Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sylwia K']My w środę zamierzamy pospacerować po siekierkach o 18. Masz może wtedy czas?
Będzę ja z moimi sukami i jeszcze dwa terrierki irlandzkie.[/QUOTE]
Bardzo bym chciała, z Włoch mamy trochę daleko, ale zobaczę co da sie zrobić :)

Posted

[quote name='Sylwia K'][url]https://lh5.googleusercontent.com/_VzTkeMOvp5U/TbnmU07gavI/AAAAAAAAABQ/rvQXJkZlX_c/P4200258.JPG[/url] prześliczna jest! i jaka już duża :)[/QUOTE]
Dziękujemy

Posted

[quote name='Basia&Safi']nooo super wyrosła cała mama :)[/QUOTE]
Rudy potworek jeszcze rośnie, obecnie ma 12 kg i 35 w kłębie. Przed nami pierwsza wystawa w Płocku w szczeniakach, trzymajcie kciuki. :)

• 1 month later...
Posted

Witamy po przerwie , wklejam kilka zdjęć z naszej pierwszej wystawy , wrażenia bardzo pozytywne, Kimro była dzielna i chciała się bawić z każdym psem. Teraz przygotowujemy sie na Warszawę 17.07 już w młodzieży

.

Posted

evvelina napisał(a):
Witamy po przerwie , wklejam kilka zdjęć z naszej pierwszej wystawy , wrażenia bardzo pozytywne, Kimro była dzielna i chciała się bawić z każdym psem. Teraz przygotowujemy sie na Warszawę 17.07 już w młodzieży

Witamy- fajna sunia, piękna maść. Na warszawskiej wystawie się spotkamy- tylko że ja będę z psem- też klasa młodzieży- Adi Adonis Ostentator :)
I jak widzę w avatarku, masz też westika- czyli tak jak ja- w domu staffik i westik plus dwie chihuahua, i jeszcze jeden staffik (ten co będzie na wystawie) na warunkach hodowlanych u koleżanki... :)

Posted

arielka186 napisał(a):
Witamy- fajna sunia, piękna maść. Na warszawskiej wystawie się spotkamy- tylko że ja będę z psem- też klasa młodzieży- Adi Adonis Ostentator :)
I jak widzę w avatarku, masz też westika- czyli tak jak ja- w domu staffik i westik plus dwie chihuahua, i jeszcze jeden staffik (ten co będzie na wystawie) na warunkach hodowlanych u koleżanki... :)
My też będziemy Was wypatrywać na wystawie i napewno dopingować z dziewczynami ;) West i Staffik to świetny duet, moje wariatki nie mogą żyć bez siebie , razem jedzą , śpią, bawią się , nawet jak jedna robi siku to druga obok też ;) pełna harmonia :)

Posted

evvelina napisał(a):
My też będziemy Was wypatrywać na wystawie i napewno dopingować z dziewczynami ;) West i Staffik to świetny duet, moje wariatki nie mogą żyć bez siebie , razem jedzą , śpią, bawią się , nawet jak jedna robi siku to druga obok też ;) pełna harmonia :)

To super!:-o U mnie trochę inaczej to wygląda- Paco-westik, jest starszy ponad rok od Arielki- staffinki. I kiedy ona przybyła do domu- chihuahua były jeszcze później- chłopak był troszkę zazdrosny o państwa, a do tego mała mu zabawki podkradała:evil_lol: Teraz czasami się kłócą, a na co dzień w sumie też cały czas razem, ale nie jakaś wielka miłość... I wojują o względy nasze- jak jedno jest głaskane- drugie już się pcha na kolana... Ale też szaleją bawiąc się- po prostu dwa takie same wariaty kochane:diabloti: i jeden drugiemu nie ustąpi... :D

Posted

A spojrzałam jeszcze na rodowód staffinki- no i oczywiście, jak to u nas w staffikowym świecie bywa:shiny:- nasze dziewczyny to kuzynki- ojcem mojej jest Sirius Zecchieno D'Oro.:evil_lol:, u Twojej w III-cim albo i II-gim pokoleniu :)

Posted

arielka186 napisał(a):
A spojrzałam jeszcze na rodowód staffinki- no i oczywiście, jak to u nas w staffikowym świecie bywa:shiny:- nasze dziewczyny to kuzynki- ojcem mojej jest Sirius Zecchieno D'Oro.:evil_lol:, u Twojej w III-cim albo i II-gim pokoleniu :)

Tak, to jest pradziadek mojej paróweczki , nooo... to Jesteśmy rodziną ;)

Posted

arielka186 napisał(a):
Na to wychodzi...:evil_lol: Będziecie w Warszawie w lipcu? (wystawa)

Oczywiście , szkoda by było ja ominąć. Będę mogła podpatrzeć handlerów i troche się doszkolić.

• 3 months later...