęło od ostatnich zdjęć, tak wygląda moja wiewióreczka teraz: Więcej zdjęć wkrótce ;) Quote
Vesper Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jaka ładna panienka :loveu:... Pozdrawiamy:)... Quote
Recommended Posts