Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu po powrocie:
Mordowanie misia

I siostry :

Miś po zabawie z małą piranią został inwalidą :diabloti:(jego adwokat ma sie odezwać) Biała siostra na razie wygrywa w zapasach, ale rudzielec tak szybko rośnie że to kwestia czasu :razz:

Posted

Ma co najmniej 20 odmian wydawanych przez siebie dźwięków i psich min, każda z wyrażanych przez nią emocji okraszona jest dźwiękiem... u normalnego psa nazywane są „szczekaniem" ;)
Ruda charcząca parówka:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
ale Ty masz oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Wiecej fotek:loveu:

oprócz "OKA" mam jeszcze długi maczung nazywam go bagnet ogiera ;) , mam również drugie oko i głowe :)

a psina słodka lubię rudasy.Bardzo lubię.

Posted

[quote name='Martens']Cudowna wiewióra :D
Widzę, że zapoznajesz się z bogatym repertuarem staffikowego języka :evil_lol:

I nie tylko z tym :] również z pomysłowością, upartością i łakomstwem rosnącego potworka

Mam już 3 miesiace i taką klatę ;) :

Posted (edited)

[quote name='kasia_1982']jaki sliczny rudzielec. Schrupalabym takiego na deser:iloveyou:

Zapraszam do nas na konsumpcje;) Na razie to mały krokodyl chrupie wszystko do czego może dosięgnąć ząbkami :

Foch nr 1 :

Mamo, dlaczego nie mogę jeść... dywanu ?

Foch nr 2 :

Mamo, dlaczego nie mogę jeść... kabli ?

I na koniec żeby nie było za czerwono : biała mordeczka
( która dzielnie każdego dnia pomaga wychować "psa demolke" :) :

Edited by evvelina
Posted

ooooooooooo Wujek Eldo wita :)

I nie tylko z tym :] również z pomysłowością, upartością i łakomstwem rosnącego potworka

hehehe wdałą sie może w wujka :)

Edlo to brat Electry hehhe :) witam raz jeszcze rodzine jest tu jeszcze jeden wujek Emporio :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam troche dzisiejszych zdjęć, dodam innym razem bo jakiś błąd mi wyskakuje jak je wrzucam. Same domowe ale pogoda w Warszawie nie dopisuje, wieje strasznie i spacery krótkie :painting:. Kimro ma już 4 miesiące i waży 7,5 kg (nie za dużo?) . Zaczeły rudzielcowi ząbki wypadać z czego sie cieszę :multi: bo ślady tych mlecznych igiełek są na wszystkim co jej do paszczy wejdzie.:cooldevi:

Posted

Niesamowite duchowe pokrewieństwo odczuwam Patka wiedziałaś że w Wawie jest ktoś jeszcze z takim "zestawem" psim? (też mam piękne rude stfkowe bydle i dwie urocze białe królewny) :D Pozdrawiam

Posted

super ze w wawie mieszkacie :)
mam nadzieję, ze w przyszłości (jak moja staffinka już u mnie zamieszka) umówimy się na spacerek z naszymi dziewczynami.
Jesteście tez na forum terrierkowym lub staffikowym?

Posted

perfectly napisał(a):
Niesamowite duchowe pokrewieństwo odczuwam Patka wiedziałaś że w Wawie jest ktoś jeszcze z takim "zestawem" psim? (też mam piękne rude stfkowe bydle i dwie urocze białe królewny) :D Pozdrawiam

Musimy sie spotkać, moje dziewczyny towarzyskie są baaaardzo, w jakiej dzielnicy mieszkacie? , my na Włochach. Masz zdjęcia swojego stadka?

Posted

Sylwia K napisał(a):
super ze w wawie mieszkacie :)
mam nadzieję, ze w przyszłości (jak moja staffinka już u mnie zamieszka) umówimy się na spacerek z naszymi dziewczynami.
Jesteście tez na forum terrierkowym lub staffikowym?

O tak , jesteśmy wszędzie - czytam wszystko co może sie przydać :) kiedy bedziesz miała swojego potworka i z jakiej hodowli?